اوه، چقدر سوال! :دی
من اونایی که بلدم رو جواب میدم.
- سرعت دانلود شبانه توی شاتل به اندازه سرعت اسمی سرویس نیست؛ همونطوری که خودتون دیدید سرعت در بهترین حالت حدود 100 الی 200 کیلوبایت در ثانیه هستش (اول شب سرعت بدتر از دم صبحه). البته من هنوز خیلی دانلود شبانه انجام ندادم و اون مقداری هم که انجام دادم اکثرا با استیم بوده نه با برنامه های درست حسابی مثل IDM، ولی انقدری که تجربه کردم در کل در طول روز سرعت دانلود تا 500-400 کیلوبایت در ثانیه بالا میره و شب ها بین 100 تا 200 هستش. پارس آنلاین سرعت دانلود شبانه اش خیلی بهتره از شاتل.
- در مورد این که چقدر دانلود کنید محدود می شید ساپورت اصلا اطلاعات نمیده! فقط میگن اگه به مقدار زیاد و به طور متوالی دانلودهاتون رو انجام بدید محدودتون می کنیم.
- آپلود خیلی لازم نمیشه. سرعتش هم من هیچ وقت ندیدم به دانلود برسه، ولی در کل سرعت دانلود و آپلود در روز دقیقا معادل همین چیزیه که توی تست ها می بینید.
- برای گرفتن این تست ها هیچ احتیاجی به دانلود کردن چیز خاصی نیست. شما تشریف می برید به سایت
www.speedtest.net و بعد به نقشه ای که براتون میاره دقت می کنید. سمت چپ نقشه یه خط کش هست که اون رو به سمت علامت منفی می کشید تا نقشه از حالت زوم در بیاد، بعد می رید توی کشورهای دیگه (مثلا اروپا)، هر شهری که دوست دارید تست با سرور اونجا گرفته بشه رو با کلیک کردن انتخاب می کنید تا تست شروع بشه. وقتی تست تموم شد گزینه Share This Result و بعد هم Forum رو انتخاب کنید و لینک رو کپی کنید و بگذارید توی فروم مورد نظرتون.[/quote
mehdi.84
ممنون تقریبا یه چیزایی دونستم چون زیاد وارد نیستم مشکلی داشتم ازتون میپرسم . پس با این حساب در 4 مگ شما سرعت شبونه 100 الی 200 میشه . حتی از سرور های داخلی و سایتهایی مث سافت 98 و...؟ مثلا برا من تو سایتهای خارجی سرعت
دانلودم همیشه کمتر از داخلی میشه مگر تو روزانه که میشه گفت برابره . برا شما هم همینطوره؟ پس حداکثر سرعت شما چه برا داخلی چه خارجی 200 میشه درسته؟ (اونم با سرویس 4 مگ).
این پارس آنلایم مثلا سرعت شبونش برا اون سرویسی که شما میدونین و اطلاع دارین چنده ؟ مزیت شاتل رو نسبت به پارس آنلاین در چی میدونین؟ من فک میکردم سرعت روزانه شبونه شاتل بیشتره ولی محدود کردن سرعتشم بیشتره.
اگه پارس آنلاین هم سرعتش بیشتر باشه هم محدود سازیش کمتر که اون بهتر میشه . پس چطور شاتلو انتخاب کردین؟ یعنی روزانه شاتل سرعتش بیشتره؟ به اون خاطر انتخاب کردین؟
و اگه هم میشه یه روزی با دانلود منیجر یه تست شبونه اینا بگیرین ببینین چند میشه به من بگین منم هوای 4 6 8مگ کردم اما جواب درس حسابی ازشون نگرفتم فقط مونده بودم یکی پیدا شه استفاده کرده باشه
که شما در حال استفاده این .
بسیار ممنون