من فکر کردم یوزر عادی هستید و دنبال خرید سرعت و دانلود بالا خواستم راه آخر رو بگم خدمتتون
منتها از شما که هدکوارتر پارس آنلاین هستید بعیده دنبال شاتل باشید احتمالا حضورتون در تاپیک شاتل هم جنبه کاری داره
در حالات عادی ضریب اشتراک 1-8 هست یعنی شما 128 که بگیری سرعت دانلودت میشه 16 ولی ددیکیت کل 128 برای شما هست بعنی انگار 1 مگ گرفتی برادر با این توضیح که هیچ محدودیتی در دانلود نداره و سرعت افت هم نداره اصلا
در کل جفت شاتل و پارس آنلاین از نظر من به درد نمیخوره اولی به خاطر اینکه سرویس دارم میگم دومی هم به خاطر پشتیبانیش
نه داداش ما تو هدکوارتر بودیم.... الان از مخالفای پارسیم
)
دوما دوست من شما ضریب اشتراکو با ضریب تبدیل بیت به بایت قاطی کردید
چون سرعت پهنای باند رو به بیت و سرعت دانلود ( Transfer Rate ) رو به بایت می سنجند، ( مثل SI خودمون تو فیزیک :happy
برای همین باید سرعت پهنای باند رو تقسیم ب 8 کنیم که سرعت دانلود به دست بیاد. زیرا که شیخ می فرماید هر بایت = 8 بیت.
اون ضریب اشتراک یه چی دیگس که اصلا نباید باعث افت 1 کیلوبایت از سرعت بشه ...تنها لطمه ش به اینترنت پینگ هست.
که اگه این عامل رو به علاوه ی سیستم قدرتمند فیلترینگ ایران برداریم...روت های مختلف داشته باشیم و بستر فیبر نوری باشه پینگمون میشه 8 نه 250
بگذریم..
ولی یادتون باشه که اون ضریب اشتراک چه چیز دیگست
) سرعت دانلود 128 کیلوبایت میشه سرویس 1 مگابیت
سوما الان دیگه کسی نگران این مطلب نیست چون مد شده همه آی اس پی ها سرعت هارو رو 4 مگ می بندند و اگر طرف سرعت دانلودس زیر 2.5 مگ بیاد اعتراض می کنه !!!!
چه برسه یه اینکه از سرعت اصلی هم پایین تر بیاد...