• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

poyagostar

Registered User
لایک‌ها
68
شاتل من که 128 هست اما دانلودش تا 512 بازه اینقد سرعتش پایینه جالبه که هردفعه که تمدیدش میکنم باز افت سرعتش بیشتر میشه الان بعد گذشت یکسال دیگه کامل قطع و وصل میشه در صورتی که اوایل اصلا اینطوری نبود
حالا غیر شاتل چیو پیشنهاد می کنید ؟

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
AbolTheRocker من رفتم تو این سایتی که گفتین و در
Media URL to Download آدرس فیلمو وارد کردم عکس غیلم اومد و حالتهای دیگه از hd 1080 720 و..... و نام فایل رو هم تغییر دادم ولی دانلود نشد

بار دوم این کار رو کردم صفحه بزور باز شد وارور زیر رو داد

{"error":"Error:<\/strong> Invalid URL!"}
مشکل از چیه به محض اینکه من دانلود رو میزدم باید دانلود میشد؟ و اصلا کجا save میشه چون browse هم نبود که من جایی رو برا ذخیره تعیین کنم.
مشکل از چیه آی اس پی یا ازچی ؟ممنون

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شاتل من که 128 هست اما دانلودش تا 512 بازه اینقد سرعتش پایینه جالبه که هردفعه که تمدیدش میکنم باز افت سرعتش بیشتر میشه الان بعد گذشت یکسال دیگه کامل قطع و وصل میشه در صورتی که اوایل اصلا اینطوری نبود
حالا غیر شاتل چیو پیشنهاد می کنید ؟

سلام من تازه ازش گرفتم و دو سرویس رو تجربه کردم با توجه به اینکه 128 رو 512 بسته شده یعنی max سرعتتون 64 kb در ثانیه میشه . پس زیر اون میشه و اگه از سرور خارجی دانلود بگیری تا اونجایی که من دونستم برا من سرعت شبونه کمتر از روزانه میشه ولی تو روز میشه گفت هردو سرور خارجی داخلی برابره به غیر بعضی سایتها که از خود سایته اگه هم art داری که اونوقت زیاد دانلود کرده باشی دیگه تو روزم محدودت میکنن ببین سرویسهای دیگه رو چند بستن بعضی مراکز همین 128 رو رو 1 حتی 2 مگ هم بستن به همین خاطر سرعت اینچنین افرادی اصولا از شما خیلی بیشتر خواهد شد در مورد قطعی هم باز شاید در یک مرکز مخابراتی شاتل سرویس دهی خوبی داره قطعی اصلا نداره یا خیلی کم داره ولی تو یه مرکز مخابراتی دیگه میبینید قطعی زیاد هستش و اذیت میکنه اما اینی که میگین حالا قطعیش زیاد شده نمیدونم شاید از خود مخابرات باشه ماله یکی از دوستان هم یکم قطعیش داشت ولی میگفت اونم از مخابرات بود نه شاتل
سرویسهای دیگه رو هم یه نیگا بنداز ببین رو چند بستن چون سرویس شما رو 64کیلوبایت بر ثانیه یا همون 512 کیلو بیت بر ثانیه هست اصولا سرعتش باید کم باشه . بگید خطتتون رو چک کنن ببینین سرعت های بالا رو میکشه در بعضی
مراکز تا 8 مگ هم شاتل میده ولی حالا به خطتونم بستگی داره .
پارس آنلاینم میگن خوبه در کل بگرد ببین هر جایی که خلوتره اونجا بهتره یکی از دوستان هم از سرویس 512 پیام آوران استفاده میکنن که من در همین سایت ازشون سوالاتی رو پرسیدم فوق العادس البته اگه تو شهرتون
باشه . در کل از اطرافیان دوستان و ... بپرس ببین در مرکز مخابراتی شما کدوم isp سرویس دهی خوبی داره . در ضمن الان منم دچار قطعی شدم شاید سراسریه نمیدونم .

poyagostar

Registered User
لایک‌ها
68
مسله اینه که اوایل پهنای باندم 4 مگ بود اما الان میگن نمیکشه و رو 1 مگ بستن سوال اینجاست که چرا اوایل میشده و الان نه ؟

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
AbolTheRocker من رفتم تو این سایتی که گفتین و در
Media URL to Download آدرس فیلمو وارد کردم عکس غیلم اومد و حالتهای دیگه از hd 1080 720 و..... و نام فایل رو هم تغییر دادم ولی دانلود نشد

