شاتل من یکی رو که بیچاره کرده.
یک سرویس Art5 گرفتم 87000 تومان ماهی! 32gig هم بیشتر نمیشه دانلود کرد!
چون من دو برابر این دانلود میکنم وهشتناک گرونه!
اما کیفیتش بینظیره !
ما ایرونیها هم که ماشااله هر بلایی سرمون بیارن اخ نمیگیم!
اونطرف 40 تا کانال تلویزیونی+ تلفون مجانی + Adsl 30MB/s
29,90 euro
مركز دانشگاه.از خودشون هم بپرسي اگر منصف باشند به شما خواهند گفت كه اين مركز يكي از بدترين مراكز بوده.
نه دوست عزيز فاصله ما تا مركز خيلي كم هست.خودشون هم تست كردند و فاصله بسيار مناسبه حتي اگر +ADSL2 هم نبود مشكلي ايجاد نميشد.اصلا مشكل اين مركز به مسايل ديگري مربوط بود كه ابتدا مخابرات طبق گفته خودشون همكاري نميكرد و بعد از حل شدن اون مشكل مشكلات خودشون شروع شد كه تا اواخر اسفند ماه هم ادامه داشت و بايد ببينيم اين مشكلات لاينحل تا چه زمان ميخواد ادامه پيدا كنه.
من وی دی اس ال شاتل دارم. سرعت همیشه 40 مگابیت هست. پینگمم خوبه .
با سلام
دوستان در حال حاضر سرویس 16 مگ با حجم حدودا 350 گیگ شاتل دارم
برای استفاده خانگی
ارزشش رو داره بیام روی vdsl شاتل و اینکه مودم رو باید عوض کنم ؟
سلام.من گرفتم. نویزو اینا تاثیری نداره. سرعت دانلودمم همیشه روی ۵ مگابایت هستدرود
الان VDSL شاتل برای تهران راه افتاده ؟ یا هنوز باید فرم پر کنیم منتظر باشیم؟
اونایی که گرفتن نویز خط تاثیر روی سرویس داره ؟
دقیقا. ماهی ۱۲۵ میدادم.شده ۱۶۵.شاتل همچین آروم قیمت اینترنت رو بالا برد که خودم هم نفهمیدم
مشکل اینجاست برای adsl بخوای شرکت عوض کنی دوباره پول رانژ مخابرات و چند روز معطل شدن... بعدش هم دوباره شرکت بعدی سیاستش عوض میشه اونم گرون میکنه
شاتل همچین آروم قیمت اینترنت رو بالا برد که خودم هم نفهمیدم
مشکل اینجاست برای adsl بخوای شرکت عوض کنی دوباره پول رانژ مخابرات و چند روز معطل شدن... بعدش هم دوباره شرکت بعدی سیاستش عوض میشه اونم گرون میکنه
بله. من شاتل و آسیاتک گرفتم و نویز به قدری بالا بود که 2 مگ بزور میداد. دم دیقه هم قطع میشددوستان سلام
امکانش هست روی یک خط( شماره تلفن) یک isp نویز داشته باشه و یکی دیگه نه ؟
من الان شاتل دارم و سرعت خیلی کمه ، برقکار اوردم همه چی رو چک کرد و مودم رو هم سر خط تست کرد بازم نویز زیاد بود ، و گفت مشکل از مخابراته
حالا میخوام از شاتل بیام بیرون و مخابرات بگیرم
درود،با گرون شدن 70 درصدی قیمت سرویس و کم کردن گیگ سرویس ها من قراردادم رو با شاتل فسخ کردم. ولی سر فسخ خیلی اذیت کردن.گفتن از طریق سایت درخواست بده
بعد گفتن ثبت نشده دوباره درخواست بده. بعد گفتن ایمیل بزن. بعد به پشتیبانی انلاین پیام دادم میگه باید تماس بگیری ما انجام نمیدیم. به پشتیبانی زنگ زدم جواب ندادن
دوباره زنگ زدم میگه از طریق سایت درخواست بدید دوباره. نزدیک بود دیگه فحششون بدم. اخرش گفت من درخواست رو همین جا برای فسخ ثبت کردم.
ولی بازم چشمم اب نمی خوره چون داری فسخ میکنی اذیت میکنن