مخابرات خیلی دزده ه ه ه ه ه ه
روز اول که نتم وصل شد اصلا سرعت نوسان نداشت و زیر 125kb هم نمیرفت !
الان 10 روزه که سرعتم اکثر موقعه ها 60 70 12 به بعد هم سرعتش بیشتر میشه!
البته من احساس میکنم مخابرات منطقمونم بستگی به این بی کیفیتی نت داره!
مخابرات سلمان فارسی!
در کل اصلا راضی نیستم!
چرا الیکی میگی سرعت 128KB
بیشتر از 30 نمیاد
میگه 70.80.128
چرا الکی میگی الآن من 256 دارم سرعت 25 بالا تر نمیره
:thumbsdow
اینا همش مدرک بر صحت حرفای من هستش که گفتم شما هر وقت زنگ بزنید میگن مشکل سراسری هست یا با 1 جوابی تو همین مایه ها شمارو دست به سر میکنن
اینا کارشون اینه
رو خط 256 شما 1کیلو بیشتر از 31 نمیگیری این ذهنیت غلطه 32 نمی دونم از کجا میاد تازه شما به همون 31 هم نمیرسی در بهترین حالت میشه 31
اون 44 چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟
مال همه رو همین اعداد بسته میشه تمام خطوط کم کم همین اعداد روشون ست میشه
ببین عزیز جان خط منم نوسان داره(تازه منطقه ما از خلوت ترین مناطق هست و فاصله خونه ما تا مرکز 200متر هستش) این دلیل نمیشه که مشکل از نت ما باشه و مخابرات مشکلی داشته باشه
این نوسان بیشتر بخاطر سرور اون طرف هست من نمیدونم بهش چی میگن فک کنم هاست باشه اسمش اون هاست هر قدر قدرتمند تر باشه و ترافیک دانلود ازش کمتر باشه شما کمتر شاهد این نوسانات هنگام دانلود هستید شما از یوتیوب هم دانلود کنی 1 نوسان جزیی داری که دیگه اون مهم نیست و میانگین و حساب کنی همون 30 میمونه
1 کی از دوستان 1 لینک گذاشتن چند صفحه قبل برای تست سرعت دانلود از اون استفاده کنی قشنگ میبینی که عمرا بالای 31 نمیره
http://speedtest.uk2.net/speedtest.1024mb
منظورم از 31 اینه که میانگینت رو 31 و گرنه به صورت لحظه ای و در اثر پینگ بالا شاید تا مرز 50 هم بره سرعتت
بهترین معیار تست استاندارد و رایج ترین سایت speedtest.net هستش به اون مراجعه کنید
چون ماله شهرستان ها به غیر تهران حجم محدود هست واسه همین سرعتی که میدن بالاتر هستآخ آخ، به احتمال خیلی زیاد داری دولوخ میگی!!!
تو دهات ما کرمان سرعت دانلود مخابرات روی 140 ئه، چطور اونوقت تو تهران با اون زیر ساخت قوی شما 58 دانلود می کنی؟!
نه عزیز نگران نباش این افزایش قیمت مربوط به خطوط stm هستن که به ما مربوط نمیشه در ضمن یادت باشه الان چندین سال هست که تعرفه مکالمات تلفن همراه و ثابت تغییری نکرده چون تعداد مشترکین انقدر بالاست که به راحتی جوابگوی هزینه های تامین اینترنت از خارج هست
کلا بگم انقدر دارن سرش میخورن که حالا حالا ها این کار و نمیکنن