یعنی هیچ یک از دوستان جواب این سوال رو نمیدونن؟ممنون از پاسخ شما
اما اگه لینک ها رو به شاتل لند انتقال بدیم چی؟ ممکنه قضیه فرق کنه و بزارن با آرت 6 تا 150 گیگ دانلود کنیم و سرعت رو پایین نیارن
داداش تو سایت شاتل نوشته اگه بسته 10 هزار تومانی ترافیک داخل رو بخری می زاره تا 5000 گیگ از شاتل لند دانلود کنی!یعنی هیچ یک از دوستان جواب این سوال رو نمیدونن؟
دوستان من دو رو تا خط تلفن اکانت دارم.
دومی 20 روز دیگه تموم می شه و 70 گیگ هنوز باقی مونده، ولی من دیگه اونجا نمی رم که از خط دوم بتونم استفاده کنم...
نمی شه یه جوری من از خط اولی این ترافیک باقی مونده خط دوم رو مصرف کنم؟
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادی اما من منظورم سرویس آرت 6 بود. ضمنا اون رو هم که شما می فرمایید تا جایی که شنیدم سرعت رو میارن پایین.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون اما منظورتون رو از اینکه «فقط زمان داره» رو متوجه نشدم.دوست من
ارت كه حجم نداره اسم ش نامحدود اون حجم ذكر شده هم حداقل حجمي كه سرويس دهنده تعهد كرده شما ميتوني استفاده كني
فقط زمان داره
اون رو نميشه كاري كرد
همون سرويس كه دارين استفاده كنين
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون اما منظورتون رو از اینکه «فقط زمان داره» رو متوجه نشدم.
ممنون دوست عزیزسرويس هاي غير حجمي
فقط زمان سرويس مهم هست وگر نه حجم اشاره شده فقط تعهد سرويس دهنده
سرويس شما مثلا ٢٠ روز زمان فقط داره حجم ش مهم نيست
براي همين انتقال معني نداره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
توی منطقه شهید لطیفی کسی از شاتل سرویس داره؟ چطوریه سرویسهاشون؟ کیفیت و قطع و وصلی اینا چطوریه؟
من الان پارس انلاین دارم کیفیت خدایی خوبه...کاری به قیمت ندارم ولی کیفیت سرویس خوبه
منتها الان با این تعرفه های جدیدی که گذاشتن شرکتها این 2-3 روزه ظاهرا مال شاتل خیلی خیلی پیشنهاد بهتریه...گفتم اگه خوبه از پارس انلاین بیام شاتل
چه طور به این نتیجه رسیدین که مال شاتل خیلی بهتره؟
شاتل فقط یک سوم حجمی که میده بین المللیه بقیش داخلیه . یعنی بدتر از همه isp ها.
توی منطقه شهید لطیفی کسی از شاتل سرویس داره؟ چطوریه سرویسهاشون؟ کیفیت و قطع و وصلی اینا چطوریه؟
من الان پارس انلاین دارم کیفیت خدایی خوبه...کاری به قیمت ندارم ولی کیفیت سرویس خوبه
منتها الان با این تعرفه های جدیدی که گذاشتن شرکتها این 2-3 روزه ظاهرا مال شاتل خیلی خیلی پیشنهاد بهتریه...گفتم اگه خوبه از پارس انلاین بیام شاتل