• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
این قضیه شیر دانلود رایگان بر چه اساسیه? هیچ کی پاسخ گو نیست و میندازن گردن نرم افزار من ماه پیش نه گیگ رایگان داشتم اما شیر شدم.به نظرم بعد از 4 سال دیگه شاتل بس باشه الان دو مگشو قزوین گرفتم ولی با 128 فرق چندانی نداره.مدیریت قهوه خونه ایشون حال بهم زن شده

signul

Registered User
لایک‌ها
938
مزخرف ترین شرکتی هست که دیدم
من که پول 512 رو دادم سرعت دانلود شبانم روی 10 هست می گم چرا می گه دانلودتون رو مدریت کنید درست می شه
الهی حرومشون بشه این پول
قطعش می کنم بره می رم سراغ یه شرکت دیگه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مزخرف ترین شرکتی هست که دیدم
من که پول 512 رو دادم سرعت دانلود شبانم روی 10 هست می گم چرا می گه دانلودتون رو مدریت کنید درست می شه
الهی حرومشون بشه این پول
قطعش می کنم بره می رم سراغ یه شرکت دیگه

با قانون Fair Usage Policy هست دیگه اگر قبل خرید مطالعه می کردید شرایطش رو الان ناله نفرین نمیکردید.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
به نقل از Koosha_Raisi :
با قانون Fair Usage Policy هست دیگه اگر قبل خرید مطالعه می کردید شرایطش رو الان ناله نفرین نمیکردید.

واللا ما اون موقع که 128 داشتیم و خیلی از شبا بعد از 1 ایمیلمونو نمیتونستیم چک کنیم میرفتیم دادو بیداد میکردیم میگفتن چون رایگانه همه استفاده میکنن سرعت افت میکنه.کی نمیدونه عمدا خودشون سرعت کلی رو محدود میکنن? Fair superviser policy هست مطمینا.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
واللا ما اون موقع که 128 داشتیم و خیلی از شبا بعد از 1 ایمیلمونو نمیتونستیم چک کنیم میرفتیم دادو بیداد میکردیم میگفتن چون رایگانه همه استفاده میکنن سرعت افت میکنه.کی نمیدونه عمدا خودشون سرعت کلی رو محدود میکنن? Fair superviser policy هست مطمینا.

خوب باید محدود کنند که کاربرا اینترنت رو نجوند، آخه رئیس و پسرهاشون شب ها میخواند رو سرویس های ویژه اشان فیلم و سریال استریم کنند.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
خوب باید محدود کنند که کاربرا اینترنت رو نجوند، آخه رئیس و پسرهاشون شب ها میخواند رو سرویس های ویژه اشان فیلم و سریال استریم کنند.

کاش ما هم رئیس بودیم یا بچه هاشون
:دی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دوستان من امروز شاتل گرفتم اینم تستش:
2730903874.png

چطوره به نظرتون؟
128 یکماهه
منطقه ای از اصفهان که زندگی می کنیم تراکم جمعیتی کمی داره

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان من امروز شاتل گرفتم اینم تستش:
مشاهده پیوست 372669

چطوره به نظرتون؟
128 یکماهه
منطقه ای از اصفهان که زندگی می کنیم تراکم جمعیتی کمی داره

خوبه، فقط یادت باشه باهاش دانلود سنگین نکنی، مخصوصاً تو ساعات رایگان. و اگرنه بر اساس قانون fair policy که تو قرارداد امضا کردی میان و سرعتت رو میکنند 6 کیلوبایت در ثانیه.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
خوبه، فقط یادت باشه باهاش دانلود سنگین نکنی، مخصوصاً تو ساعات رایگان. و اگرنه بر اساس قانون fair policy که تو قرارداد امضا کردی میان و سرعتت رو میکنند 6 کیلوبایت در ثانیه.
ممنون
یعنی چه؟
من کی همچین قراردادی امضا کردم؟
یعنی حدودا هرشب چقدر می تونم دانلود کنم؟
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ممنون
یعنی چه؟
من کی همچین قراردادی امضا کردم؟
یعنی حدودا هرشب چقدر می تونم دانلود کنم؟
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

قانون fair policy شاتل تو قراردادش فقط به نام مصرف منصفانه یا همچین چیزی درج شده و هیچ توضیح عاقلانه ای هم هیچ جایی، نه تو قرارداد و نه تو سایتش هست. هر وقت هم سیستمشون و یا کارمندا فکر کنند شما پر مصرف هستید، بر اساس اون قانون سرعت شما رو محدود میکنند. ممکنه با دانلود 4 گیگ تو یه شب محدود بشی، ممکنه 100 مگ نگرفته محدود بشی. ممکنه پس از محدود شدن یک ماه بعد از محدودیت در بیایید، ممکنه یک سال در لیست سیاه و محدود شده ها بمونید..

هیچ کسی دقیقاً نمیدونه این سیستم fair policy شاتل رو چه اساسی کارمیکنه.

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
منم بعد از 6 سال رفتم قرار دادم رو فسخ کردم...