بار دوم این کار رو کردم صفحه بزور باز شد وارور زیر رو داد

{"error":"Error:<\/strong> Invalid URL!"}
مشکل از چیه به محض اینکه من دانلود رو میزدم باید دانلود میشد؟ و اصلا کجا save میشه چون browse هم نبود که من جایی رو برا ذخیره تعیین کنم.
مشکل از چیه آی اس پی یا ازچی ؟ممنون
سلام AbolTheRocker چون لینک ویرایش نداشت خودم مجبور شدو اینطوری بنویسم مشکل برطرف شد تونستم انجام بدم دمت گرم خیلی ممنون 820 کیلو که هیچ اون روز بیاد که شما با سرعت 1 گیگا بایت و بیشتر در ثانیه دانلود کنی
به جز این سایتهای دیگه ای هم هس بهترینش اینه؟ و برا هر سایت ویدیوی سایت مخصوصی هستش؟

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مسله اینه که اوایل پهنای باندم 4 مگ بود اما الان میگن نمیکشه و رو 1 مگ بستن سوال اینجاست که چرا اوایل میشده و الان نه ؟

4 مگ بود؟ پس سرعت 512 کیلو بایت در ثانیه رو تجربه کردین؟ وای چه عالی بوده. نکنه کاربر زیاد شده اینطوری شده . یا هم حالا میبینی دیگه 128 شبانه پولی شده . و چون حالا 4 مگ 6 مگ 8 مگ گذاشتن اون وقت هیشکی نمیاد اینا رو بگیره طرف
میگه 128 میگیرم جای 4مگ رو میده دیگه به جای پول اضافی دادن به سرعت بالا 128 با گیگ اضافی میگیرم فک کنم اینطور باشه شاید هم اخیرا یه مشکلی برا خطتتون پیش اومده اما من بازم قطع شدم نمیدونم مشکل از چیه شایدم سراسری بوده با یه isp هم صحبت کن ببین راس میگن یا نه ؟ یا از یه شخص خیل وارد دیگه هم بپرس .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها من امروز یه مودم TP-Link مدل 8901N خریدم. می خواستم ببینم اگر بخوام روی این ADSL بگیرم شاتل چطوره؟ اگه شرکت ها و ISP های دیگه ای رو می شناسید که با تی پی لینک خوب سازگاری دارند هم پیشنهاد کنید.

پشتیبانی که اصلا جواب درست نمیده و فقط میگه زایکسل و دیگر هیچ! یه سرچ توی تاپیک زدم ببینم تجربه بچه ها چی بوده، اکثر بچه ها از تی پی لینک روی شاتل راضی بودند ولی یکی دو مدل از مودم های دیگه تی پی لینک هم مثل این که مشکل داشتند با شاتل.

کسی این مودم رو امتحان کرده (یا مودم های نزدیک بهش مثل 8951 و 8101 رو)؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها من امروز یه مودم TP-Link مدل 8901N خریدم. می خواستم ببینم اگر بخوام روی این ADSL بگیرم شاتل چطوره؟ اگه شرکت ها و ISP های دیگه ای رو می شناسید که با تی پی لینک خوب سازگاری دارند هم پیشنهاد کنید.

پشتیبانی که اصلا جواب درست نمیده و فقط میگه زایکسل و دیگر هیچ! یه سرچ توی تاپیک زدم ببینم تجربه بچه ها چی بوده، اکثر بچه ها از تی پی لینک روی شاتل راضی بودند ولی یکی دو مدل از مودم های دیگه تی پی لینک هم مثل این که مشکل داشتند با شاتل.

کسی این مودم رو امتحان کرده (یا مودم های نزدیک بهش مثل 8951 و 8101 رو)؟
انقدر جواب ندادید که تصمیم گرفتم خودم امتحانش کنم! الان سرویس 4196 Eco دارم و مودم رو خودم زدم به خط و تنظیماتش رو استاد کردم. اینترنت چه با مودم زایکسل که از بازارچه همین پی تی خریدم و چه با مودم تی پی لینک که نوشتم خوب و بدون مشکل جواب میده. فرقی هم به اون صورت با هم ندارند فکر کنم. :دی

دو سه تا تست هم از سرورهای مختلف با تی پی لینک و سرویس 4196 Eco می ذارم.

