• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد مودم us robotic آيا شما با شركت شاتل تماس گرفته ايد كه از اين مودم پشتيباني ميكنند با خير؟چون همه مودمها ظاهرا براي همه شركتها قابل استفاده نيستند.
منظور شما از بخش دوم سوالتان اين است كه بتونيد از 2 تا مودمي كه در اختيار داريد در زمانهاي مختلف از يكي از آنها استفاده كنيد؟
از شاتل كه بپرسي براي اينكه مودم خودش را بفروشد ميگه ساپورت نميكنيم درصورتي كه همين اي سوز را براي شاتل استفاده ميكنند و مشكلي هم نداره

در مورد دوم منظورم اين است كه آيا امكان اين وجود دارد 2 مودم بصورت همزمان از يك خط رانژه استفاده كنند؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
يه مدتي هست ظاهرآ خود شاتل هم مودم نداره!؟

كسي خبر داره بلاخره مودمي آوردن كه روي ويستا ساپورت بشه؟!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
يه مدتي هست ظاهرآ خود شاتل هم مودم نداره!؟

كسي خبر داره بلاخره مودمي آوردن كه روي ويستا ساپورت بشه؟!

در مورد ساپورت ويندوز ويستا آنطور كه تو سايت خود شاتل زده فقط براي مودم مدل CPE 6205 درايور مناسب براي ويستا موجود نيست كه من درايور اين مدل را هم روي ويستا نصب كردم و بدون هيچ مشكلي هم كار كرد و نيازي هم به درايور جديد نيست.چرا كه شركت Paradyne ظاهرا هنوز هم كه هنوزه پس از گذشت اين مدت از ارايه ويستا نتونسته يا نخواسته براي اين مدل مودم درايوري را ارايه بده كه ويستا را هم ساپورت كنه.آدرس ايميل را هم گرفتند تا به محض آماده شدن درايور ويستا خبر بدن.اما دريغ از يك خبر.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
در ضمن كسي اطلاع داره كه با توجه به تصويب و ابلاغ كاهش تعرفه اينترنت با ميانگين 30% آيا شاهد كاهش قيمتها از سوي شركتهاي PAP در زمينه ADSL خواهيم بود يا خير؟در مورد تعرفه اينترنت Dial up اين كاهش قيمت اجرا شده و شاتل با كاهش 60 درصدي تعرفه اينترنت نامحدود ماهيانه خود رااز 8900 تومان به 5000 تومان كاهش داده.اما در بخش ADSL هنوز تغييري مشاهده نشده.آيا بايد اميدوار به كاهش قيمتها باشيم؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان سلام ... بخصوص هملیتون عزیز که ظاهرا هنوز داره شاتل رو تحمل می کنه !! ... من یه دفعه یادم اومد که اون تاپیک معروف همه موارد مربوط به ASDL رو خیلی وقته ندیدم ... بعدشم اومدم اینجا یه گشتی زدم دیدم کلی تغییر کرده و زیرگذر ساختن و پارک و ... !!
kurby2.gif

شاتل توی منطقه ما هم خوبه همچنان و هیچ مشکلی نیست بجز همین محدودیت ترافیکی !! که اونم مثل اینکه داره سبک میشه ... من زنگ زدم بهم گفتن که از اول مرداد ، ترافیک شبانه رو محاسبه نمی کنن ... بعد رفتم توی acount manager ام دیدم حدود 600-700 مگ از ترافیکم رو حساب نکرده (= مجانی)

بهرحال اگه اینجوری باشه عالیه ...
rollingf.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام seymour جان.
ممنون از خبر شما.آيا دقيقا مشخص شده كه از چه ساعتي تا چه ساعتي ترافيك شبانه را حساب نخواهند كرد؟آيا خبري در مورد تغيير قيمتها داريد؟واقعا محدوديت ترافيكي خيلي بدي داره.تا تكون بخوري حجم ترافيك ماهيانه تمام ميشه.البته سعي ميكنم با Account Manager خودم تماس بگيرم و اطلاعاتي را در اين زمينه ها كسب كنم.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
امروز سايت شاتل را كه نگاه ميكردم ديدم نوشته بودند كه از ساعت 1 تا 7 صبح ترافيك رايگان حساب خواهد شد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من که پدرم دراومد نتونستم با acount manager ام تماس بگیرم ... عجیبه ... دفعه اوله که اینطوری میشه ...
duh.gif

بهرحال تا دیروز که من این ترافیک مجانی رو رویت نکردم ... بازم منتظریم ...
praying.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من که پدرم دراومد نتونستم با acount manager ام تماس بگیرم ... عجیبه ... دفعه اوله که اینطوری میشه ...
duh.gif

بهرحال تا دیروز که من این ترافیک مجانی رو رویت نکردم ... بازم منتظریم ...
praying.gif

از شاتل يكم بعيده اما من هم هنوز تغييري نديدم!
اما اگه بشه خيلي خوب ميشه!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من امروز صبح از ساعت 5 تا 7 صبح دانلود كردم ديدم در قسمت Accounting خودم حساب كردن.آيا اين ترافيك رايگان يكجا آخر ماه حساب ميشه يا روزانه هست؟چون اين كارها از شاتل بسيار بعيد بنظر ميرسه.در بيش از 1.5 سال گذشته تعرفه ها را يك ريال هم كاهش ندادن.فردا صبح به Account manager خودم تماس ميگرم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حتما خبرش رو بده ... مال من رو هم مثل مال تو ، حساب کردن ( یعنی مجانی اش نکردن ) ...

ولی تو ماه پیش 500 مگ رو نوشته تو قسمت مجانی ... ظاهرا سرویسش واسه چند روز کار می کرده و بعدش از کار افتاده ...
begging.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
حتما خبرش رو بده ... مال من رو هم مثل مال تو ، حساب کردن ( یعنی مجانی اش نکردن ) ...

