• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
پارس بگیر اگه مصرف بالا داری و شبانه رو برای دانلود میخوای. شاتل بگیر اگه فقط گشت و گذار ساده تو اینترنت داری و ای میل میخوای چک کنی.

ممنون بابت پاسخ

یعنی‌ شاتل سرعت دانلود ۲۵۶ رو کم می‌کنه؟ خوب من شنیدم پارس آنلاین بد از ۳۳ گیگ ،سرعت ۲۵۶ رو برمیگردونه به همون ۳۰ اینطورا... شاتل چجوریه؟ کلا سرعتش همواره کمه؟

virgo_floyd

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون بابت پاسخ

یعنی‌ شاتل سرعت دانلود ۲۵۶ رو کم می‌کنه؟ خوب من شنیدم پارس آنلاین بد از ۳۳ گیگ ،سرعت ۲۵۶ رو برمیگردونه به همون ۳۰ اینطورا... شاتل چجوریه؟ کلا سرعتش همواره کمه؟

فرق شاتل با پارس اینه که پارس اقلا به طور شفاف اعلام میکنه بیشتر از ۳۳ گیگ مصرف کنی سرعتت برمیگرده به همون سرعت اسمی، ولی توی شاتل هربار روی دکمه ی دانلود کلیک میکنی هراس داری از اینکه یهو تا ۱ ماه سرعت اینترنتت از دایال آپ کمتر بشه

هرچی هم از پشتیبانی سوال بپرسی یه ایمیل آماده دارن که توش نوشته ما خیلی به فکر شما هستیم و دانلودهاتون رو مدیریت کنید که اینجوری نشه، هیچ اطلاعات بیشتری بهت نمیدن از سیستمشون

من تا ماه پیش که با شاتل موسیقی و فیلم دانلود میکردم (در حد مصرف خودم فقط) از هر ماه اقلا ۳ هفته اینترنتم شبها از ۱ تا ۸ صبح قطع بود و صبح ها هم اکثر مواقع حداکثر سرعتم پهنای باند اسمی تقسیم بر ۸ بود

virgo_floyd

Registered User
لایک‌ها
14
اینم بگم که من دشمن شماره ۱ پارس آنلاین بودم و توی شیش هفت سالی که مشتری شاتل بودم اقلا ۲۰ نفر مشتری براشون بردم، ولی الان شرایط جوری شده که دارم لحظه شماری میکنم از شاتل نجات پیدا کنم و به پارس آنلاین یا حتی مخابرات پناه ببرم به همون دلایلی که بالا توضیح دادم

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
مشگل شاتل اینه که به من گفت شما دیگه رفتی جزء بر مصرفها . دیگه سرعتت همیشه همینه . حتی ماه بعد هم درست نمیشه . این دیگه مسخرست

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
اینم بگم که من دشمن شماره ۱ پارس آنلاین بودم و توی شیش هفت سالی که مشتری شاتل بودم اقلا ۲۰ نفر مشتری براشون بردم، ولی الان شرایط جوری شده که دارم لحظه شماری میکنم از شاتل نجات پیدا کنم و به پارس آنلاین یا حتی مخابرات پناه ببرم به همون دلایلی که بالا توضیح دادم

داداش بهترین کار اینه یه سرویس نامحدود خوب پیدا کنی که سرعت ثابت بهت بده .
حالا من عوض کردم نتیجه اش زو اینجا میگم .

مشگل شاتل اینه که به من گفت شما دیگه رفتی جزء بر مصرفها . دیگه سرعتت همیشه همینه . حتی ماه بعد هم درست نمیشه . این دیگه مسخرست

داداش مثه اینکه خیلی دلت پره از شاتل یکی در میون بد میگی ازش :D
اصلا اینترنت تو ایران چس مسقال نمیرزه . میبینی بعضی جاها بعضی شرکتا بهترن شما اگه از پیشگامان راضی هستی بچسب به همون . شاتل هم اولاش خوب بود

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
من دوستم شاتل داره نامحدود آرت 1
ماهی 18گیگ دان میکنه مشکلیم نداره
الان تو سایتشم بری ببینی 20گیگ حجما زده 74هزار تومان که خیلی به صرفه هست نامحدود ماهی 29.500 میده
نمیدونم شماها کمتره 18گیگ دان کردین یا بیشتر از شاتل؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
همین الان وصل شد
چطوره؟
9eb13673924751.png

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
من دوستم شاتل داره نامحدود آرت 1
ماهی 18گیگ دان میکنه مشکلیم نداره
الان تو سایتشم بری ببینی 20گیگ حجما زده 74هزار تومان که خیلی به صرفه هست نامحدود ماهی 29.500 میده
نمیدونم شماها کمتره 18گیگ دان کردین یا بیشتر از شاتل؟

