• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دروغ محزه !!! باور نکن !!! شاتل تمام خطهاش اپ استریمش روی 400 تا 500 هست !! اون وقت چه طور شما با AR6 روی 700 میگیری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه 150 گیگ !!!!!! لابد میخوای بگی باور میکنی بکن ، نمیکنی هم نکن !!! پینگ بذار با سرورهای اروپا . از صفحه مصرف روزانه پروفایل شاتلت عکس بذار . ریت سرعتت رو بذار . همینطوری روهوا حرف نزن .

دوستم ART6 داره . قضیه اش رو هم صفحه قبل نوشتم . بیشترین سرعتی که خطش داشته 400 بوده . SNR خطش هم 28 هست . یعنی بدون هیچ گونه نویز . شاتل پدرش رودراورده . یعنی سرویس ATT 6 رو به خاطر دانلود محدود کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لعنت به شاتل مذخرف .

شما هم دییگه اینقدر خالی نبدند . چون دست شاتل واسه همه رو شده .

فکر کنم شما هنوز فرق دانلود و آپلود و آپستریم و دانستریم رو نمیدونی =))

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
چرا همه مشکوک اند. نمیام که دروغ بگم. از سرعت تصویر گرفنم آپلود کردم.
مشاهده پیوست 303428مشاهده پیوست 303429

اوه چه چیز خفنی.......چی شدن اون دوستان که به همین راحتی تهمت میزدن...

ایول دوست من کلی حال کردم با این حرکت

حالامیگم این ((فتو ))نباشه ابرومون بره

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

فتو نیست، هنوز هم شهرستانها و مراکزی هستند که به علت خلوتی و تعداد کم کاربر ها سرویس های خیلی پر سرعتی میدند. لطف کنید مرکز مخابراتی و شهر رو هم ذکر کنید که کیفیت سرویس ها از یک مرکز تا مرکز دیگه زمین تا آسمون فرق میکنه.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

ramsar007

Registered User
لایک‌ها
9

افرین با این فوتوشاپت ! شمااحتمالا از ادمینها یا کارکنان شاتل نیستی ؟! بگو کدوم مرکزی مخابراتی ما هم بیام

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
من با سرعت 128 در ساعت 9 صبح دیروز با سرعت 5.8 مگ داشتم دانلود میکردم.میخواین عکس هم بزارم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
با وی پی ان و ساکس میتونید فیسبوک رو باز کنید ؟

برای من با وی پی ان و ساکس هم قیلتره..سایتهای قیلتر دیگه باز میشه ولی فیسبوک قیلتر میشه

ramsar007

Registered User
لایک‌ها
9
http://upload.elmandish.com/uploads/13614537811.jpg

nلیلی نداره دروغ بگم.من یه کاربر عادی شاتل هستم . توی 2 سال فقط یه روز اینطوری بود سرعتم.بقیه حالتها هم بین 300 تا 500 کیلو متغیر هستش

سرعت منم 650 هست توروز !! بدرد عمه اشون میخوره ! میخوای عکس بذارم ؟! کلا شاتل دزده ! قانون من دراوردی فایر پالیسی گذاشتن ! که کسی شب دانلود نکه !!!!!!!!!!!!!!

من پول دادمبابت خط ! برای چی شبا نباید دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اگه دانلود کنم سرعتم محدود میشه !!!!!!!!!!!!!!!!! بعضی از دوستان ساده لوح عکس پنل میذارن و فکر میکنن ماهی 30 گیگ ( شبی 1 گیگ خیلیه ) ومیگن ما راضی هستیم !!!!!!!!! اگه برید شرکت ها دیگه و ماهی 100 گیگ دانلود کنید با ترافیک اولیه بیشتر ، قیمت کمتر و نداشتن قاون مصخره فایر پالیسی چی میگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاتل با این قانون غیر مستقیم داره دزدی میکنه و کلاه بزرگی سر کاربراش میذاره . حالا اینکه پینگ خیلی تخیلی بالاست و اینکه به صورت عجیبی از ترافیک ها کم میشه بماند .

ramsar007

Registered User
لایک‌ها
9
دیشب تماس گرفتم با شاتل پدرسوخته گفتم ترافیکم احساس میکنم کم میشه ! یه خانوم کودنی گوشی رو برداشت ! خنده اش گرفت ! میگفت هر وقت دیدی اینطوی شد ، گزارش کارکرد PPPOP + گزارش کارکرد ساعتی DUMETER رو ایمیل کن برامون پیگیری میکنیم !
مجددا زنگ زدم ویکی دیگه برداشت ! گفت به خاطر اینه که شاتل دانلود و اپلود رو با هم حساب میکنه !!!!!!
برای بار سومتماس گرفتم ویکی دیگه برداشت ! گفت شما وقتی دانلود میکنید ! خود به خود اپلودی هم انجام میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم چرا ؟! چی اپلودمیشه ؟! گفت DATA !!!! گفت DATA چی ؟! گفت اطلاعات !! گفتم اطلاعات چی ؟ گفت DATA های زیادی موقع دانلود ، اپلود میکنید !!!

