• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من 4 ماه ADSL شاتل داشتم انقدر تو این 4 ماه قطعی داشت که خودشون 1 ماه به من اضافه دادن ولی جالبیش اینه که تو اون یه ماه آخر هم قطعی بیشتر از همه بود .
در کل آشغال ترین ADSL که توی عمرم دیدم توصیه می کنم کسی نگیره
ولی یه نکته جالب این بود که هفته ی اول به من سرعت 1.5 MB رو داده بودن اشتباهی خیلی حال دا د !

reloto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سه روز هستش كه ارتباطم وصل شده.2روز كامل قطع بود. فقط 8-9 ساعت توي روز اول ارتباط برقرار بود(احتمالاً اشانتيون بوده)هر بار هم كه بخواي با پشتيباني صحبت كني حداقل يك ربع ساعت بايد پشت خط بموني.در كل پيشنهاد من به دوستان در درجه‌ي اول شاتل هست چون باعث ميشه قدر Dial-Up رو بيشتر بدونن.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من 4 ماه ADSL شاتل داشتم انقدر تو این 4 ماه قطعی داشت که خودشون 1 ماه به من اضافه دادن ولی جالبیش اینه که تو اون یه ماه آخر هم قطعی بیشتر از همه بود .
در کل آشغال ترین ADSL که توی عمرم دیدم توصیه می کنم کسی نگیره
ولی یه نکته جالب این بود که هفته ی اول به من سرعت 1.5 MB رو داده بودن اشتباهی خیلی حال دا د !

من سه روز هستش كه ارتباطم وصل شده.2روز كامل قطع بود. فقط 8-9 ساعت توي روز اول ارتباط برقرار بود(احتمالاً اشانتيون بوده)هر بار هم كه بخواي با پشتيباني صحبت كني حداقل يك ربع ساعت بايد پشت خط بموني.در كل پيشنهاد من به دوستان در درجه‌ي اول شاتل هست چون باعث ميشه قدر Dial-Up رو بيشتر بدونن.

خدا را شكر بالاخره پيدا شدند كساني كه از سرويس شاتل ناراضي باشند چون هر وقت من از شاتل انتقاد ميكردم تعدادي از دوستان ميگفتند فقط شما با شاتل مشكل داريد و آنها بهترين سرويس را ميگيرند.
من كه خودم به شخصه نذاشتم از دوستان و بستگانم كسي از شاتل سرويس بگيره و خيلي هم از اين بابت از من ممنون هستند.

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
فکر کنم بهترینش داتک باشه حیف که تو کرج نیست .

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
من كه هنوز سرويسم نيومده تا ببينم چه جوريه

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
حالا اين همه گفتين شما از شاتل ADSL گرفتين ياADSL2+l

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
شاتل فقط ADSL 2+ می ده !

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي جالبه.بعد از 2.5 ماه منتظر بودن،از شاتل زنگ زدن كه خطتون pcm است و رانژه نميشه!!!!
رفتم مخابرات گفت 4ماه صبر كن.
آخه يكي نيست بهشون بگه اول بررسي كنيد بعد اينجوري آدم رو بذاريد سركار!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام به همه:happy:

میشه به من IP استاتیک و دینامیک رو توضیح بدید.اصلا اینی که میگی یعنی چه؟

یه سوالم در مورد *** داشتم اون دیگه چیه؟

تو فرمی که برای من ارسال کردند نوشته INTERNET می خوای یا *** یا هر دو و یا VOIP ???

VOIP دیگه چیه؟؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که راضیم از اکانتم. سرعتم 90 درصد مواقع روی 16.5 است .128K

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من ناچارم از شاتل خدمات بگيرم(توي منطقمون فقط شاتل هستش) مي خواستم ببينم ميتونم خودم مودمو از بيرون بگيرم ونصب كنم وهزينه نصب رو ندم آخه خداييش هم خدماتشون از همه جا گرونتره هم كيفيتش هم بنا به گفته دوستان چندان جالب نيست حداقل پول نصب رو بهشون ندم ديگه
با تشكر

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
بی خود از شاتل تعریف نکیند !
آشغاله !
4 ماه داشتم 3 ماهش قطع بود !

