• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

virgo_floyd

Registered User
لایک‌ها
14
ظاهرا شاتل بالاخره داره زیربار محدودیت های سرویس نامحدودش میره و توی لیست قیمت سرویسهای نامحدودش حداقل تبادل ترافیک رو ذکر کرده

جالب اینجاس که عددهایی که اعلام شده نشون میده عملا سرویسهای نامحدود از سرویسهای محدود، محدودتر هستن و قیمتشون هم در مقایسه به صرفه نیست!

مثلا من در مورد سرویس خودم مثال میزنم، که بابت ۳۲۰ کیلوبیت (آرت۴) ماهی ۵۴ تومن میدم و حداقل تبادل ترافیکم (همون محدودیت دانلود) رو نوشته ۱۸ گیگ، در حالی که اگه یک سرویس ۵۱۲ با محدودیت ۳ گیگ (اکو۵۱۲) بگیرم به قیمت ۱۹ تومن، و ۴۰ تومن هم بابت ۱۰ گیگ ترافیک ماهیانه بدم، با ۵۹ تومن یک سرویس ۵۱۲ کیلوبیتی دارم با ۱۳ گیگ ترافیک غیررایگان + روزی ۸ ساعت دانلود شبانه ی رایگان! یعنی کافیه فقط شبی ۱۷۰ مگ دانلود کنید تا بشه همون ۱۸ گیگ! یعنی شما عملا با همون پول یک سرویس با سرعت بیشتر و حجم دانلود بیشتر دارید که اقلا تکلیفتون باهاش مشخصه چند گیگ میتونید دانلود کنید و چه ساعتهایی نمیتونید و سرعتتون چقدره

من تا قبل از راه افتادن این سیستم محدودیت های یواشکی و غیر شفاف برای سرویسهای شاتل شدیدا طرفدارشون بودم و چندین و چند مشتری براشون بردم ولی توی این ۱ سال و خصوصا ۶ ماه اخیر جز سر و کله زدن با یه عده پشتیبان فنی که کاری جز دست به سر کردن مشتری و دروغ گفتن بلد نیستن و اعصاب خوردی و غیراستفاده بودن سرویسم هیچی برام نداشته (مثل ۲ شب اخیر که حتی ۱ ایمیل نتونستم ارسال کنم و یک سوم طول ماه سرویسم غیر قابل استفاده س)

به هر حال اصلا سرویس گرفتن از شاتل رو توصیه نمیکنم و خودم هم بعد از ۴ سال دارم میرم فردا قراردادم رو فسخ کنم

Last edited:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
واقعا دیگه رفتارشون خسته کننده شده من هم 6- ساله اشتراک دارم ولی دیگه رفتارشون رسما بی احترامیه فقط نمیدونم الان برم آسیاتک یا مخابراـــت

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دوستان من 2 ساله از پارس آنلاین سرویس میگیرم دست کمی از شاتل نداره

هزینش که بیشتر نباشه کمتر نیست

این قانون مصرف منصفانه هم که دزدیه محضه!

50 تومن دارم میدم واسه 256 نامحدود 40 گیگ که دان میکنم سرعت میشه 30

خب اگه 40 گیگه چرا اسمش نامحدوده؟؟؟؟

کلا باید یه فکر اساسی کرد که حال این شرکت های دزدو حروم خور رو گرفت

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان من 2 ساله از پارس آنلاین سرویس میگیرم دست کمی از شاتل نداره

هزینش که بیشتر نباشه کمتر نیست

این قانون مصرف منصفانه هم که دزدیه محضه!

50 تومن دارم میدم واسه 256 نامحدود 40 گیگ که دان میکنم سرعت میشه 30

خب اگه 40 گیگه چرا اسمش نامحدوده؟؟؟؟

کلا باید یه فکر اساسی کرد که حال این شرکت های دزدو حروم خور رو گرفت

دوست عزیز به نظر شما 256 باید چه قدر سرعت دانلود بده که این شرکت مادر مرده داره از شما دزدی می کنه ؟ :||||

این سیاست منصفانه نیست و Bonus منصفانه هست بیشتر. که تا یه سقفی برای سرویس نامحدود ( که برست نداره ! ) برست قایل میشه.

الان کجاش دزدیه که شما 256 خریدی دانلود 30 داری؟

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان شرمنده 1سوالی داشتم.....

شما دوستانی که از شاتل سرویس میگیرین هم با تورنت مشکل دارین؟ یا نه ؟
ممنون میشم کمکم کنید اخه به هیچ عنوان کار نمیکنه البته سرویس اکو 128 هست.....

