• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم دو و سه شب پیش مشکل داشتم به نسبت ولی فعلا که از دیشب تا الان اوضاع خوبه اگه چشم نخوره
128 مرکز قدوسی هستم.
منم همینطور ... بعضی ساعات خاص ... بخصوص ظهر ساعت 1-2 ... مشکل داشتم .. افت شدید سرعت ... ولی الان خوبه ... کلا انقدری راضی هستم که اینجور مشکلات واسه ام قابل قبوله ...

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اينجا معلوم ميشه كه سرويس شما حتي هفته اي يكبار هم قطعي نداشته! پس شكواييه شما براي چيه؟، نميدونم!:cool:
دليل هم اينكه وقتي سرويس شما به هر دليلي قطع بشه (مانند ريست كردن مودم يا خاموش كردن آن يا مشكلي از طرف شاتل يا مركز مخابرات وو...) بدون ترديد يك خط به صفحه ميزان مصرف اكانتت اضافه ميشه كه مربوط به آخرين زمان اتصال تااااااا لحظه اي كه قطعي بوجود آمده ميشه.
اگر شما بخواهيد ميزان روزانه مصرف را ببيني بايد حداقل روزي يكبار كانكتشنت را قطع و وصل كني و بدين ترتيب ميزان مصرف روزانه ات ثبت ميشه
پس يادتان باشد كه: تا موقعي كه آخرين كانتكتشن شما قطع نشه ؛ ميزان مصرف آن نمايش داده نميشود. حتي اگر يك سال هم طول بكشد

من هم با maryambanoo موافقم

ممنون

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
ما داریم از قطعی کانکشن صحب می کنیم یا از افت و نوسان سرعت؟!
آیا اگر کانکشن قطع نشه ولی سرعت افت داشته باشه و صفحه رو دیر لود کنه از نظر شما اشکال نداره؟!

در مورد update شدن میزان مصرف هم اینکاری که شما میگید رو ما هر روز انجام میدیم اتفاقی نمی افته!
لطفا در این مورد دوستانی که سرویس شاتل دارن نظرشون رو بگن

همچنين من هم با آقاي asadi2008 موافقم.

مچكر

نه، مثل اينكه بهتر شده. خدا حفظشون كنه!:D

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
دوستان كسی هست كه در حال استفاده از eMule باشه؟
من نزدیك 2 ماه كه نمیتونم از eMule استفاده كنم! كانكت میشه ولی پورت UDP بسته است.
نه سرچ میكنه نه دانلود ولی كانكته!
میخواستم ببینم مشكل منه یا شاتل پورت رو بسته؟!
اگر یكی از دوستان شاتلی لطف كنه تست انجام بده ممنون میشم. :blush:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسی هست كه در حال استفاده از eMule باشه؟
من نزدیك 2 ماه كه نمیتونم از eMule استفاده كنم! كانكت میشه ولی پورت UDP بسته است.
نه سرچ میكنه نه دانلود ولی كانكته!
میخواستم ببینم مشكل منه یا شاتل پورت رو بسته؟!
اگر یكی از دوستان شاتلی لطف كنه تست انجام بده ممنون میشم. :blush:
من هر از گاهی ازش استفاده می کنم. مشکلی نداشتم.

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
من هم با emule و تورنت مشکل دارم
همه پورت ها بسته اس به شاتل گفتم پشتیبانی اش گفت مشکل از فایر وال هست من از kis استفاده می کنم
دوستانی که از kis استفاده می کنن با P2P مشکل ندران؟

این هم تست سرعت من

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
همچنين من هم با آقاي asadi2008 موافقم.

مچكر

نه، مثل اينكه بهتر شده. خدا حفظشون كنه!:D

اين واقعا خيلي خوبه كه يك سرويس دهنده مثل شاتل سطح توقع كابرانش را به حدي رسونده كه وقتي يك روز و حتي يكي دو ساعت در ماه مشكلات ناخواسته اي براش پيش مياد ، يكدفعه سر و صداي كابرانش بلند ميشه كه اين چطور سرويسيه!!! و درست نقطه مقابل آن سرويس دهنده اي مثل دزدتك كه با انواع اقسام ترفندهاي از پيش طراحي شده آنچنان عرصه را بر كابرانش تنگ كرده كه وقتي يكي دو روز در ماه كيفيت سرويسش تقريبا بهبود مي‌يابد به يكباره كاربرانش ذوق زده شده و با غرور اعلام ميدارند كه بيا و ببين امروز سرعت خوب شده و يا اينكه امروز قطعي نداشتم وووو:lol:
در اين‌باره حدود يك ماه پيش يك پست در تاپيك دزدتك زده بودم كه بد نيست بكبار ديگر دوستان در اينجا مطالعه‌اش كنند

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
من با تورنت هیچ مشكلی ندارم، فقط یه چند وقتی است با eMule مشكل پیدا كردم.
احتمال داره مشكل از طرف خودم باشه، اگرچه با 2 كامپیوتر مخلتف هم امتحان كردم و حتی پورت‌های eMule را در قسمت NAT روتر اضافه كردم ولی ... :(

من هر از گاهی ازش استفاده می کنم. مشکلی نداشتم.

