منکه 128 اکو دارم سرعت دانلود تو روز بین 100-150 هست و شب میاد رو 30-40 چطوریه میگید بده؟
دوستان شما با سا....یفن مشکلی ندارین که شاتل دارین واسه ما مشکل داره.......
شما از چه سوووووووووسسسسسس.......کی استفاده میکند؟
دوستان شما با سا....یفن مشکلی ندارین که شاتل دارین واسه ما مشکل داره.......
شما از چه سوووووووووسسسسسس.......کی استفاده میکند؟
از مودم یه کابل LAN بگیر بیر پایین به یه اکسس پوینت بزن تا اینترنتو براش وایرلس share کنه.
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنن ! من الان سرویس ECO 512دارم که سرعت دانلودم خدایی تا 250 هم میرسه ... اما تصمیم گرفتم به سرویس ART برم ! چون من حداقل ماهی 20 گیگ دانلود دارم ... آیا به نظرتون به صرفه هست سرویس یکساله نامحدود سرعت 256 بگیرم که قیمتش میشه 450 هزار تومن ؟؟ من الان دارم ماهی 20 تومن میدم با 3 گیگ حجم دانلود که در اصل دانلود هامو میذارم شب تا صبح ... به نظرتون ارزش داره برم به سرویس نامحدود ؟؟
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنن ! من الان سرویس ECO 512دارم که سرعت دانلودم خدایی تا 250 هم میرسه ... اما تصمیم گرفتم به سرویس ART برم ! چون من حداقل ماهی 20 گیگ دانلود دارم ... آیا به نظرتون به صرفه هست سرویس یکساله نامحدود سرعت 256 بگیرم که قیمتش میشه 450 هزار تومن ؟؟ من الان دارم ماهی 20 تومن میدم با 3 گیگ حجم دانلود که در اصل دانلود هامو میذارم شب تا صبح ... به نظرتون ارزش داره برم به سرویس نامحدود ؟؟
سلام دوستان.
کسی میدونه سرعت دانلود آرت 7 چنده ؟
آیا میشه ماهی 60 یا 70 گیگ با سرویس آرت 7 دانلود کرد؟
ممنون.
نه نمیشه ۲۰ گیگ بیشتر دانلدو کنی سرعتت رو جوری محدود میکنه که...
دانلود رایگان از ساعت چند شروع میشه؟
نیاز به روشن خاموش کردن مودم هست آیا