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوستان شرمنده 1سوالی داشتم.....

شما دوستانی که از شاتل سرویس میگیرین هم با تورنت مشکل دارین؟ یا نه ؟
ممنون میشم کمکم کنید اخه به هیچ عنوان کار نمیکنه البته سرویس اکو 128 هست.....

این تنظیمها رو فعال کن شاید درست بشه Protocol Encryption

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دوست عزیز به نظر شما 256 باید چه قدر سرعت دانلود بده که این شرکت مادر مرده داره از شما دزدی می کنه ؟ :||||

این سیاست منصفانه نیست و Bonus منصفانه هست بیشتر. که تا یه سقفی برای سرویس نامحدود ( که برست نداره ! ) برست قایل میشه.

الان کجاش دزدیه که شما 256 خریدی دانلود 30 داری؟

شما فکر میکنین اگه 256 سرعت 60 میداد کسی از پارس اشتراک میگرفت؟؟
من اصلا با سرعت کار ندارم
میگم وقتی اسم سرویس UNLIMITED هست پس این کارشون توجیهی نداره!!!

الان مبین 512 سرعت دان 100 میده ولی هرچقدر هم که دان کنین سرعت رو کم نمیکنن

tech n9ne

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان من از شاتل نامحدود 128 داشتم سرعتش هفته اول 100 بود بعد از یه هفته شد 16 ! تازه ماهی 28 تومن میدادم زنگ زدم بشتیبانی گفت اون سرعت تشویقی بوده و سرعت قار داد 16 هست من هم گفتم اگر 16 میخواستم از مخابرات میگرفتم اونم گفت من شرکت های دیگه خبر ندارم ! من هم بلافاصله قطع کردم . شاتل بسیار کلاه برداره تو هر سایتی هم که میرم تو بخش نت همه از شاتل ناراضی هستن توصیه میکنم هر کس از این شرکت میخواد بگیره نظرش رو عوض کنه .

Vocolizive

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان ، این همه آدم با شاتل مشکل داریم یه شکایت نامه نمیشه تنظیم کنیم ازشون ؟

من به شخصه مو های سرم ریخت :| :|

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان من از شاتل نامحدود 128 داشتم سرعتش هفته اول 100 بود بعد از یه هفته شد 16 ! تازه ماهی 28 تومن میدادم زنگ زدم بشتیبانی گفت اون سرعت تشویقی بوده و سرعت قار داد 16 هست من هم گفتم اگر 16 میخواستم از مخابرات میگرفتم اونم گفت من شرکت های دیگه خبر ندارم ! من هم بلافاصله قطع کردم . شاتل بسیار کلاه برداره تو هر سایتی هم که میرم تو بخش نت همه از شاتل ناراضی هستن توصیه میکنم هر کس از این شرکت میخواد بگیره نظرش رو عوض کنه .

نامحدود با سرعت دانلود 100 که میده هنوز پا بر جاست
فقط باید به این نکته توجه داشته باشی که واقعا نامحدود نیست
کلا 27 گیگ حق استفاده در ماه داری (اینترنت نامحدود 128 شاتل) !!!!!
دیگه نمیدونم چجوریه من که تا 24-5 گیگ دانلود کردم سرعتم همون 100 هست
البته شب ها از 60 بیشتر نمیدهد
ولی در هر صورت برا این که زیادی نشه یا بعد از 27 گیگ یا همومن حوالی 27 گیگ یعنی حدود 24-5 گیگ میاد سرعت را لیمیت میکنه و میکنه 16

در جواب دوست دیگرمون هم باید بگم از چی میخوای شکایت کنی ؟
به چیزی که تو قرار دادش هست داره عمل میکنه یه چیز هم بیشتر :)) فقط اینجوریه که گفتم
میخوای بری بگی چی ؟

موفق باشید

Vocolizive

Registered User
لایک‌ها
15
در جواب دوست دیگرمون هم باید بگم از چی میخوای شکایت کنی ؟
به چیزی که تو قرار دادش هست داره عمل میکنه یه چیز هم بیشتر ) فقط اینجوریه که گفتم
میخوای بری بگی چی ؟

آره ، متاسفانه . ولی خوب منظورم شکایت به دادگاه نبود . یه اعتراض بود .
ولی قراردادش چیزیه که فقط به نفع خودش ه . سرعت دانلود روزانه 300 ه ولی شب 1-8 از ساعت 3 به بعد اون اکی میشه . یه بنده خدا که شب کار داره باید چی کار کنه ؟
چیزی که هست اینه که شبا سرعت محدود باشه ، یا محدود نباشه میتونم مکس 1 گیگ دانلود کنم . محدود کردن سرعت تو اون ساعات و بیشتر کردنش از 3 به بعد چه نفعی داره به خودشون مربوطه :دی
پینگ و تایم اوت و اینا که هیچی تو حلقم .
باید سوخت و ساخت .