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم ای دی اس ال شاتل و دارم ، میخوام بدونم این محدودیتی که گذاشتن که من در ماه 50 گیگ دارم واقعا محاسبه میکنن یا الکیه ؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
منم ای دی اس ال شاتل و دارم ، میخوام بدونم این محدودیتی که گذاشتن که من در ماه 50 گیگ دارم واقعا محاسبه میکنن یا الکیه ؟

بله دوست عزيز محاسبه خواهند كرد حتي اگر شما در صورتحساب ماهيانه خود تغييري مشاهده نكنيد موقع تصفيه حساب با شاتل و قطع سرويس گرفتن از آنها حتما يكجا براي شما محاسبه خواهند كرد.100% مطمئن باشيد و در غير اينصورت همه بالاتر از ترافيك اعمال شده استفاده ميكردند.يكي از بزرگترين معايب شاتل محدوديت شديد ترافيكي آن هست.از حق نگذريم كه قيمتهاشون هم گرون هست.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من که راضیم از اکانتم. سرعتم 90 درصد مواقع روی 16.5 است .128K
من که سرعتم 100% روی 16 خورده ای هست :D

این محدودیت سرعت رو نمیدونم چرا برنمیدارن , سرعت بیشتر بگیریم.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بچه ها يه سؤال دارم
من ADSL شاتل گرفتم فقط تو انتخاب مودم ش موندم که مودم معمولی ازشون بگيرم يا Wireless
چون من ميخوام از اين اينترنت واسه 2 تا کامپيوتر استفاده کنم که هر 2 تاشون Wireless دارن
حالا شما کدوم رو پيشنهاد ميکنيد؟
البته اين رو هم بگم که اين کامپيوتر ها از طريق کابل به هم شبکه هستن
ممنون ميشم اگه جواب بديد.​

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بچه ها يه سؤال دارم
من ADSL شاتل گرفتم فقط تو انتخاب مودم ش موندم که مودم معمولی ازشون بگيرم يا Wireless
چون من ميخوام از اين اينترنت واسه 2 تا کامپيوتر استفاده کنم که هر 2 تاشون Wireless دارن
حالا شما کدوم رو پيشنهاد ميکنيد؟
البته اين رو هم بگم که اين کامپيوتر ها از طريق کابل به هم شبکه هستن
ممنون ميشم اگه جواب بديد.

من فکر میکنم مودمی که از وایرلس پشتیبانی میکنه گزینه مناسب تری باشه، چون اینجوری یکی از سیستمها خاموش باشه باز شما دسترسی تون با اون یکی سیستم به اینترنت دارید.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من فکر میکنم مودمی که از وایرلس پشتیبانی میکنه گزینه مناسب تری باشه، چون اینجوری یکی از سیستمها خاموش باشه باز شما دسترسی تون با اون یکی سیستم به اینترنت دارید.

ممنونم :)

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
كسي از دوستان تا حالا از اين مودم وايرلس يو‌اس‌روباتيك براي شاتل استفاده كرده (كليك كنيدusr819108a)
آيا كيفيتش از مودم وايرلس asus بهتره؟ (كليك كنيدAM604g)

ضمنا يك سوال ديگه اينكه اگر روي يك خط رانژه شاتل 2 عدد مودم قرار بگيره مشكلي پيش مياد؟ و آيا هر دو كار ميكنه؟

ممنون

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
كسي از دوستان تا حالا از اين مودم وايرلس يو‌اس‌روباتيك براي شاتل استفاده كرده (كليك كنيدusr819108a)
آيا كيفيتش از مودم وايرلس asus بهتره؟ (كليك كنيدAM604g)

ضمنا يك سوال ديگه اينكه اگر روي يك خط رانژه شاتل 2 عدد مودم قرار بگيره مشكلي پيش مياد؟ و آيا هر دو كار ميكنه؟

ممنون

در مورد مودم us robotic آيا شما با شركت شاتل تماس گرفته ايد كه از اين مودم پشتيباني ميكنند با خير؟چون همه مودمها ظاهرا براي همه شركتها قابل استفاده نيستند.
منظور شما از بخش دوم سوالتان اين است كه بتونيد از 2 تا مودمي كه در اختيار داريد در زمانهاي مختلف از يكي از آنها استفاده كنيد؟

بالا