برای تغییر پهنای باند ADSL به لینک زیر برید و یوزر و پس ADSL خود رو واردش کنید و درخواستتون رو از این طریق ارسال کنید:
http://crmtct.tct.ir
http://crmtct.tct.ir
آقا من 256 از مخابرات دارم تا چند هفته پیش دانلود از 31 الی 33 پایین تر نمیومد ولی الان خیلی نوسان داره (میانگین سرعت به زور 24 میشه) ، به نظرتون از چی میتونه باشه؟ محابرات گند زده یا تنظیمات من چیزی بهم ریخته ؟؟؟
من دیشب درخواست کردم(بهتر بگم صبح) و بهم 1 شماره داد صبح به مادرم گفتم بره حضوری بگه زیادش کنن که انجام دادن الانم شماره پیگیری وارد کردم میزنه که انجام شده!!!
100 البته اون تعهد 1 چیزه الکیه کسی نمیاد خط شمارو بررسی کنه ببینه دارید چه استفاده ای میکنید شما در هر صورت مسیولیت استفاده از خط بر عهده شماست
احوط آن است که مخابرات گندیده باشد لیکن چک کردن سیستم و تنظیمات مودم و ... مستحب است
آقا من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که از ساعت 12 شب تا ساعت 12 ظهر سرعتم 1mb واقعیه( سرعت دانلودم میانگین 130kb ه)
بعد از 12 پهنای باند رو 50 الی 70kb محدود میکنن!
دوستانی که سرعت 1mb دارن یه تست بزنن ببین اینطوری هست یا نه!
از ایرانسل دزد تر دزدای دریایی کاراییبند.سلام
من الان 512 نامحدود ایرانسل دارم که ماهی 60 هزینه اش هست (شما 48 فرض کنید)
می خواستم عوضش کنم حدود 2، 3 ماه پیش که یکی از دوستام گفت مخابرات بگیر من 512 نامحدود دارم و دو ماهی 50 اینا می دم و راضیم هستم
منم دیدم عجب کلاهی داره سرم می ره تو این اوضاع بی پولی رفتم دنبالش و پورت نداشتن (محدوده آریاشهر) اسممون رو تو لیست انتظار نوشتیم الان 2 ماهه که قراره زنگ بزنن (عمرن اگه 2 قرن دیگه هم زنگ بزنن)
داشتم قیمت های شاتل و داتک و پارس آنلاین رو نیگاه می کردم که 512 همشون رو 90 بود (( !!؟؟
بعد من الان از دست ایرانسل شاکی هم هستم
کسی می تونه راهنمایی کنه که الان هزینه تعرفه هاش چجوری هست (لینک بالا رو دیدم سقف افزایش قیمت تعرفه ها) و اینکه نوع سرویس دهی ؟؟ الان من باید یه مودم هم بگیرم (ای دی اس ال) صرف داره برام ؟
تنظیماتم چی جوری باید باشه ؟ من dns رو 8.8.4.4 , 8.8.8.8 ست کردم . ولی پینگم خیلی بالاست و timeout هم زیاد میده
از ایرانسل دزد تر دزدای دریایی کاراییبند.
اگر بیشتر کارتون با دانلود های حجم بالاست از مخابرات سرویس بگیرید. من خودم حدود 20 روزه 512 مخابرات گرفتم تا الان نزدیک 20gb دانلود کردم در حالی که ISP های دیگه مثلا 2gb بیشتر بهتون نمیدن که اگه بیشتر بخواین باید پول اضافه بدین.
البته سرعت سرویس های دیگه ADSL از مخابرات خیلی بهتره.
شما چند بار برو مخابرات 1 بار جواب ندادن ول نکن بیا الان پورت دارن همه جا،طرح داره مخابرات برای افزایش مشترکینش
فعلا که تعرفه ها تفاوتی نکرده اگه هم بکنه واسه 20 تومن ماهی 15% میشه 3 تومن دیگه؟؟ماهی 23 تومن واقعا گرونه؟به نسبت بقیه شرکت ها؟
مودم هم خودشون معمولی داشتن الان نمیدونم دارن یا نه و چه قیمتی هست،مودماشون خیلی خر کاره اصلا به قول یکی از دوستانی که تخصص ای تی دارن مودم ندیدم بد باشه!!!
سقف دانلود هم فک نمیکنم بیشتر از 130 گیگ بتونی بگیری با 512
یعنی زیاد کردن سرعتت رو؟؟!من دیشب درخواست کردم(بهتر بگم صبح) و بهم 1 شماره داد صبح به مادرم گفتم بره حضوری بگه زیادش کنن که انجام دادن الانم شماره پیگیری وارد کردم میزنه که انجام شده!!!
100 البته اون تعهد 1 چیزه الکیه کسی نمیاد خط شمارو بررسی کنه ببینه دارید چه استفاده ای میکنید شما در هر صورت مسیولیت استفاده از خط بر عهده شماست
سلام کسی اینجا از مرکز آیت سرویس داره؟