سرورهای اروپا:

سرور مرز پرگهر:

Last edited:

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
انقدر جواب ندادید که تصمیم گرفتم خودم امتحانش کنم! الان سرویس 4196 Eco دارم و مودم رو خودم زدم به خط و تنظیماتش رو استاد کردم. اینترنت چه با مودم زایکسل که از بازارچه همین پی تی خریدم و چه با مودم تی پی لینک که نوشتم خوب و بدون مشکل جواب میده. فرقی هم به اون صورت با هم ندارند فکر کنم. :دی

دو سه تا تست هم از سرورهای مختلف با تی پی لینک و سرویس 4196 Eco می ذارم.

سرورهای اروپا:

سرور مرز پرگهر:

سلام بر شما من خیلی وقته نبودم وگرنه جواب میدادم من تی پی لینک دارم مشکلیم ندیدم تا حالا البته هنوز زیاد استفاده نکردم اما تا حالا جواب داده. اما یه سوال این که این سرویس 4 مگ جنابعالی تو شبونه سرعت دانلودش چقدره؟
روزانه چقدر؟ اینی که گذاشتین 3.6 مگابیت در ثانیه میشه 460.8 کیلو بایت در ثانیه که هنوز زیر 512 کیلوبایت در ثانیه هس که قاعدتا 4 مگ باید این سرعت رو به شما بده که حالا زیر این سرعته این سرعت شبونتونه 460 کیلوبایت در ثانیه یا روزانتون؟
ضمنا چقدر دانلود کنیم محدود میشیم؟ شما چقدر با همین سرویستون دانلود شبونه کردین ؟ برا شبونه 4 مگ نوشته از 1024 تا 1536 یعنی از 128 کیلو بایت در ثانیه تا 192 کیلو بایت در ثانیه . واقعا شبونش اینطوریه یا بعد محدود کردن به این سرعت میرسه یا چطور؟ اگه 460 برا شبتون باشه که خیلی خوبه. و این آپلودتون اونم که 0.55 مگا بیته میشه 70.4 کیلوبایت در ثانیه که آپلود این 4 مگه 768 هستش طبق قانون و میشه 96 کیوبایت در ثانیه اینم کمتر نمیشه از اون چیزی که گفتن . تو مودمتون این دانلود و آپلود رو چند زده براتون؟ و همچنین maxrate تو مودم چیه؟ data rate فک کنم همین دانلود آپلوده میشه درسته ؟ و crc چیرو میرسونه ؟سرورهای منچستر و پاریس و............. چطور میذارین ؟ و بایدم یه چیزی رو با دانلود منیجر یا مرورگر دانلود کنیم این تستها رو بگیریم یا نه؟ من زیاد بلد نیستم یکم میشه منم راهنمایی کنین ممنون.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام بر شما من خیلی وقته نبودم وگرنه جواب میدادم من تی پی لینک دارم مشکلیم ندیدم تا حالا البته هنوز زیاد استفاده نکردم اما تا حالا جواب داده. اما یه سوال این که این سرویس 4 مگ جنابعالی تو شبونه سرعت دانلودش چقدره؟
روزانه چقدر؟ اینی که گذاشتین 3.6 مگابیت در ثانیه میشه 460.8 کیلو بایت در ثانیه که هنوز زیر 512 کیلوبایت در ثانیه هس که قاعدتا 4 مگ باید این سرعت رو به شما بده که حالا زیر این سرعته این سرعت شبونتونه 460 کیلوبایت در ثانیه یا روزانتون؟
ضمنا چقدر دانلود کنیم محدود میشیم؟ شما چقدر با همین سرویستون دانلود شبونه کردین ؟ برا شبونه 4 مگ نوشته از 1024 تا 1536 یعنی از 128 کیلو بایت در ثانیه تا 192 کیلو بایت در ثانیه . واقعا شبونش اینطوریه یا بعد محدود کردن به این سرعت میرسه یا چطور؟ اگه 460 برا شبتون باشه که خیلی خوبه. و این آپلودتون اونم که 0.55 مگا بیته میشه 70.4 کیلوبایت در ثانیه که آپلود این 4 مگه 768 هستش طبق قانون و میشه 96 کیوبایت در ثانیه اینم کمتر نمیشه از اون چیزی که گفتن . تو مودمتون این دانلود و آپلود رو چند زده براتون؟ و همچنین maxrate تو مودم چیه؟ data rate فک کنم همین دانلود آپلوده میشه درسته ؟ و crc چیرو میرسونه ؟سرورهای منچستر و پاریس و............. چطور میذارین ؟ و بایدم یه چیزی رو با دانلود منیجر یا مرورگر دانلود کنیم این تستها رو بگیریم یا نه؟ من زیاد بلد نیستم یکم میشه منم راهنمایی کنین ممنون.
اوه، چقدر سوال! :دی
من اونایی که بلدم رو جواب میدم. :)
- سرعت دانلود شبانه توی شاتل به اندازه سرعت اسمی سرویس نیست؛ همونطوری که خودتون دیدید سرعت در بهترین حالت حدود 100 الی 200 کیلوبایت در ثانیه هستش (اول شب سرعت بدتر از دم صبحه). البته من هنوز خیلی دانلود شبانه انجام ندادم و اون مقداری هم که انجام دادم اکثرا با استیم بوده نه با برنامه های درست حسابی مثل IDM، ولی انقدری که تجربه کردم در کل در طول روز سرعت دانلود تا 500-400 کیلوبایت در ثانیه بالا میره و شب ها بین 100 تا 200 هستش. پارس آنلاین سرعت دانلود شبانه اش خیلی بهتره از شاتل.
- در مورد این که چقدر دانلود کنید محدود می شید ساپورت اصلا اطلاعات نمیده! فقط میگن اگه به مقدار زیاد و به طور متوالی دانلودهاتون رو انجام بدید محدودتون می کنیم.
- آپلود خیلی لازم نمیشه. سرعتش هم من هیچ وقت ندیدم به دانلود برسه، ولی در کل سرعت دانلود و آپلود در روز دقیقا معادل همین چیزیه که توی تست ها می بینید.
- برای گرفتن این تست ها هیچ احتیاجی به دانلود کردن چیز خاصی نیست. شما تشریف می برید به سایت www.speedtest.net و بعد به نقشه ای که براتون میاره دقت می کنید. سمت چپ نقشه یه خط کش هست که اون رو به سمت علامت منفی می کشید تا نقشه از حالت زوم در بیاد، بعد می رید توی کشورهای دیگه (مثلا اروپا)، هر شهری که دوست دارید تست با سرور اونجا گرفته بشه رو با کلیک کردن انتخاب می کنید تا تست شروع بشه. وقتی تست تموم شد گزینه Share This Result و بعد هم Forum رو انتخاب کنید و لینک رو کپی کنید و بگذارید توی فروم مورد نظرتون.