D34D_MAN

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان جایی رو پیدا نکردم که این سوالو بپرسم اگه جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید.
من سرویس شاتل دارم میخوام مخابرات بگیرم.چیکار باید کنم؟میشه از همون مخابرات شاتلو از رانژه دربیارم یا باید برم از خود شاتل اقدام کنم؟و اینکه میشه از تو سایت شاتل از قسمت صدای مشتری اینکارو کرد یا فقط حضوریه؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان جایی رو پیدا نکردم که این سوالو بپرسم اگه جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید.
من سرویس شاتل دارم میخوام مخابرات بگیرم.چیکار باید کنم؟میشه از همون مخابرات شاتلو از رانژه دربیارم یا باید برم از خود شاتل اقدام کنم؟و اینکه میشه از تو سایت شاتل از قسمت صدای مشتری اینکارو کرد یا فقط حضوریه؟

اولاً که خیر، حتماً باید از سمت فروشنده سرویس (شاتل) اقدام کنید، و دوماً حتماً حضوری برو که کار سریعتر پیش بره.

کسی که قرار داد رو امضا کرده (مشتری) با در دست داشتن کارت ملی (یه کپی از کارت ملی رو A4 بگیر، تصویر کارت بالای کاغذ باشه هم پشت و هم روی کارت) و زیر تصویر کپی از کارت ملی هم درخواست تخلیه رو مینویسی یه چیزی مثل این:

اینجانب -نام و نام خانوادگی- مشترک ADSL بر روی خط تلفن ثابت -شماره تلفن- به دلیل -دلایل مورد نظرتون و یا شکایاتتون و هرچی که دلت میخواد- درخواست جمع آوری سرویس و تخلیه رانژه خط تلفن خویش را کتبا اعلام مینمایم.

خواهشمند است جهت جمع آوری و تخلیه سرویس اینجانب از سمت شرکت -نام شرکت- اقدام نمایید.
-نام و نام خانوادگی- -تاریخ- -امضاء-

و از امور مشترکین همونجا تو دفتر شرکت مراتب تخلیه و اعلام درخواست رو پیگیری میکنی، درخواست کتبی رو ارائه میدی، ممکنه ازت یه چند تا سوال هم بکنند که چرا میخوای تخلیه کنی و تو جوابت هم بگند حالا تخلیه نکن، بیا فلان سرویس و فلان آفر رو بهت میدیم (خر نشی ها، هیچ چی ازشون نگیر، تخلیه کن بره راحت شی از شرش).

اگه خواستی تخلیه خیلی سریع تر انجام بشه، همونجا و از همون مسؤلی که کار تخلیه شما رو داره انجام میده در مورد دریافت فرم ارسالی به مخابرات جهت تخلیه رانژه پیگیری میکنی و اون فرم رو دریافت میکنی و یه امضا هم بهشون میدی که خودت پیگیر تخلیه خواهی بود، اون فرم رو تو ساعات اداری میبری مرکز مخابراتتون و از یکی از کارمند های اولین باجه آزادی که دیدی در مورد نحوه ارائه اون فرم سوال میکنی، راهنمایی میکنند شما رو و فرم رو تحویل میدی و به امید خدا یکی دو روزه تخلیه انجام میشه.

مودم رو همونجور روشن نگه میداری تا روزی که چراق Link/DSL/ISP خاموش بشه که نمایانگر تخلیه رانژه هست (بین سه تا پنچ روز کاری بیشتر نباید طول بکشه اگه شرکت درخواست تخلیه رو پیگیری کرده باشه و معمولاً یک تا دو روز کاری اگه خودت درخواست تخلیه رو به مرکز مخابراتی بردی) و بعدش هم از مخابرات و یا تلفن 2828 درخواست سرویس میدی که معمولاً یه روزه وصل میککند.

حالا اگه این مراحل رو با درخواست و پیگیری آنلاین و تلفنی و تلفکسی انجام بدی، یکی دو هفته ای الاف میشی شاید هم بیشتر.

D34D_MAN

Registered User
لایک‌ها
6
ممنونم دوست من.فقط نمیدونی هزینش نهایتش چقد میشه؟

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
خداییش پاسخگو تر و به قول معروف ارگانیزه تر از این شاتل ندیدم
توی سایتش یه ایمیل زدم که چرا اینقدر ترافیکتون گرونه (درحالی که تقریبا همه ی شرکتها همین قیمته)
فرداش یکی از کارمندان رده بالاشون زنگ زده به شماره م فقط 10 دقیقه داشت راهنمایی می کرد و چه راهنمایی مفیدی.
دستشون درد نکنه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خداییش پاسخگو تر و به قول معروف ارگانیزه تر از این شاتل ندیدم
توی سایتش یه ایمیل زدم که چرا اینقدر ترافیکتون گرونه (درحالی که تقریبا همه ی شرکتها همین قیمته)
فرداش یکی از کارمندان رده بالاشون زنگ زده به شماره م فقط 10 دقیقه داشت راهنمایی می کرد و چه راهنمایی مفیدی.
دستشون درد نکنه
آره جون عمشون دزدتر از شاتل نداریم!

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
شاتل خوب برخورد میکنه اما خوبم تو پاچت میکنه یه جوری که خودتم نمیفهمی
ادم جرات نمیکنه تو روز دانلود کنه از بس زود ترافیک تموم میشه

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
آره جون عمشون دزدتر از شاتل نداریم!

شما باید دنبال مقصر اصلی بگردی
البته گشتن نمی خواد همه می دونن همه ش زیر سر مخابرات بی شرفه + بالاییها
اگه اینترنت باکیفیت و ارزان در اختیار isp ها میذاشتن اونام از این ور اون ور نمی زدن

بالا