• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
الان شاتل توی مشهد خوبه
روزانه با 550 دانلود میکنه
شبانه با 65 تا 72

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
سلام من طی صحبت هایی که با واحد پشتیبانی داشتم ازشون درباره محدود شدن پرسیدم گفتن همچین چیزی امکان نداره .گفتم ما همچین طرحی نداریم ولی دوستان چیز دیگه ای میگن

اره اینو میگن ولی داستان داره ...
برام جالب که زمانی که از محدود شدن داری با پشتیبانی هرف میزنی انگار دفعه اول که داره این مشکل میشنوه

Vocolizive

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان ، تو قرارداد همچین چیزی هست اصلا ؟ محدود کردن درصورت دانلود زیاد ؟
اگر نیست که همه با هم تو یک بازه زمانی زنگ بزنیم له کنیم . :دی چون واقعا اذیت میکنه . یکی شب تا صبح میزاره فایل دانلود میره می خوابه . یکی مثل من باید با نت در حد 64 به کاراش برسه

پ.ن : کارت طلایی های من روو دستم موند ، به هرکی میگی شاتل فرار میکنه ..lol

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
تو تهران نمیشه کاری کرد سرعت دانلود از 2 مگی که الان هست بره بالاتر ؟
مثلی که مشهدی ها 4 مگ هست سرعت دانشون

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

بعله هست

تو تهران نمیشه کاری کرد سرعت دانلود از 2 مگی که الان هست بره بالاتر ؟
مثلی که مشهدی ها 4 مگ هست سرعت دانشون

خیر، مگر اینکه یک مرکز خلوت پیدا کنی و نقل مکان کنید به محل دیگری، تازه شما که 2 مگ هستی، بعضی مراکز مخابراتی 2 دارای سرویس ماکزیمم 1 مگ هستند (شلوغ اند). هر مرکزی سرعتش بستگی به پهنای باند آزادش تنظیم میشه.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اگر نیست که همه با هم تو یک بازه زمانی زنگ بزنیم له کنیم . :دی چون واقعا اذیت میکنه . یکی شب تا صبح میزاره فایل دانلود میره می خوابه . یکی مثل من باید با نت در حد 64 به کاراش برسه

پ.ن : کارت طلایی های من روو دستم موند ، به هرکی میگی شاتل فرار میکنه ..lol

سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت-قیمت سرویس ها

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
میدونم که این سوالم جوابی نداره ولی خوب دوستان میدونن برای اینکه از محدودیت خارج شی باید چیکار کرد
دانلود نداشته باشیم چند روز میشه؟ یا ماهانه چجوریاست ؟

Vocolizive

Registered User
لایک‌ها
15
خب ..سرعت کم شدن شبه ها کم بود ..قطعی هم اضافه شد .ساعت 1 تا حالا نت قطع بود ..الانم به زور 50 بار رفرش کردن باز میشه صفحات ... خوشم میاد هیچ کسی هم پاسخگو نیست .

دفعه قبل زنگیدم ، میگم نت قطع ه .. لینک ثابت نیست...یاروو به من میگه : "مودم ت روشنه ؟ پینگ بگیر " .. با همچین موجودات *خیلی عذر میخوام * نفهمی باید سروکله بزنیم .
میدونم که این سوالم جوابی نداره ولی خوب دوستان میدونن برای اینکه از محدودیت خارج شی باید چیکار کرد
دانلود نداشته باشیم چند روز میشه؟ یا ماهانه چجوریاست ؟

نخیر مثل اینکه 3 یا 3.30 به بعد درست میشه خودش

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
چند روزه وضع پورت امن 587 خیلی خرابه... هر یکی دو دقیقه، یک نامه 20-30 کیلوبایتی دانلود میشه... معلوم نیست شاتل محدود کرده یا مخابرات! :wacko:

kaveh_2005

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

دوستانی که ارت دارن نمیدونم این سیستم کم کردن سرعت به چه صورت هست ؟

من سرعتم 100 کیلوبایت بود

الان شدم 16 کیلو حتی با این که به دوره جدید رفتم همچنان 16 کیلو بایت هست .

جالب اینجا موقع خرید به من گفتن که ما سرعت بیشتری برای مشترکین خود در نظر گرفتیم .. و نگفت این سرعت موقت هست

من که که دیگه تمدید نمیکنم

ramsar007

Registered User
لایک‌ها
9
دهنمون صاف شده !!!! 100% بعد از این دوره خط رو تخلیه میکنم ! چون شاتل به شدت داره اذیت میکنه .
تا الان 24 گیگ پول ترافیک اضافی دادم !!!! چه قدر اخه یه شرکت باید پست فطرت باشه !!! مارومجبور کردن روز دانلود کنیم . تا 3 شب پشت سر هم دانلودمیکنم ، میرم تو لیست مذخرفشون !!!!