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اوه، چقدر سوال! :دی
من اونایی که بلدم رو جواب میدم. :)
- سرعت دانلود شبانه توی شاتل به اندازه سرعت اسمی سرویس نیست؛ همونطوری که خودتون دیدید سرعت در بهترین حالت حدود 100 الی 200 کیلوبایت در ثانیه هستش (اول شب سرعت بدتر از دم صبحه). البته من هنوز خیلی دانلود شبانه انجام ندادم و اون مقداری هم که انجام دادم اکثرا با استیم بوده نه با برنامه های درست حسابی مثل IDM، ولی انقدری که تجربه کردم در کل در طول روز سرعت دانلود تا 500-400 کیلوبایت در ثانیه بالا میره و شب ها بین 100 تا 200 هستش. پارس آنلاین سرعت دانلود شبانه اش خیلی بهتره از شاتل.
- در مورد این که چقدر دانلود کنید محدود می شید ساپورت اصلا اطلاعات نمیده! فقط میگن اگه به مقدار زیاد و به طور متوالی دانلودهاتون رو انجام بدید محدودتون می کنیم.
- آپلود خیلی لازم نمیشه. سرعتش هم من هیچ وقت ندیدم به دانلود برسه، ولی در کل سرعت دانلود و آپلود در روز دقیقا معادل همین چیزیه که توی تست ها می بینید.
- برای گرفتن این تست ها هیچ احتیاجی به دانلود کردن چیز خاصی نیست. شما تشریف می برید به سایت www.speedtest.net و بعد به نقشه ای که براتون میاره دقت می کنید. سمت چپ نقشه یه خط کش هست که اون رو به سمت علامت منفی می کشید تا نقشه از حالت زوم در بیاد، بعد می رید توی کشورهای دیگه (مثلا اروپا)، هر شهری که دوست دارید تست با سرور اونجا گرفته بشه رو با کلیک کردن انتخاب می کنید تا تست شروع بشه. وقتی تست تموم شد گزینه Share This Result و بعد هم Forum رو انتخاب کنید و لینک رو کپی کنید و بگذارید توی فروم مورد نظرتون.[/quote