ولی تو ماه پیش 500 مگ رو نوشته تو قسمت مجانی ... ظاهرا سرویسش واسه چند روز کار می کرده و بعدش از کار افتاده ...
begging.gif

پنج شنبه هرچي زنگ زدم هيچ كدوم از Account managerها تشريف نداشتند.به پشتيباني زنگ زدم گفتند از اول مرداد در آن ساعت رايگان حساب ميشه.گفتم پس چرا Counter من در اين ساعتها كه دانلود داشتم زياد شده؟گفت:دقيقا نميدونم با امور مشتركين تماس بگيريد.شنبه هم كه تعطيله.رفت براي يكشنبه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فعلا که اصلا شروع نشده انگار !!
bored.gif
... ولی فکر کنم واسه جذب مشتری ، حالا حالاها ادامه داشته باشه ...

bahram20002002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان عزیز خدمت شما عرض کنم من قبلا پارس انلاین ( افلاین ) داشتم حالا میخوام برم از یه جای دیگه ای دی اس ال بگیریم منطقه مخابراتی ما نصر اللهی هست ( گیشا) میخواستم بدونم تا حال کسی از گیشا از شاتل گرفته یا نه و اگه گرفته سرعتش و کیفیتش چه جور بوده ممنون میشم راهنمایی کنید

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
مي خواستم اگه امكان داره لطف كنيد بنده رو هم يه راهنمايي بفرماييد!

مركز مخابراتي ما ثارالله_حصارك كرج هست.
بيشترين كار من با اينترنت در روز شايد حدود 15 ساعت باشه كه بيشترش براي وبگردي و حدود 2 ساعتش هم براي بازي هاي انلاين x360 , pc هست حالا اين منطقه مارو پارس ‌آفلاين!و شاتل پشتيباني مي كنن.
شاتل بنظر من از هر نظر بهتر از پارسه ولي بنظرم اون محدوديت حجمي كه تو ART3 ش داره‌(20 GB) فكر كنم برام مشكل ايجاد كنه بنظر شما من چيكار مي تونم بكنم؟

يعني با اين تعاريف آيا اون 20GB بعدها برام مشكلي ايجاد مي كنه؟

يه سوال ديگه
من دقيقا 80 هزار تومن مي تونم هزينه كنممي خواستم ببينم بنظر شما چه مودمي بگيرم ASUS A602 خوبه؟ اگر چيز ديگه اي رو پيشنهاد مي دن لطفا قيمت و مشخصاتش رو هم زحمتش رو بكشيد.:blush:

آيا شاتل براي اولين بار غير از اون 50 هزار تومن پول مودم و 10هزار تومن هزينه نصب هزينه شارژ رو هم اول ماه مي گيره يا سره ماه؟چطورياست ؟!!!

لطفا دوستاني كه از شاتل استفاده كردن توضيح بدن.

merikhi110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شارژ رو اول ماه میگیرن!!مودم از خودشونم میشه گرفت البته میتونی تاپیکها رو هم نگاه کنی بحث درمورد مودم هست من مودم خودم گرفتم.زیمنس و خیلی هم عالیه
اگه دانلود زیادی نداشته باشی بعیده محدودیت حجمی اذیتت کنه
من 6 ماهه شاتل 128 استفاده میکنم و در کل راضیم!البته در مقایسه با بقیه سرویس دهنده های ایران!

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
شارژ رو اول ماه میگیرن!!مودم از خودشونم میشه گرفت البته میتونی تاپیکها رو هم نگاه کنی بحث درمورد مودم هست من مودم خودم گرفتم.زیمنس و خیلی هم عالیه
اگه دانلود زیادی نداشته باشی بعیده محدودیت حجمی اذیتت کنه
من 6 ماهه شاتل 128 استفاده میکنم و در کل راضیم!البته در مقایسه با بقیه سرویس دهنده های ایران!

خيلي مچكر از بابت راهنمايي:)

خوب ديگه منم به خاطر همينه كه مي گم شاتل خوبه ديگه چون محدوديت حجمي داره ولي سرويسي كه مي ده رو حساب كتابه و الكي زرتي قطع و وصل نمي شه يا سرعتش نوسان نداره!
نه خوشبختانه در ماه شايد دانلودهام به 3 گيگ هم نرسه اونم بنا به احتياجات!

اما يه سوال ديگه هم دارم من مودمي مي خوام كه باهاش بتونم اينترنتم رو به صورت مستقيم با PSP م به اشتراك بزارم و ما از دوتا خط داخل منزل استفاده مي كنيم يعني يكي براي تلفن يكي هم براي كامپيوتر و فقط هم همين يك كامپيوتر به اينترنت وصل مي شه يعني كامپوتر ديگه اي نيست.

حالا اگه امكان داره مودمي رو پيشنهاد بدين كه هم USB داشته باشه هم بشه باهاش كاري رو بالاتر گفتم انجام داد(شير كردن اينترنت به صورت مستقيم با وسايلي كه احتياج به WIFI دارن مثل PSP ) !

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
كسي نيست يه راهنمايي در مورد مودم كنه؟!

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
من هم 2 ماه هست که از شاتل سرویس دارم منطقه شهید کلانتری . در کل راضی هستم .

فقط محدودیت سرعت که همه ISP ها دارن واقعا مسخره هست . همجای دنیا سعی میکنن از سزعت بیشتر استفاده کنن اونوقت اینجا ..............

کسی کارت طلایی هم خواست من دارم مجانی هست با این کارت 10 تومن بهتون تخفیف میدن هم من .

بالا