GraphX
Registered User
من کاری به کیفیت شرکت ها ندارم اما این سیاستی که در پیش گرفتن که مثلا اینترنت حجمی برداشته بشه شدیدا دو سر باخت هست
سلامدوستان عزیز تا فردا میخوام یه تصمیم قطعی بگیرم, اینترنت از کجا؟ شاتل ارزون میده حالا بنظرتون سرعتش خوبه ؟ 512 میخوام بگیرم قرار نباشه دیال آپ بهم بده مجبور بشم قطش کنم پارس آنلاین خوبه قبلا 256 داشتم 4 مگ بهم میداد! ولی گرونه - خب الان شاتل در چه وضعیتی هست؟
دوستان عزیز تا فردا میخوام یه تصمیم قطعی بگیرم, اینترنت از کجا؟ شاتل ارزون میده حالا بنظرتون سرعتش خوبه ؟ 512 میخوام بگیرم قرار نباشه دیال آپ بهم بده مجبور بشم قطش کنم پارس آنلاین خوبه قبلا 256 داشتم 4 مگ بهم میداد! ولی گرونه - خب الان شاتل در چه وضعیتی هست؟
درود ،
از دوستان عزیز کسی در این چند روز اخیر مشکل افت سرعت و SNR نداشته است ؟ خط بنده همیشه 16 الی 18 بر روی Downstream بود و در حال حاضر بر روی 6-8 همه موارد هم تست کردم حتی از سرخط ... بعد از 6 سال سرویس گیری از شاتل الان بازیش گرفته.
سلام چرا من داشتم و با قطعی های مکرر همراه بود
قبلا اینجوری بود الان بعد از تمدید 30 روز حساب میکنهاخیرا متوجه شدیم که اگر سرویس ما تمام شود و مثلا 2 روز بعد تمدید شود بعد از تمدید این 2 روز از سرویس کم میشود و به جای 30 روز 28 روز زمان باقی می ماند
این موضوع صحت داره دوستان ؟
سلام.
بعد از چند سال، بنا به دلایلی میخوام ADSL بگیرم برای خونه (تو این چند سال کلا رو موبایل دیتا بودم).
منتها الان نمیفهمم چه خبره!
قبلا سرویس حجمی بود و نامحدود
سرویس حجمی مثلا ماهانه 3 گیگ، سرعت 128! ولی در عمل سرعتش خیلی بالاتر از این حرفا بود (4 مگ و 8 مگ و...)
سرویس نامحدود سرعتش دقیقا سرعت اسمی بود!
الان سرویسا شده نامحدود با مصرف عادلانه ی فلان قدر!
میخوام بدونم از لحاظ سرعت چجوریه؟ الان سرویس 128 بگیریم، باز سرعت 4 مگ رو بهمون میده؟
ممنووون میشم جوابمو بدین
شاتل گرون کرده ؟