armandesign
Registered User
- نوشتهها
- 145
- لایکها
- 6
برای ثبت نام باید حضوری رفت مرکز مخابراتی ؟ یا همون پشت خطی انجام میشه ؟ تا چه سرعتی میشه گرفت (تهران) ؟
دوست من.من که از خودم هیچ حرفی نمیزنم!!!من همون روز اول که نتم وصل شد تو همین تاپیک هم عکس از اسپید نت گذاشتم هم سرعت دانلودم!من همچنان استقبال میکنم دوستانی مثل شما که میگن با این سرعت دانلود دارن 1 عکس برامون از اسپید تست بذارن ببینم چه جوری با 130 دانلود دارید؟اگه 1 کیلو بالاتر از 125 دانلود داشتید من حاضرم اینچا هیچ پستی ندم دیگه
10 بار گفتم به مردم اطلاعات غلط ندید
هرکی الان تو نت 1 سرچ بکنه برای بررسی وضعیت مخابرات اولین لینک این سایت خواهد بود بیایید سعی کنیم اطلاعات درست در اختیار مردم قرار بدیم
بیا داداش اینم یه فیلم از سرعت دانلودم واسه 15 دقیقیه پیشگفتم لینک استاندارد یعنی از اسپید تست اون اینترنت دانلود منیجر رو ول کن شما 1 لحظه رو این اعداد هستش بعدشو بگو که میاد رو 20 یهو یعد میره رو 210
چجوری ست کنم؟
اقا لطفا 1 دونه با کیلو بایت بذار همه ببینن بالای 61.8 دانلود ندارید دستت درد نکنه
که اینطور!!!شما خطت رو چند ست شده؟؟چه جوری به این اعداد رسیدی؟تایم اوت؟ادم چی بگه؟با این اختلاف فاحش؟در صورتی که همه متفق القول هستن که رو 57-65 دانلود دارن این اعداد جای بحث داره
همین الان این دوستمونم اشاره کردن چه جوری مال شما زیر 70 نمیاد برای همه سوال خواهد بود!!!بعد چه جوریه از 74 دارید تا 98؟؟؟این همه نوسان؟؟؟بعد اپلودتون نوسان نداره به اون شدت چرا؟من که برام قابل قبول نیست
از کجا vps میگیری شما!!؟؟
پ.ن : کی رو کامپیوترش خودش ویندوز سرور میریزه !!!!
امروز ١ مگ مخابرات گرفتم ٥ ساعت بعدشم وصل شد
سرعتش ١١٧-١١٨ هست
اما بدون دانلود منيجر سرعتش ١٥-١٦ هست
خيلي بده وقتي با ايفن مثلا ميخواي دانلود كمي برنامه بگيري
اما پينگش نسبت به ايرانسلي كه دارم خيلي بهتره
اما ثبات سرعت ايرانسل بهتره
واسه استريم ديدن هم زياد مال نيست
٣٠-٤٠ بيشتر لود نميكنه
من 512 رو از طریق سایتش سفارش دادم چند ساعت بعد وصل شد شما حضوری رفتین؟
ارسال شده از MT27i با استفاده از تپاتالک 2
آره من حضوري رفتم
مگه اينترنتي هم ميشه؟!
نميدونستم
سرعت مال شما بدون دانلود منيجر چنده؟!
كدوم منطقه؟!
بچه ها منم می خوام برم سفارش بدم برای adsl مخابرات .. همین ۱ مگ ! راضی این شما ؟ من منطقه شهید لطیفی ام (۴)
ببینم اگه از مخابرات بگیریم، نسبت به شاتل مثلا ،کنترلشون روی اینترنت و کارایی که می کنیم بیشتر نمی شه ؟!