نه نمیشه ۲۰ گیگ بیشتر دانلدو کنی سرعتت رو جوری محدود میکنه که...
دوست عزیز دانلود آرت1 20گیگ است ولی برای ارت7 تا 60و70گیگ میتوانند دانلود کنند...
نه نمیشه ۲۰ گیگ بیشتر دانلدو کنی سرعتت رو جوری محدود میکنه که...
دوست عزیز دانلود آرت1 20گیگ است ولی برای ارت7 تا 60و70گیگ میتوانند دانلود کنند...
سلام.
یه سوال. الان همتون شبانتون از ساعت1تا3 سرعت زیر 10 هست؟
من اولش که گفتم سرعت شبانم کلا زیر 70 نمیومد. بعد از یه مدتی 2 ساعت اول سرعتم اومد زیر 10 که باهاشون تماس گرفتم گفتن مصرفت زیاد بوده رفتی تو پرمصرف ها!!! شماها هم اینجوری هستید؟
من خط eco 128 گرفتم 3ماهه 6 گیگ. تو روز سرعتم بالای 240 هست. تو شب حالت عادی 65 تا 80. اما اون 2 ساعت اول گند میزنه به حال ادم.
هر شب شما دانلود دارید؟ شبی چه قدر برمیدارید؟من تا ساعت 1:30 بیشتر بیدار نیستم از یک تا یک و نیم که حدود 20 تا 40 کیلو سرعتشه
صبح هم که بیدار میشم قبل از 8 سرعتش بالاتره حدود 80 , 90
بعد از 8 هم که می ره تا 170 ,180 کیلو
128 شاتل
هر شب شما دانلود دارید؟ شبی چه قدر برمیدارید؟
طرف به من گفت اگر میتونی هفته ای حداقل یه شب مصرفت 0 باشه سرعتت بهتر میشه. اما من هرشب دانلود دارم شبی 1.1 معمولی برمیدارم تا 1.3 هم میره.
دوستان اگه سرعتتون از 512 به بالا هست سعی کنید شب بیشتر از ۱گیگ دانلود نداشته باشید چون لیمیت میشید و تا 4-5 روز سرعتتون برنمیگرده سرعت اصلی،دوستانی هم که سرعت 128 دارن بیشتر از 600-700 تا دانلود نکنن چون لیمیت میشن..
اینو از کسی که تو شاتل کار میکنه پرسیدم!
مخابرات نامحدود ۵۱۲كدوم سرويس نامحدود ٢٨ تومنه
سرعت دانلود چند كيلوبايته
كدوم سرويس نامحدود ٢٨ تومنه
سرعت دانلود چند كيلوبايته
دوستان براي تنظيمات و كانفيگ مودم دقيقا چيكار كنم