دوستان جایی رو پیدا نکردم که این سوالو بپرسم اگه جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید.
من سرویس شاتل دارم میخوام مخابرات بگیرم.چیکار باید کنم؟میشه از همون مخابرات شاتلو از رانژه دربیارم یا باید برم از خود شاتل اقدام کنم؟و اینکه میشه از تو سایت شاتل از قسمت صدای مشتری اینکارو کرد یا فقط حضوریه؟
اولاً که خیر، حتماً باید از سمت فروشنده سرویس (شاتل) اقدام کنید، و دوماً حتماً حضوری برو که کار سریعتر پیش بره.
کسی که قرار داد رو امضا کرده (مشتری) با در دست داشتن کارت ملی (یه کپی از کارت ملی رو A4 بگیر، تصویر کارت بالای کاغذ باشه هم پشت و هم روی کارت) و زیر تصویر کپی از کارت ملی هم درخواست تخلیه رو مینویسی یه چیزی مثل این:
اینجانب -نام و نام خانوادگی- مشترک ADSL بر روی خط تلفن ثابت -شماره تلفن- به دلیل -دلایل مورد نظرتون و یا شکایاتتون و هرچی که دلت میخواد- درخواست جمع آوری سرویس و تخلیه رانژه خط تلفن خویش را کتبا اعلام مینمایم.
خواهشمند است جهت جمع آوری و تخلیه سرویس اینجانب از سمت شرکت -نام شرکت- اقدام نمایید.
-نام و نام خانوادگی- -تاریخ- -امضاء-
و از امور مشترکین همونجا تو دفتر شرکت مراتب تخلیه و اعلام درخواست رو پیگیری میکنی، درخواست کتبی رو ارائه میدی، ممکنه ازت یه چند تا سوال هم بکنند که چرا میخوای تخلیه کنی و تو جوابت هم بگند حالا تخلیه نکن، بیا فلان سرویس و فلان آفر رو بهت میدیم (خر نشی ها، هیچ چی ازشون نگیر، تخلیه کن بره راحت شی از شرش).
اگه خواستی تخلیه خیلی سریع تر انجام بشه، همونجا و از همون مسؤلی که کار تخلیه شما رو داره انجام میده در مورد دریافت فرم ارسالی به مخابرات جهت تخلیه رانژه پیگیری میکنی و اون فرم رو دریافت میکنی و یه امضا هم بهشون میدی که خودت پیگیر تخلیه خواهی بود، اون فرم رو تو ساعات اداری میبری مرکز مخابراتتون و از یکی از کارمند های اولین باجه آزادی که دیدی در مورد نحوه ارائه اون فرم سوال میکنی، راهنمایی میکنند شما رو و فرم رو تحویل میدی و به امید خدا یکی دو روزه تخلیه انجام میشه.
مودم رو همونجور روشن نگه میداری تا روزی که چراق Link/DSL/ISP خاموش بشه که نمایانگر تخلیه رانژه هست (بین سه تا پنچ روز کاری بیشتر نباید طول بکشه اگه شرکت درخواست تخلیه رو پیگیری کرده باشه و معمولاً یک تا دو روز کاری اگه خودت درخواست تخلیه رو به مرکز مخابراتی بردی) و بعدش هم از مخابرات و یا تلفن 2828 درخواست سرویس میدی که معمولاً یه روزه وصل میککند.
حالا اگه این مراحل رو با درخواست و پیگیری آنلاین و تلفنی و تلفکسی انجام بدی، یکی دو هفته ای الاف میشی شاید هم بیشتر.