• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام.
یه سوال. الان همتون شبانتون از ساعت1تا3 سرعت زیر 10 هست؟
من اولش که گفتم سرعت شبانم کلا زیر 70 نمیومد. بعد از یه مدتی 2 ساعت اول سرعتم اومد زیر 10 که باهاشون تماس گرفتم گفتن مصرفت زیاد بوده رفتی تو پرمصرف ها!!! شماها هم اینجوری هستید؟
من خط eco 128 گرفتم 3ماهه 6 گیگ. تو روز سرعتم بالای 240 هست. تو شب حالت عادی 65 تا 80. اما اون 2 ساعت اول گند میزنه به حال ادم.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
سلام.
یه سوال. الان همتون شبانتون از ساعت1تا3 سرعت زیر 10 هست؟
من اولش که گفتم سرعت شبانم کلا زیر 70 نمیومد. بعد از یه مدتی 2 ساعت اول سرعتم اومد زیر 10 که باهاشون تماس گرفتم گفتن مصرفت زیاد بوده رفتی تو پرمصرف ها!!! شماها هم اینجوری هستید؟
من خط eco 128 گرفتم 3ماهه 6 گیگ. تو روز سرعتم بالای 240 هست. تو شب حالت عادی 65 تا 80. اما اون 2 ساعت اول گند میزنه به حال ادم.

من تا ساعت 1:30 بیشتر بیدار نیستم از یک تا یک و نیم که حدود 20 تا 40 کیلو سرعتشه
صبح هم که بیدار میشم قبل از 8 سرعتش بالاتره حدود 80 , 90
بعد از 8 هم که می ره تا 170 ,180 کیلو

128 شاتل

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوست عزیز دانلود آرت1 20گیگ است ولی برای ارت7 تا 60و70گیگ میتوانند دانلود کنند...

كترس به دانلودت ندارم نگفتم قطعت ميكنن
محدود مسكنن سرعت رو يعني اون سرع بالاي قبل رو نميگيري

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
من تا ساعت 1:30 بیشتر بیدار نیستم از یک تا یک و نیم که حدود 20 تا 40 کیلو سرعتشه
صبح هم که بیدار میشم قبل از 8 سرعتش بالاتره حدود 80 , 90
بعد از 8 هم که می ره تا 170 ,180 کیلو

128 شاتل
هر شب شما دانلود دارید؟ شبی چه قدر برمیدارید؟
طرف به من گفت اگر میتونی هفته ای حداقل یه شب مصرفت 0 باشه سرعتت بهتر میشه. اما من هرشب دانلود دارم شبی 1.1 معمولی برمیدارم تا 1.3 هم میره.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
هر شب شما دانلود دارید؟ شبی چه قدر برمیدارید؟
طرف به من گفت اگر میتونی هفته ای حداقل یه شب مصرفت 0 باشه سرعتت بهتر میشه. اما من هرشب دانلود دارم شبی 1.1 معمولی برمیدارم تا 1.3 هم میره.

من دانلود آنچنانی ندارم
ولی در تماسی که با واحد مرکزیشون داشتم
گفتم عدد خاصی داره این دانلود شبانه تون که از اون نباید بیشتر انجام شه
گفتن که نه ولی ما باید حس کنیم دانلودهاتون رو مدیریت می کنید و گرنه می فرستیمتون داخل گروه پرمصرفها
به نظرم شما توی هفته یه روز یا دو روزشو استراحت بده

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
دوستان اگه سرعتتون از 512 به بالا هست سعی کنید شب بیشتر از ۱گیگ دانلود نداشته باشید چون لیمیت میشید و تا 4-5 روز سرعتتون برنمیگرده سرعت اصلی،دوستانی هم که سرعت 128 دارن بیشتر از 600-700 تا دانلود نکنن چون لیمیت میشن..
اینو از کسی که تو شاتل کار میکنه پرسیدم!

sherlock holmez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام سلام
4 شبي هست که سرعت شبانه انترنت 5 کيلوبايت امده و از ساعت 3 و نيم شب به بعد سرعت برمي گرده يعني 65 کيلوبايت مي رسه ولي قبل اين 4 شب از ساعت يک به بعد تا ساعت 8 صبح سرعت 65 کيلوبايت بوده
چی کارکنم که سرعت از همون ساعت یعنی 1 با 60 کیلوبایت باشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون

signul

Registered User
لایک‌ها
938
دوستان اگه سرعتتون از 512 به بالا هست سعی کنید شب بیشتر از ۱گیگ دانلود نداشته باشید چون لیمیت میشید و تا 4-5 روز سرعتتون برنمیگرده سرعت اصلی،دوستانی هم که سرعت 128 دارن بیشتر از 600-700 تا دانلود نکنن چون لیمیت میشن..
اینو از کسی که تو شاتل کار میکنه پرسیدم!

