دوستان من از مخابرات دفاع نمی کنم تازه ازشون برای این قیمتای نجومی و کیفیتای کمشون متنفرم. اما من 2 مگ نامحدود دارم و بجز پسنجشنبه ها و آدینه ها که سرعت زیر 20 هستش و شبا از ساعت 1 تا 7، بقیه ساعات شبانه روز رو با نهایت سرعت یعنی 256 کیلوبایت دانلود میکنم. البته با لینک مستقیم. سرعت دانلود از سایتهای خارجی هم بالای 100 - 150 هست. چیزی که میدونم توی شرکتای دزد دیگه وضعیتش خیلی بدتره.
من برای مخابرات دزد تبلیغ نمی کنم اما از دید من که چند سال از پارس آفلاین و آسیادزد سرویس داشتم و کم و بیش وضعیت سرویس دهنده های دیگه رو هم میدونم، مخابرات فعلا پرسرعت ترین و با کیفیت ترین اینترنت ADSL ایران رو به مشتری هاش میده و اگه هی تر نزن تو اینترنت، هیچ شرکتی توان رقابت رو باهاش نداره. چه از نظر سرعت در شبانه روز و چه از نظر پینگ سرورای داخلی و خارجی.
اصلا با حرفتون موافق نیستم
تنها مزیت مخابرات اینه مه پول رانزه نمی گیره همین
بعدم این که اسمش رقابت نیست اینجا تمامه شرکتا ارا دهنده سرویس زیر نظر مخابرات و مستقل نیستن
معمولا کس واسه خون 2 مگ نا محدود نمی گیره 80 ت هزار ت هر مال بده به این دزدا که چی بشه معولا شرکتا یا اداره هاو................... این سرویسو برمی دارن
شما اگه سرویس محدود انتخاب می کردی مثل بقیه کاربرایه خانگی متوجه کیفیت و نویز می شدید
دانلود رایگان هم که از 1-7 طبق اطلاعیه جدید مخابرات دزد از رو بیشتر تعرفه ها برداشته شده
ولی من که طرح بعث دارم دانلود رایگانم به گند کشیدن از ساعت 3:40 هر 20 دقیقه یهdc می ندازه که کلا اینترنت قطع می شه وباید دوباره روشن خاموش یا کابل تلفن رو دربیارین ودوباره جا بزنین ( از کل پهنای باند استفاده کنین مثلا دانلود 120-130)
من حدود 6 ماه پیش لاینترنت ماهواره ای داشتم که تمام اکانتها نامحدود بدون کوچکترین افت سرعتی بود بدون فی لتر
512kB/s سرعت دانلود بود که قیمت ماهیناش 40ت بود واقعا لذت بردم دانلود به این می گن
نه اینکه شما 80 ت پول می دین سرعت دانلودتونم 120kB/s با نوسان زیاد و کیفیت پایین از همه مهمتر dc و با 90% فیلتر بوذدن سایت
حالا بازم مخابرات خوبه به نظرتون