mehdi.84

ممنون تقریبا یه چیزایی دونستم چون زیاد وارد نیستم مشکلی داشتم ازتون میپرسم . پس با این حساب در 4 مگ شما سرعت شبونه 100 الی 200 میشه . حتی از سرور های داخلی و سایتهایی مث سافت 98 و...؟ مثلا برا من تو سایتهای خارجی سرعت
دانلودم همیشه کمتر از داخلی میشه مگر تو روزانه که میشه گفت برابره . برا شما هم همینطوره؟ پس حداکثر سرعت شما چه برا داخلی چه خارجی 200 میشه درسته؟ (اونم با سرویس 4 مگ).
این پارس آنلایم مثلا سرعت شبونش برا اون سرویسی که شما میدونین و اطلاع دارین چنده ؟ مزیت شاتل رو نسبت به پارس آنلاین در چی میدونین؟ من فک میکردم سرعت روزانه شبونه شاتل بیشتره ولی محدود کردن سرعتشم بیشتره.
اگه پارس آنلاین هم سرعتش بیشتر باشه هم محدود سازیش کمتر که اون بهتر میشه . پس چطور شاتلو انتخاب کردین؟ یعنی روزانه شاتل سرعتش بیشتره؟ به اون خاطر انتخاب کردین؟
و اگه هم میشه یه روزی با دانلود منیجر یه تست شبونه اینا بگیرین ببینین چند میشه به من بگین منم هوای 4 6 8مگ کردم اما جواب درس حسابی ازشون نگرفتم فقط مونده بودم یکی پیدا شه استفاده کرده باشه
که شما در حال استفاده این .
بسیار ممنون

Last edited:

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام mahi58 هنوز این سایت مشکل داره برا همین یه بارم بصورت ارسال پاسخ اینو گذاشتم
ممنون تقریبا یه چیزایی دونستم چون زیاد وارد نیستم مشکلی داشتم ازتون میپرسم . پس با این حساب در 4 مگ شما سرعت شبونه 100 الی 200 میشه . حتی از سرور های داخلی و سایتهایی مث سافت 98 و...؟ مثلا برا من تو سایتهای خارجی سرعت
دانلودم همیشه کمتر از داخلی میشه مگر تو روزانه که میشه گفت برابره . برا شما هم همینطوره؟ پس حداکثر سرعت شما چه برا داخلی چه خارجی 200 میشه درسته؟ (اونم با سرویس 4 مگ).
این پارس آنلایم مثلا سرعت شبونش برا اون سرویسی که شما میدونین و اطلاع دارین چنده ؟ مزیت شاتل رو نسبت به پارس آنلاین در چی میدونین؟ من فک میکردم سرعت روزانه شبونه شاتل بیشتره ولی محدود کردن سرعتشم بیشتره.
اگه پارس آنلاین هم سرعتش بیشتر باشه هم محدود سازیش کمتر که اون بهتر میشه . پس چطور شاتلو انتخاب کردین؟ یعنی روزانه شاتل سرعتش بیشتره؟ به اون خاطر انتخاب کردین؟
و اگه هم میشه یه روزی با دانلود منیجر یه تست شبونه اینا بگیرین ببینین چند میشه به من بگین منم هوای 4 6 8مگ کردم اما جواب درس حسابی ازشون نگرفتم فقط مونده بودم یکی پیدا شه استفاده کرده باشه
بسیار ممنون

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام mahi58 هنوز این سایت مشکل داره برا همین یه بارم بصورت ارسال پاسخ اینو گذاشتم
بسیار ممنون
سلام. :)

والا تا به حال سرورهای داخلی رو امتحان نکردم (بیشتر دانلودم تو چند وقت اخیر با برنامه استیم بوده که سرور داخلی نداره)، ولی مثل این که سرورهای داخلی یه خورده سرعت شون در ساعات رایگان بهتر از خارجی هاست.