4-5 روز ؟؟؟؟ دلت خوشه ها شاید یک ماه هم بشه بر نگرده سرعتت

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
به نظر من شبانه فقط هدر کردن وقت وبرق و خواب و ......... هست و هیچ نتیجه ای نداره(از خود بنده که من یک کاربری که دو سال هر شب شبانه رفت ونتیجه نگرفت حالا فهمید کار درست چیه نامحدود گرفت ماهی 28 خیالش راحت شد شبا هم راحت میخوابه)

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
كدوم سرويس نامحدود ٢٨ تومنه
سرعت دانلود چند كيلوبايته

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
كدوم سرويس نامحدود ٢٨ تومنه
سرعت دانلود چند كيلوبايته

شاتل داره میده 128 یک ماهه 28 تومن من گرفتم فعلا راضیم سرعتشم ترفند های رایج زدم 600تا900 میشه خیلی هم عالییی بدون دووشواری

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
دوستانی که ترفند رو میخواند

من این رو زدم سرعت 128 دارم بین 700 تا 900دانلود میکنم

۱) Run را از منوی Start اجرا کنید.
۲) در Run عبارت gpedit.msc را تایپ کرده و OK را کلیک کنید.
۳) منتظر بمانید تا Group Policy اجرا شود.
۴) در بخش Local Computer Policy و زیر Computer Configuration گزینه Administrative Templates را گسترش دهید. ( با کلیک بر روی علامت + کار آن انجام دهید )
۵) در لیست باز شده گزینه Network را نیز گسترش دهید.
۶) حال در این لیست Qos Packet Scheduler را انتخاب کنید.
۷) به گزینه هایی که در سمت راست ظاهر می شوند دقت کنید.
۸ ) بر روی Limit reservable bandwidth کلیک راست کرده و Properties را کلیک کنید.
۹) پس از اینکه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زیر Limit reservable bandwidth گزینه Enabled را انتخاب کنید.
۱۰) مشاهده می کنید که با انتخاب آن در روبروی Bandwidth Limit مقدار پیش فرض آن یعنی ۲۰ درصد به نمایش در می آید.
۱۱) به جای عدد ۲۰ مقدار ۰ را تایپ کرده و OK را کلیک کنید.
۱۲) حال به Connection که به وسیله آن به اینترنت وصل می شوید رفته و بر روی دکمه Properties کلیک کنید.
۱۳) به برگه Networking بروید و دقت کنید که Packet Scheduler فعال باشد (تیک کنار آن مشاهده شود).
۱۴) این پنجره را OK کنید.
۱۵) کامپیوتر خود را Restart کنید.
این کار را می توانید با نرم افزارهای قدرتمند بهینه سازی ویندوز مثلTuneUp Utilities خیلی سریعتر و راحتر انجام دهید.
برای بازگشت به حالت پیش فرض هم می توانید مسیر فوق را دنبال کرده و بجای ۰ عدد ۲۰ را قرار دهید.

این رو من زدم خیلی عالی شد دوشوواری اصلا نداره

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
اینم زدم ولی تغییر نکرد کسی میتونه امتحان کنه؟

سرعت مودم : برای بالا بردن سرعت مودم به این شکل عمل کنید: 1- به Control panel ویندوز بروید. 2- بر روی آیکون Phone and Modem Option دبل کلیک کنید 3- بر روی تب Modems کلیک کنید 4- بر روی Properties کلیک کنید 5- بر روی تب Advanced کلیک کنید 6- در قسمت Extra Setting یکی از کد زیر را تایپ کنید : AT&FX 4. برای بالا بردن سرعت دانلود: 1- بر روی جای خالی از دسکتاپ راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید. 2- تب Desktop را برمیگیزینیم. 3- بر روی دکمه Customize Desktop کلیک میکنیم. 4- در پنجره باز شده به تب Web می رویم. 5- بر روی دکمه Properties کلیک میکنیم. 6- در پنجره باز شده به تب Download می رویم. 7- سپس تیک گزینه Limit hard-disk usagefor this page to را میزنیم. 8- بعد در مقدار فیلد Kilobytes را به عدد 9.000 تغییر میدهیم. 9- در پایان OK را زده و خارج میشویم . 5. جلوگيري از قطع شدن مداوم اتصال اينترنت اگر از قطع و صل زياد مودم شکايت داريد میتوانید با استفاده از این ترفند از این قطع و وصل های بیجا بکاهید. اين عمل باعث مي شود که ارتباط مودم بدون پاسخ 5 ثانيه اي پايدارتر بماند. اگر با ويندوز 98 يا ME کار مي کنيد به اين آدرس برويد : Control Panel ----> Modem ----> General ----> Properties ----> Connection ----> Advanced سپس در قسمت Extra Seting عبارت S10=50 را وارد کنيد. اگر از ويندوز XP استفاده مي کنيد به اين آدرس برويد : Control Panel – ---> Phone and Modem Option ----> Modem ----> Properties ----> Advanced (در صورتي که در کنترل پنل، گزينه Phone and Modem Option را پيدا نکرديد، در قسمت سمت چپ بر روي Switch to Classic view کليک کنيد.) در قسمت Extra Seting، عبارت S10=50 را وارد نمائيد. اگر در قسمت Extra Setting از قبل عبارتي نوشته شده بود، آن را با يک کاما از دستور بعدي جدا کنيد. بدين ترتيب و به به يقين از شر Disconnect هاي متوالي و آزار دهنده خلاص خواهيد شد و يک ارتباط امن و تا حد ممکن مطمئن را تجربه خواهيد کرد .

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
start رو باز کن​
برو my computer رايت کليک کن
.propertiseرو بزن
برو تو hardwere
بعد device maneger
حالا modems رو بزن آیکون کوچکی که زیرش باز میشه انتخاب کن.

برو تو advanced
حالا تو کادر اول این عبارت را با حروف بزرگ بزن(AT&FX)
دست گاهتو ريستارت کن.حالا وصل شو و فقط سرعتتو نگاه کن.

اینم جواب داد خوب بود ولی بعد از کانفینگ مودم توسط شاتل دیگه تاثیر نداره نامردا کانفینگ کردن سرعت ما رو ریدن

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان براي تنظيمات و كانفيگ مودم دقيقا چيكار كنم

بالا