emprator227
Registered User
الان شاتل توی مشهد خوبه
روزانه با 550 دانلود میکنه
شبانه با 65 تا 72
روزانه با 550 دانلود میکنه
شبانه با 65 تا 72
سلام من طی صحبت هایی که با واحد پشتیبانی داشتم ازشون درباره محدود شدن پرسیدم گفتن همچین چیزی امکان نداره .گفتم ما همچین طرحی نداریم ولی دوستان چیز دیگه ای میگن
دوستان ، تو قرارداد همچین چیزی هست اصلا ؟ محدود کردن درصورت دانلود زیاد ؟
تو تهران نمیشه کاری کرد سرعت دانلود از 2 مگی که الان هست بره بالاتر ؟
مثلی که مشهدی ها 4 مگ هست سرعت دانشون
دوستان ، تو قرارداد همچین چیزی هست اصلا ؟ محدود کردن درصورت دانلود زیاد ؟
اگر نیست که همه با هم تو یک بازه زمانی زنگ بزنیم له کنیم . :دی چون واقعا اذیت میکنه . یکی شب تا صبح میزاره فایل دانلود میره می خوابه . یکی مثل من باید با نت در حد 64 به کاراش برسه
پ.ن : کارت طلایی های من روو دستم موند ، به هرکی میگی شاتل فرار میکنه ..lol
سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
میدونم که این سوالم جوابی نداره ولی خوب دوستان میدونن برای اینکه از محدودیت خارج شی باید چیکار کرد
دانلود نداشته باشیم چند روز میشه؟ یا ماهانه چجوریاست ؟
هر کسی پینگ براش مهمه ، هرکسی لود سریع صفحات براش مهمه ، هرکسی میخواد انلاین بازی کنه ، هر کسی قیمت هر گیگ ترافیک براش مهمه ، هر کسی دانلود راحت تو ساعات رایگان براش مهمه ، هر کسی دوست نداره با پشتیبانی مواجه بشه که فقط کی پیست میکنه ، هر کسی پایبندی به قرار داد براش مهمه بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه هیچ وجه از شــــــــــــــــــــــــ ـاتل اینترنت نگیره .
نگریرید اقا ، جون مادرتون از شاتل خط نگیرید ! التماس میکنم نخرید از شاتل افتضاحه !!!:devil::devil:
من ART6 شاتل دارم و خیلی راضیم. سرعت دانلودم حدود 600-700 KB هست و متوسط استفاده ماهانه هم بالای 150 گیگ هست.تا حالا هم مشکلی نداشتم.
من ART6 شاتل دارم و خیلی راضیم. سرعت دانلودم حدود 600-700 KB هست و متوسط استفاده ماهانه هم بالای 150 گیگ هست.تا حالا هم مشکلی نداشتم.
600 700 کیلوبایت در ثانیه !؟ خیلی عالیه..
حتما همینی که میگی هست.