اینقدر رفتم رو مخشون که ییهو یدم ازبن دراومدم !!! یعنی اینکه همه چی دست خودشونه ! به راحتی بن میکنن ! به راحتی از بن در میارن !!!!!!!!!!!!
---------------------------------

احمقی بیش نیستن این پشتیبان به اصطلاح فنی های شاتل !!! فقط مثل روبات یه چیز رو تکرار میکنن !

--------------------------------

عوضی که بودن ، دزد حرومخوار هم شدن !

----------------------------------------------------------

من برای خطم پول دادم ، چرا نباید شبها دانلود کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! و به خاطر 4 شب دانلود چرا باید 15 شب سرعتم بشه 2 تا 5 کیلوبیت ؟!

DayAfterTomorrow

Registered User
لایک‌ها
60
دیشب تماس گرفتم با شاتل پدرسوخته گفتم ترافیکم احساس میکنم کم میشه ! یه خانوم کودنی گوشی رو برداشت ! خنده اش گرفت ! میگفت هر وقت دیدی اینطوی شد ، گزارش کارکرد PPPOP + گزارش کارکرد ساعتی DUMETER رو ایمیل کن برامون پیگیری میکنیم !
مجددا زنگ زدم ویکی دیگه برداشت ! گفت به خاطر اینه که شاتل دانلود و اپلود رو با هم حساب میکنه !!!!!!
برای بار سومتماس گرفتم ویکی دیگه برداشت ! گفت شما وقتی دانلود میکنید ! خود به خود اپلودی هم انجام میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم چرا ؟! چی اپلودمیشه ؟! گفت DATA !!!! گفت DATA چی ؟! گفت اطلاعات !! گفتم اطلاعات چی ؟ گفت DATA های زیادی موقع دانلود ، اپلود میکنید !!!

اینقدر رفتم رو مخشون که ییهو یدم ازبن دراومدم !!! یعنی اینکه همه چی دست خودشونه ! به راحتی بن میکنن ! به راحتی از بن در میارن !!!!!!!!!!!!
---------------------------------

احمقی بیش نیستن این پشتیبان به اصطلاح فنی های شاتل !!! فقط مثل روبات یه چیز رو تکرار میکنن !

--------------------------------

عوضی که بودن ، دزد حرومخوار هم شدن !

----------------------------------------------------------

من برای خطم پول دادم ، چرا نباید شبها دانلود کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! و به خاطر 4 شب دانلود چرا باید 15 شب سرعتم بشه 2 تا 5 کیلوبیت ؟!

کاملا باهات موافقم. البته اون آپلود برای هر درخواست دریافت یک درخواست ارسال هم فرستاده میشه که حجم کمی داره.

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
افرین با این فوتوشاپت ! شمااحتمالا از ادمینها یا کارکنان شاتل نیستی ؟! بگو کدوم مرکزی مخابراتی ما هم بیام
یادش بخیر چند سال پیش هی بهشون میگفتم ولی خطمو آزاد نمیکردند منم رو اون یکی خط انداختم بعد دو ماه دختره گفت شما نمیخوایید تمدید کنید؟
طلبکارم بود :D

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
اقا میگم عیدی چیزی نمیدن؟

ugi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
امروز شاتل ايميل زده هر گيگ خريد يك گيگ هديه داره
پارسال من سه گيگ يكجا شارژ كردم هديه نداد گفت بايد سه تا يك گيگ بايد مي خريدي!
حواستون باشه.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

mohaddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گغتن از 15 اسفند تا 25 اسفند اگه 1 گیگ بخری 1 گیگ راییگان ترافیک میدن . تاریخ اش دقیق یادم نیست . کسی از دوستان هست که بدونه دقیق ؟

ادیت: الان 1 گیگ گرفتم اما 1 گیگ هدیه نداد :دی

Last edited:
بالا