ممنون از شما، تازگی‌ها هم استفاده كردین؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
فكر نكنم كسي از شما نظر خواسته باشه جناب maryambanoo .

ما خودمون مي دونيم چطور اوضاع رو كنترل كنيم. و متقابلا با شاتل كنار بيايم.

لازم نيست آدم همه جا اظهار وجود كنه! خيلي زشته اين...

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فكر نكنم كسي از شما نظر خواسته باشه جناب maryambanoo .
ما خودمون مي دونيم چطور اوضاع رو كنترل كنيم. و متقابلا با شاتل كنار بيايم.
لازم نيست آدم همه جا اظهار وجود كنه! خيلي زشته اين...
اوه ببخشيد، نميدانستم كه فقط شما به تنهايي كاربر شاتل هستيد!، و حق اظهار نظر داريد!
و از صحبتتان پيداست كه به غير از كاربر شاتل بودن ، كنترل‌چي شاتل هم هستيد و از بابت كيفيت سرويس خوب آنها بايد از شما تشكر كنيم و نه از شاتل!!!
پس تشكر از بابت همه چيز، از اين به بعد سعي ميكنيم اگر مشكلي پيش آمد با شما درميان بگذاريم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من هم با emule و تورنت مشکل دارم
همه پورت ها بسته اس به شاتل گفتم پشتیبانی اش گفت مشکل از فایر وال هست من از kis استفاده می کنم
دوستانی که از kis استفاده می کنن با P2P مشکل ندران؟

این هم تست سرعت من
خب شاید واقعا مشکل از فایروال باشه ... خاموشش کردی تا چک کنی ؟ ...

منم مشکلی با emule و تورنت ها ندارم ...

satellite_babak

Registered User
لایک‌ها
0
اين واقعا خيلي خوبه كه يك سرويس دهنده مثل شاتل سطح توقع كابرانش را به حدي رسونده كه وقتي يك روز و حتي يكي دو ساعت در ماه مشكلات ناخواسته اي براش پيش مياد ، يكدفعه سر و صداي كابرانش بلند ميشه كه اين چطور سرويسيه!!! و درست نقطه مقابل آن سرويس دهنده اي مثل دزدتك كه با انواع اقسام ترفندهاي از پيش طراحي شده آنچنان عرصه را بر كابرانش تنگ كرده كه وقتي يكي دو روز در ماه كيفيت سرويسش تقريبا بهبود مي‌يابد به يكباره كاربرانش ذوق زده شده و با غرور اعلام ميدارند كه بيا و ببين امروز سرعت خوب شده و يا اينكه امروز قطعي نداشتم وووو:lol:
در اين‌باره حدود يك ماه پيش يك پست در تاپيك دزدتك زده بودم كه بد نيست بكبار ديگر دوستان در اينجا مطالعه‌اش كنند

شاتل اگر امکاناتش خوبه پول خوبی هم می گیرد از همه جا گرانتر....

دادلی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ART2 داری؟ 128 کیلوبیت در ثانیه تقسیم بر 8 میکنی میشه 16 کیلوبایت در ثانیه. سرعت 36 کیلوبایت در ثانیه هم میشه 288 کیلوبیت در ثانیه:whistle:

درود بر شما دوست گرامی

خیلی ممنون متشکرم موفق باشیذ

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با تورنت هیچ مشكلی ندارم، فقط یه چند وقتی است با eMule مشكل پیدا كردم.
احتمال داره مشكل از طرف خودم باشه، اگرچه با 2 كامپیوتر مخلتف هم امتحان كردم و حتی پورت‌های eMule را در قسمت NAT روتر اضافه كردم ولی ... :(
ممنون از شما، تازگی‌ها هم استفاده كردین؟
الان امتحان کردم. حدود 6-7 کیلوبایت در ثانیه داره میگیره.اولش5 دقیقه طول کشید تا شروع بشه

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
اوه ببخشيد، نميدانستم كه فقط شما به تنهايي كاربر شاتل هستيد!، و حق اظهار نظر داريد!
و از صحبتتان پيداست كه به غير از كاربر شاتل بودن ، كنترل‌چي شاتل هم هستيد و از بابت كيفيت سرويس خوب آنها بايد از شما تشكر كنيم و نه از شاتل!!!
پس تشكر از بابت همه چيز، از اين به بعد سعي ميكنيم اگر مشكلي پيش آمد با شما درميان بگذاريم

بله، هر جور راحتيد!
اينطوري كه خيلي خوبه مشكلاتتون رو با بنده در ميون بگذاريد... حتما رسيدگي مي كنم:D
پ.ن: حالا اينقدر ناراحت نشو ... شوخي كردم باهات.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان منم با تورنت مشكل دارم.

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط خواستم بگم من نه با تورنت و نه با Emule مشکلی ندارم... لا اقل فعلا!!! (:)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
امروز امكان دسترسي به صفحه مربوط به اطلاعات ميزان مصرف ترافيك ممكن نبود.پيغام ميداد"این صفحه در حال حاضر در دسترس نمی باشد":blink::blink::blink:.
كسي از دوستان اكانتش رو امروز چك كرده؟

بالا