سرعت دانلود از سرور خارجی تو ساعات رایگان از 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه هستش، ولی بیشتر متمایل به 100، یعنی مثلا بیشتر از 100 تا 150 میشه.

پارس آنلاین رو اگر تاپیک خودش رو هم ببینید خوبه (بچه ها تست سرعت هم گذاشتند) ولی برای سرویس های 128 سرعت رو تا 4mbs و برای سرویس های بالای 128 سرعت رو تا 9mbs بالا می بره، که این یعنی دانلود حدود 1 مگابایت در ثانیه در سرویس 256. ولی اونها هم فکر کنم از این برنامه ها دارند که اگه کسی خودش رو با دانلود خفه کرد محدودش کنند.

من به این دلیل شاتل رو انتخاب کردم که الان تهران نیستم و توی قم که من قراره یه مدت باشم فکر می کنم بهتر از شاتل نداریم. ولی کلا شاتل الان از پارس آنلاین توی تهران بهتر نیست و تنها مزیت بزرگش اینه که ساعات رایگانش 24 ساعتی 7 ساعته (پارس آنلاین 5 ساعت). البته من از شاتل ناراضی نبودم و سرویسش برای من که از مبین نت فرار کردم خوبه، ولی می خوام پارس آنلاین رو هم امتحان کنم. :)

mehdi.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام. :)

والا تا به حال سرورهای داخلی رو امتحان نکردم (بیشتر دانلودم تو چند وقت اخیر با برنامه استیم بوده که سرور داخلی نداره)، ولی مثل این که سرورهای داخلی یه خورده سرعت شون در ساعات رایگان بهتر از خارجی هاست.

سرعت دانلود از سرور خارجی تو ساعات رایگان از 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه هستش، ولی بیشتر متمایل به 100، یعنی مثلا بیشتر از 100 تا 150 میشه.

پارس آنلاین رو اگر تاپیک خودش رو هم ببینید خوبه (بچه ها تست سرعت هم گذاشتند) ولی برای سرویس های 128 سرعت رو تا 4mbs و برای سرویس های بالای 128 سرعت رو تا 9mbs بالا می بره، که این یعنی دانلود حدود 1 مگابایت در ثانیه در سرویس 256. ولی اونها هم فکر کنم از این برنامه ها دارند که اگه کسی خودش رو با دانلود خفه کرد محدودش کنند.

من به این دلیل شاتل رو انتخاب کردم که الان تهران نیستم و توی قم که من قراره یه مدت باشم فکر می کنم بهتر از شاتل نداریم. ولی کلا شاتل الان از پارس آنلاین توی تهران بهتر نیست و تنها مزیت بزرگش اینه که ساعات رایگانش 24 ساعتی 7 ساعته (پارس آنلاین 5 ساعت). البته من از شاتل ناراضی نبودم و سرویسش برای من که از مبین نت فرار کردم خوبه، ولی می خوام پارس آنلاین رو هم امتحان کنم. :)

سلام ممنونم خودشم یه چیزی به ذهنم اومد شما هم که تازه گرفتی ماله منم که تازس میخوام بدونم این firmware مودمهای تی پی لینکو مثلا وقتی خواستیم آپدیت کنیم از کجا باید پیدا کنیم تا اونجایی که میدونم شاتل ماله زایکسلو میذاره تو سایتش
مچکرم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام ممنونم خودشم یه چیزی به ذهنم اومد شما هم که تازه گرفتی ماله منم که تازس میخوام بدونم این firmware مودمهای تی پی لینکو مثلا وقتی خواستیم آپدیت کنیم از کجا باید پیدا کنیم تا اونجایی که میدونم شاتل ماله زایکسلو میذاره تو سایتش
مچکرم
شما اصلا نیازی به دانلود از سایت های ایرانی نداری، برو Firmware رو از خود سایت تی پی لینک بگیر. راحت ترین راهش هم اینه که گوگل رو سرچ کنی (مثلا برای مودم من سرچ مناسب download tp-link 8901n firmware هستش که اولین نتیجه اش دقیقا دانلود فرم ور در سایت تی پی لینک هستش).

ali sam

Registered User
لایک‌ها
29
یه سوال؟ مودم رو خط و سرعت تاثیری داره؟

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان شما هم مشکل پکت لاست دارید؟

بالا