سلام
امروز سرعت رو از 512 به 1 مگ ارتقا دادم. بلافاصله سرعتم افزایش پیدا کرد. این هم تست :
مشاهده پیوست 256851
128 مخابرات چه جوریه ؟ من 128 نا محدود از صبانت گرفتم بیشتر از 2 ک ب نمیره سرعتش ) 2 تا سایت باز میکنی هنگ میکنه
از مخابرات میشه بیشتر از 128 گرفت ؟
سلام
امروز سرعت رو از 512 به 1 مگ ارتقا دادم. بلافاصله سرعتم افزایش پیدا کرد. این هم تست :
مشاهده پیوست 256851
128 مخابرات چه جوریه ؟ من 128 نا محدود از صبانت گرفتم بیشتر از 2 ک ب نمیره سرعتش ) 2 تا سایت باز میکنی هنگ میکنه
از مخابرات میشه بیشتر از 128 گرفت ؟
کدون منطقه هستی؟
مدرک بردی؟
بله گرون شده من اشتباه کردم الان دقیقه ای 22 ریال میشه قبلا فک میکنم 16 ریال بود،در مورد ساعات مختلف هم شما درست میگید،مکالمات بین الملل که استفاده فراگیر نداره
مالیان هم که باید همون 6% باشه که الان خیلی وقته همینه
قطع و وصل تماس نداریم تازه اگرم باشه 1 دقیقه مکالمه تقسیم بر تعداد پالسش میشه که حدود 6 ثانیه 1 پالسه اگه اشتباه نگم یعنی شما هیچوقت پول 1 دقیقه مکالمه رو نمیدی اگه سر 10 ثانیه قطع بشه پول همون 2 پالسو میدی
به دانلود بالا مربوط نمیشه خیالت راحت،این صابر کیه؟
شما زنگ میزنی 2828(پیشنهاد من ساعت 1 شب به بعد هست که خلوته)بعد کلی منتظر موندن یارو وصلت میکنه اونجا اصلا نباید کم بیاری بایدقشنگ پررو بازی در بیاری عین 1 طلب کار یارو خطتو چک میکنه میگه مشکل نداره یا میگه مشکلمون سراسریه 90% شما اخرین کاری که میتونی انجام بدی اینه که بگی خطتو ریست کنن همین!!!و به احتمال قوی مشکلت حل میشه با همین کار
چرا از اینترنت برای تماسای خارج از کشور استفاده نمیکنید!!!؟؟؟
يه سوال دوستان اينترنت مخابرات هم شبا رايگان ميده؟
اگه خطتون مشکلی نداره یعنی فیبر نوری یا ریموت نیست.از شرکتهای خصوصی بگیری بهتره.من الان نزدیک به یک سال و نیم هستش که اینترنت مخابرات دارم.سرعت دانلودی که بهت میده در حد استاندارده.ولی از لحاظ پشتیبانی خیلی ضعیفه بهتره بگیم اصلا پشتیبانی نداره!