خیلی جالبه . مستقیم رفتم دفتر مرکزی شاتل . گفتم اقا میخوام فسخ کنم ! بگذریم از توجیحات مسخره اشون !!!! واسه فسخ هم اذیت میکنن !!! پول که بر نمیگرده و باید 15 روز تا تخلیه خط بر کنیم !!! والله 2 سال پیش شاتل اینقدر مذخرف نبود . جالبترش اینه که گفتم سرعتم شده 5 کیلوبایت !!! یعنی 3 تا 5 شب دانلود کردم ! سرعتم شد 5 کیلوبایت !!! بعدش طرف گفته باید 20 روز صبر کنی تا از لیست در بیای !!!! یعنی به خاطر 5 شب دانلود باید 20 روز سرعتم محدود باشه !!!!

به مدیر ISP مذبور گفتم تو قرار داد هم از این قانون مذخرف چیزی نوشته نشده . رفت قرار داد رو اورد و به طرز عجیبی یکی از بند ها رو به این قانون ربط داد !!!! یادم نیست کدوم بند بود ، ولی در مورد ضریب اشتراک 1 به 10 نوشته بود و هیچ توضیحی در باره قانون ( فایر پالیسی ) و به من گفت قانون محدود شدن به خاطر دانلود بند بالاست !!!! بهش گفتم این که نوشته ضربی اشتراک 1 به 10 هست ، چه ربطی داره !!!!!! کلی بحث کردم اونجا و اخرش هم هیچ چی !!

دوستان عزیز :
هر کسی پینگ براش مهمه ، هرکسی لود سریع صفحات براش مهمه ، هرکسی میخواد انلاین بازی کنه ، هر کسی قیمت هر گیگ ترافیک براش مهمه ، هر کسی دانلود راحت تو ساعات رایگان براش مهمه ، هر کسی دوست نداره با پشتیبانی مواجه بشه که فقط کی پیست میکنه ، هر کسی پایبندی به قرار داد براش مهمه بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه هیچ وجه از شــــــــــــــــــــــــ ـاتل اینترنت نگیره .

قابل توجه دوستان نامحدود شاتل :

این دوستان که نامحدود دارن هم بن میشن !!!! دوست بنده کارش فقط و فقط دانلود و پخش بازیهای مختلف هست . خط نامحدود شاتل دارن ، تو یک ماه 58 GB دانلود کرد و به مدت 10 روز سرعت کل روز و شبشون شده بود 5 کیلوبایت !!! ( میتونید اتحان کنید ) . اینو برای این گفتم که بدونید نامحدود شاتل هم دروغی بیش نیست و اونجا هم در کمال تعجب بن میشید !

دیگه رسما داغونم کردن لعنتیا خیلی تحمل کردم . نمیشه دیگه تحملش کرد . تازه دانلود های من از ساعت 3 تا 7 صبح بود که بن شدم !!!!

================================================== =======================

اینم بگم :

روز اول که خط جدید با شماره جدید از شاتل گرفتم ، همین اوایل دی ماه ، سرعتم دقیقا چسبیده بود به 450 !!!!! SNR خط هم پایین بود ( هر چی پایینتر باشه یعنی نویز بیشتری رو خط وجود داره ) . SNR خط من تو هوای بارونی بین 5 تا 8 بود و توهوای صاف بین 8 10 . دقیقا تا 8 روز من به راحتی با همین نویز از خطم استفاده میکردم که یک دفعه سرعتم شد 250 !!!! تماس گرفتم باهاشون گفتن نویز خط بالاست و برات ( تاکید میکنم رو این کلمه ) اوردیمش پایین ! پیش خودم گفتم خوب بدک نیست . 250 تا هم خوبه . مشکلی نداره . بعد از 6 روز دیگه دیدم سرعتم شد 65 تا70 کیلوبایت !!!!!!!!! جلل خالق !!! تماس گرفتم با هاشون که اقا سرعتم چرا اومده پایین و .... گفت SNR خط بالاست ( یعنی همون پایینه ! ) و خط نویز داره !!! دوباره سرعت رو بر رو 450 !!!! 3 ر.وز گذشت و بازم سرعتم اومد رو 60 . سر همین قضیه من بیشتر از 10 بار تماس گرفتم و حضوری رفتم !

