• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
تا وقتی ازش برای دانلود و کاربردهای سنگین استفاده نکنی، سرعت Burst شبانه اش به اندازه پهنای باند باز مرکز هم بالا میره (اگه مودمتون ساپورت کنه) بین 1 تا 8 مگابیت روش حساب کن (مرکز به مرکز فرق میکنه). به محض اینکه ازش کار بکشی میاد زیر سرعت سرویس خریداری شده (قانون fair policy شاتل) و تا 32 کیلوبیت هم پایین میاد.

اگه کاربرد دانلود دارید دنبالش نرید.

art که نمیشه دانلود کرد اکو هم که هیچی کلا شاتل برا چی اینترنت میده اصلا ؟:D

virgo_floyd

Registered User
لایک‌ها
14
به نظر من شاتل به درد کسایی که در طول روز نیاز به یک اینترنت بدون دردسر و ثابت دارند ( دکتر , مهندس , وکیل , بازاری :)) میخوره و نیاز با ترافیک بالایی ندارند شاتل از نظر پشتیبانی ( اطلاعات فنی ) از سایر شرکت ها بهتره ولی به حال ما فرقی نداره

دقیقا همینطوره

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام من الان از سایتشون انلاین سفارش دادم طرزه کارشون چجوریه? میان دمه خونه واسه قرارداد?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام من الان از سایتشون انلاین سفارش دادم طرزه کارشون چجوریه? میان دمه خونه واسه قرارداد?

تلفنی معمولا بهتره.
آره زنگ میزنن هماهنگ می کنن که کی پیک میاد اون پالیسی نامه ( تعهد مشتری) رو بهت میده که باید بخونی و فلان و فلان.. بعد کپی کارت ملی و شناسنامه است بعد یه امضا. تموم. بعد میره تو صف رانژه

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان چقدر طول میکشه رانژه؟

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1367085332018.jpg
    uploadfromtaptalk1367085332018.jpg
    48.8 KB · نمایش ها: 49

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان من یک خبطی کردم و برای شرکت خودم (عملا شرکت دوستم که منم هر روز توشم صبح تا شب) سرویس لعنتی ART4 شاتل رو گرفتم به خیال اینکه نا محدوده و....

در 2 ماه ما حدود 16 گیگ دانلود داشتیم . حالا سرعت ما رسیده به 20 . وقتی زنگ زدیم میگند خب بله دیگه سرویس ما حتی اینطوری هم نیست که در همون ماهی که دانلود داشتی سرعتش بیاد پایین . ما سیاستمون اینه که همین که بفهمیم یک مشتری دانلود کننده است ، دیگه میره توی لیست و سرعتش رو داغون میکنیم .

این وسط رفیق ما ماهی 60 تومن میده و عملا داره با Dial up کار میکنه. یعنی این بزرگترین اشتباه عمر من بود که در حق دوستم انجام دادم . لعنت به این شاتل

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
کجاشو دیدین مرکز مخابراتی ما کابل برگردون داشت بعدش که تموم شد اینترنتم وصل نشد بهشون زنگ زدم باره بررسی بعد یک هفته فهمیدن خطم از رانژه خارج شده بعدشم انداختن تقصیر مخابرات با هزار تا بهونه
واقعا این شرکت افتضاح و کلاه برداره.

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
شاتل جز قیمت بالاش و اینکه شبانه زیاد دانلود کنی محدود میکنن مشکل دیگه ای نداره . سرعتش خوبه . پشتیبانیش نسبت به بقیه شرکتا بهتره . قطعی نداره ولی گرونه !
دوستان سرویس نامحدود و خوب و ارزون سراغ دارید ؟ من با شاتل 128 سرعت دانلود حدود 50 کیلوبایته سرعت یکم کمترم باشه عیب نداره ولی نه دیگه 12 کیلوبایت !

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
من که چند ماهه سرعتم رو 12 - 15 مونده و زیاد نمیشه.

سرویس 128 تهرانی ؟
اگه اینجور باشه بدرد نمیخوره عوض کن
البته اگه هر شب دانلود داشته باشی محدود میکنن ولی من الان 2 روز دانلود میکنم شبانه 1 روز استراحت میدم اینجوری محدود نمیکنن . نمیدونم منطقه با منطقه فرق میکنه

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
پیشگامان به من نامحدود داده . خوبه . سرعت همیشه 120 است . خدا پدرشان را بیامرزد

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
پیشگامان به من نامحدود داده . خوبه . سرعت همیشه 120 است . خدا پدرشان را بیامرزد

من پیشگامان دارم رو یه خط دیگه شاتل سفارش دادم چون زنگ زدم پشتیبانی پیشگامان گفتم نامحدود 128 که ماهی 11.200 هست سرعت دانلود رو چنده گف رو 16
خیلی هم قطعی داره در طوله روز پیشگامان
Https
هم که نمیاره
4سال ازش نت داشتم حالا دیگه میخوام جمش کنم
تو چند گیگ دان میکنی در ماه و 120هست نتت؟

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
من پیشگامان دارم رو یه خط دیگه شاتل سفارش دادم چون زنگ زدم پشتیبانی پیشگامان گفتم نامحدود 128 که ماهی 11.200 هست سرعت دانلود رو چنده گف رو 16
خیلی هم قطعی داره در طوله روز پیشگامان
Https
هم که نمیاره
4سال ازش نت داشتم حالا دیگه میخوام جمش کنم
تو چند گیگ دان میکنی در ماه و 120هست نتت؟

والا منزل ما بیخ مرکز مخابراتی است . شاید برای اینه که سرعت خوبه . من دانلودم حدود ماهی 40 تا 50 گیگا رو هست . بد نیست این پیشگامان ، البته تا الان . فردا رو نمی دونم !

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
سلام، به نظرتون شاتل کدوم سرویس برای مکالمه مثل oovoo و skype و google talk خوبه؟ و صفحات اینترنت رو بخوبی در طول شبانه روز باز کنه

اینو از این لحاظ می‌پرسم بخاطر اینکه من اینترنت مخابرات تهران رو دارم با صورت ۵۱۲ و واقعاً در حد ۶۴ هم نمیتونم صفحه باز کنم :(

virgo_floyd

Registered User
لایک‌ها
14
سلام، به نظرتون شاتل کدوم سرویس برای مکالمه مثل oovoo و skype و google talk خوبه؟ و صفحات اینترنت رو بخوبی در طول شبانه روز باز کنه

اینو از این لحاظ می‌پرسم بخاطر اینکه من اینترنت مخابرات تهران رو دارم با صورت ۵۱۲ و واقعاً در حد ۶۴ هم نمیتونم صفحه باز کنم :(

همه شون بسته هستن روی شاتل، باید با ابزار مخصوص استفاده کنی که اون هم بسته س :)

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان می‌خوام سرویس ۲۵۶ نامحدود بگیرم ، مرکز مخابراتی شهید کلانتری هستم، بین شاتل و پارس آنلاین موندم، کدوم بهتره؟

لطفا راهنمایی‌ کنید

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان می‌خوام سرویس ۲۵۶ نامحدود بگیرم ، مرکز مخابراتی شهید کلانتری هستم، بین شاتل و پارس آنلاین موندم، کدوم بهتره؟

لطفا راهنمایی‌ کنید

پارس بگیر اگه مصرف بالا داری و شبانه رو برای دانلود میخوای. شاتل بگیر اگه فقط گشت و گذار ساده تو اینترنت داری و ای میل میخوای چک کنی.

بالا