داداش من با 128 اکو ماهی حدود 15 گیگ دانلود میکنم (شبانه) و محدود نمیکنن . هر روز پشت سر هم دانلود کنم محدود میشه . آرت که قضیه اش جداست نامحدوده و گرون تره 18 گیگ دانلود خیلی کمه میتونه بیشتر از اینا دانلود کنه
شاتل سرعت سرویس 128 اش به اندازه ی 512 بقیه سرویس دهنده هاست ولی گرون تره مثلا آرت 1 یکساله اش میشه 300 تومن . 512 نامحدود آسیاتک یکساله زده 210 تومن که سرعتش من از بقیه شنیدم اندازه 128 شاتله حدود 50 کیلوبایت بر ثانیه
حالا من عوض کردم نتیجه اش رو میگم . با نامحدود میشه 24 ساعت دانلود کرد دانلود ماهانه خیلی بیشتر میشه

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
داداش من با 128 اکو ماهی حدود 15 گیگ دانلود میکنم (شبانه) و محدود نمیکنن . هر روز پشت سر هم دانلود کنم محدود میشه . آرت که قضیه اش جداست نامحدوده و گرون تره 18 گیگ دانلود خیلی کمه میتونه بیشتر از اینا دانلود کنه
شاتل سرعت سرویس 128 اش به اندازه ی 512 بقیه سرویس دهنده هاست ولی گرون تره مثلا آرت 1 یکساله اش میشه 300 تومن . 512 نامحدود آسیاتک یکساله زده 210 تومن که سرعتش من از بقیه شنیدم اندازه 128 شاتله حدود 50 کیلوبایت بر ثانیه
حالا من عوض کردم نتیجه اش رو میگم . با نامحدود میشه 24 ساعت دانلود کرد دانلود ماهانه خیلی بیشتر میشه
دوسته من همیشه سرعتش روی 100هست
از شما نامحدود شاتل همیشه 50؟

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
دوسته من همیشه سرعتش روی 100هست
از شما نامحدود شاتل همیشه 50؟

اکو سرویس حجمی
حدود 50 هه بعضی موقع ها 60 میره بعضی موقع 45
همینو گفتم دیگه نامحدود شاتل اگه قیمتش خوب بود نامحدود میگرفتم ولی گرونه . شما گفتی یکی از دوستانتون با آرت 1 ماهی 18 گیگ دانلود داره من گفتم کمه نامحدود اگه سرویسش خوب باشه و سرعتش ثابت باشه ماهی حداقل 50 گیگ باید بگیره وگرنه 18 گیگ بهتره همون حجمی بگیره

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
اکو سرویس حجمی
حدود 50 هه بعضی موقع ها 60 میره بعضی موقع 45
همینو گفتم دیگه نامحدود شاتل اگه قیمتش خوب بود نامحدود میگرفتم ولی گرونه . شما گفتی یکی از دوستانتون با آرت 1 ماهی 18 گیگ دانلود داره من گفتم کمه نامحدود اگه سرویسش خوب باشه و سرعتش ثابت باشه ماهی حداقل 50 گیگ باید بگیره وگرنه 18 گیگ بهتره همون حجمی بگیره

حالا من امشب شبه اولمه شاتل دارم میزارم ببینم چنده سرعتم اعلام میکنم

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان الان شاتل به کل قطعه ؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
فکر کنم به چیز رفته!
سرعت من شدیدا GOH شده!
پی تی رو هم به زور و بعد از 20 دفعه رفرش باز میکنه

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
فکر کنم اینترنت داره میلی میشه ! پشتیبانی گفت با سایتهای روی سرور خارجی مشکل داریم تا امروز فردا حل میشه بهش میگم فرق امروز تا فردا 24 ساعته میگه معلوم نیست

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
فکر کنم اینترنت داره میلی میشه ! پشتیبانی گفت با سایتهای روی سرور خارجی مشکل داریم تا امروز فردا حل میشه بهش میگم فرق امروز تا فردا 24 ساعته میگه معلوم نیست

یکی از دوستام ازشون پرسیده بهش گفتن از طرف مخابراته!!

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
الان خوب شد واسه من سرعت

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
قند شکن ها کلا قطع شده .
بعد از 2 دقیقه قطع میشن
کسی هست که الان بدون مشکل با قند شکن کار کنه ؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
قند شکن ها کلا قطع شده .
بعد از 2 دقیقه قطع میشن
کسی هست که الان بدون مشکل با قند شکن کار کنه ؟

داداش اونا به جهنم... پورت UDP بسته شده.
Farewell Online Gaming

Amiru

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
راهنمایی کنید لطفا
من 128 محدود شاتل دارم روزها 250 دانلود می کنم (معادل سرعت 2 مگ) شبها حدود 60 دانلودم (معادل 512) هست حالا اگه برم عوض کنم مثلا 2 مگ محدود بگیرم سرعت دانلود شبانم زیاد میشه؟ چون همین الانم روزانم معادل 2 مگ هست

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
4 ساله که این مشکلو دارند چیز جدیدی نیست

داداش اونا به جهنم... پورت UDP بسته شده.
Farewell Online Gaming
چطوری میشه فهمید که udp بسته شده؟

بالا