دفعه اخر که سرعت اومد پایین تماس گرفتم و گفتن کار نرم افزاره ! اتوماتیک خودش میاره پایین !! گفتم چه طور 7 روز اول اینطور نبود ؟! گفتم اگه کار نرم افزاره هوشمنده ، پس زمانی که هوا بارونی نیست و SNR خط من خوب میشه باید بره بالا دیگه !! پس چرا سرعت بالا نمیره ! پیچوندن !!! باورتون نمیشه به 6 تا پشتیبانی مختلف صحبت کردم وهمشون یک جمله تکراری ( PACKET LOST وجود دارد ، مشکل سرارسی است و همکاران ما در حال .... اند ، دیتای کل کشور قطع شده ، و .... از این چرت وپرتها ) رو مدام کپی پیست میکردن . اعصابم دیگه الان داغونه !!! حتما قرار داد لعنتی هر 2 تا خطم رو فسخ میکنم و از یه شرکت دیگه میگیرم .

نگریرید اقا ، جون مادرتون از شاتل خط نگیرید ! التماس میکنم نخرید از شاتل افتضاحه !!!:devil::devil:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
کار شاتل همینه پیچوندن و پیچوندن، دوست شماه 5 کیلوبیت شده بود ، سرعت ما حدود دو سه ماه 1.6 کبلوبیت بود. اون هم نه 58 گیگ، فقط چند روز یک یا دو گیگ دانلود کردن پشت سر هم.

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
نمیدونم چی بگم فقط میتونم با شما همدردی کنم....

نمیشه کاریش کرد......

kaveh_2005

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

من ماه اول 30 گیگ دانلود کردم به مدت 10 روز سرعتم روی 16 کیلوبایت بود و بعد 10 روز اومد روی 50 کیلوبایت.
الان دیگه روزی 600 700 مگ بیشتر استفاده نمیکنم که باز این سیستم هوشمند مسخره مارو جریمه نکنه

جالب اینجاست پشتیبانی میگه فقط مدیریت کنید . هیج حجمی مشخص نمیکنن

ramsar007

Registered User
لایک‌ها
9
هر ISP میگیرین ، بگیرین ، فقط شــاتــل نگیرید که به فاک عظما میرید !

مثل اینکه اسیا تک میخواد ساعات رایگانش رو از ساعت 2 تا 8 ، به ساعات 1 تا 9 صبح تغییر بده . چند نفر از دوستان که از اسیاتک اینترنت دارن ، میگن ازشاتل بهتره . اینو بدونید همه شرکتها رایگان شبشون بدون محدودیت و بن هست به غیر از شاتل . پینگ مخابرات ، اسیاتک و دیگر شرکتها خیلی بهتر از شاتل هست . قیمت ترافیک همه شرکتها هم از شاتل پایین تره .

vafajj

Registered User
لایک‌ها
9
من ART6 شاتل دارم و خیلی راضیم. سرعت دانلودم حدود 600-700 KB هست و متوسط استفاده ماهانه هم بالای 150 گیگ هست.تا حالا هم مشکلی نداشتم.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من ART6 شاتل دارم و خیلی راضیم. سرعت دانلودم حدود 600-700 KB هست و متوسط استفاده ماهانه هم بالای 150 گیگ هست.تا حالا هم مشکلی نداشتم.

600 700 کیلوبایت در ثانیه !؟ خیلی عالیه..

ramsar007

Registered User
لایک‌ها
9

600 700 کیلوبایت در ثانیه !؟ خیلی عالیه..

دروغ محزه !!! باور نکن !!! شاتل تمام خطهاش اپ استریمش روی 400 تا 500 هست !! اون وقت چه طور شما با AR6 روی 700 میگیری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه 150 گیگ !!!!!! لابد میخوای بگی باور میکنی بکن ، نمیکنی هم نکن !!! پینگ بذار با سرورهای اروپا . از صفحه مصرف روزانه پروفایل شاتلت عکس بذار . ریت سرعتت رو بذار . همینطوری روهوا حرف نزن .

دوستم ART6 داره . قضیه اش رو هم صفحه قبل نوشتم . بیشترین سرعتی که خطش داشته 400 بوده . SNR خطش هم 28 هست . یعنی بدون هیچ گونه نویز . شاتل پدرش رودراورده . یعنی سرویس ATT 6 رو به خاطر دانلود محدود کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لعنت به شاتل مذخرف .

شما هم دییگه اینقدر خالی نبدند . چون دست شاتل واسه همه رو شده .

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

حتما همینی که میگی هست. :D

بالا