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
نامحدود با سرعت دانلود 100 که میده هنوز پا بر جاست
فقط باید به این نکته توجه داشته باشی که واقعا نامحدود نیست
کلا 27 گیگ حق استفاده در ماه داری (اینترنت نامحدود 128 شاتل) !!!!!
دیگه نمیدونم چجوریه من که تا 24-5 گیگ دانلود کردم سرعتم همون 100 هست
البته شب ها از 60 بیشتر نمیدهد
ولی در هر صورت برا این که زیادی نشه یا بعد از 27 گیگ یا همومن حوالی 27 گیگ یعنی حدود 24-5 گیگ میاد سرعت را لیمیت میکنه و میکنه 16

موفق باشید

برای شما اینجوریه من سرعت 100 هم نداشتم تاحالا بجز عید دو سال پیش
سرویس من خیلی زودتر محدود میشه و ماهی دارم 30 تومن پرداخت میکنم :)

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
من نزدیک 2 سال از شاتل داشتم فکر کنم 4 سال پیش بود وضیعتش اولا خوب بود ترافیک هدیه میداد کلا مشتری مداری برای تبلیغ خوب میکرد با گذشت زمان وضعیت بدتر شد 1 دوره اینترنت 2 مگ گذاشتن که اعلام رسمی نکردن به مدت 4 ماهی داشتم و شبا 250 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکردم اما دانلودام زیاد شده بود و افت سرعت شدیدی تو شب گرفتم که علتش رو جویا شدم که فهمیدم نباید زیاد تو شب دانلود کنید ( فکر کنم شبی 1 گیگ هم کمتر بود ) همین علت باعث شد نت رو تغییر بدم و لعنت بفرستم همیشه بهشون چون هیچ اینترنت دیگه ای منطقه ما را پوشش نمی داد

به نظر من شاتل به درد کسایی که در طول روز نیاز به یک اینترنت بدون دردسر و ثابت دارند ( دکتر , مهندس , وکیل , بازاری :)) میخوره و نیاز با ترافیک بالایی ندارند شاتل از نظر پشتیبانی ( اطلاعات فنی ) از سایر شرکت ها بهتره ولی به حال ما فرقی نداره

از چندین شرکت اینترنت داشتم ( شاتل , پارس انلاین , عصر تلکام ( کیا نت ) , نوین نت ) در حال حاضر هم آسیا تک و مخابرات دارم به نظرم به جای شاتل آسیا تک پیشنهاد بهتری است

امیدوارم تجربیاتم به دردتون بخوره سوالی بود در خدمتم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بابا افتضاح شده.
لامصب دیگه اصلا سایت های Https رو باز نمی کنه و یا به زور باز می کنه.

Amiru

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

واقعا دزدی تو روز روشن که میگن همین شاتله

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان شاتل از 20 فروردین خونه تکونی کرده.

سرعت رفته بالا در ضمن HTTPS باز میشه.
چیز چی ان کانکت میشه.

به نظر میاد یه تغییراتی در اینترنت کشور داده شده.

• Like
Reactions: ugi

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
سلام
سرویس من تا قبل عید خوب الان پینگش افتضاح شده
600-700 به بالا اصلا افتضاح
کسی میدونه چرا اینجوری شده؟

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
اکو شاتل درساعات رایگان شبانه چه سرعتی میده؟؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اکو شاتل درساعات رایگان شبانه چه سرعتی میده؟؟

تا وقتی ازش برای دانلود و کاربردهای سنگین استفاده نکنی، سرعت Burst شبانه اش به اندازه پهنای باند باز مرکز هم بالا میره (اگه مودمتون ساپورت کنه) بین 1 تا 8 مگابیت روش حساب کن (مرکز به مرکز فرق میکنه). به محض اینکه ازش کار بکشی میاد زیر سرعت سرویس خریداری شده (قانون fair policy شاتل) و تا 32 کیلوبیت هم پایین میاد.

اگه کاربرد دانلود دارید دنبالش نرید.

بالا