راستش فکر نمیکنم سرعتش بالاتر باشه، یعنی با توجه به اینکه به هیچ وجه میرایی خط رو در نظر نمیگیرن، باید در بهترین حالت سرعت 40 50 kb/s بده که احتمالا از دایل آپم پاییننتر خواهد بود... اگه کسی میخواد از مخابرات بگیره توصیه میکنم حداقل 128 رو بگیره که میشه ماهی 10000 تومن...مخابرات الان داره بدون منت مثل نقل و نبات ADSL میده تو نمایشگاه کتاب هم شعبه زده ! دایل آپیا برن بگیرن ماهی 6 تومن 64 که از دایل آپ بهتره که !
تا اونجایی که اطلاع دارم بالای 128 به هیچ وجه نمیده!دوستان مخابرات یعنی به هیچ کس 512 یا 256 نمیده؟حتی با شرایط خاص
همچنین چند روزه راه اندازی میشه؟
همين دو تا تاپيك بالاترت سوال پرسيدن در مورد تورنتدوستان با چیز پی ان توررنت ها چگونه هست ؟ اثری روی سرعت کار داره؟
مشکل شما هم قبلاً مطرح شده! لطفاً صفحات قبل رو یه نگاه بندازین. در کل باید نتظیمات رو در خود مودم ست کنید، نه در ویندوز.سلام دوستان من adsl مخابرات گرفتم بعضی وقتا خوبه ولی اکثر اوقات فقط با broadband connection که ساختم کانکت میشه که این باعث میشه نتونم همزمان با دو تا کامپیوتر وصل شم ولی بعضی اوقات اینجوری نیست لطفا کمکم کلید مودمم هم asus است
همين دو تا تاپيك بالاترت سوال پرسيدن در مورد تورنت
خوب شما يه 10 صفحه قبل رو مرور كن اگر به جواب نرسيدي دوباره همون سوال رو بپرس
از اول تاپيك 200 نفر در مورد تورنت پرسيدن
در همه موارد اینطوره؟ شما با تورنت خوب امتحان کردین؟ من یه تورنت به شما میدم ببینین با این سرعتتون چطوره، این تورنت مال سایت BakaBT هست که دوستانی که میدونن برای چی هست احتمالا با من موافقن که بهترین راه تست سرعت تورنته!برادر اوشان درباره ی خود توررنت پرسیده بودند . من میخوام ببینم با چیز پی ان توررنت سرعت بیشتری داره یا نه ؟ چرا که بدون اون به گمانم خود مخابرات دستکاری کرده و سرعت من بیشتر از 5-6 نمیره اگر هم یک آن بره روی 10-12 بیشتر از 4-5 ثانیه نیست
با تورنتی که تو 2 تا پست بالاترم دادم امتحان کنید، به طور قطع نباید سرعت تورنت از سرعت دانلود کمتر باشه، مشکل از خود تورنتهمن شنبه درخواست دادم یک شنبه آخر شب وصل شد. منطقه 5 مخابرات هستم. سرعت دانش 12-13 بیشتر نمیشه، تورنت هم 0 تا 5
من با تورنتی که دادین امتحان کردم، ولی بالای 5 نمیره! همونطور که قبلا گفتم اوایل با همین تنظیمات سرعت 220-240 kb/s بود که بعد از 3 هفته عادی شد، از وقتی که عادی شد، تورنت هم همین شد!!
بله باهنر هست. من که فکر نمی کنم به خاطر حرفم تو پی تی سرعت نرمال شده باشه! در هر صورت بالاخره می فهمیدن، حالا یه هفته دیرتر !مرکز باهنر هستین؟
اگه هستین میدونین که کارمند های مخابرات اینجارو خوندن و سرعتی که به اشتباه 1 مگ بسته شده بود رو کردن 128؟
قانون اینترنت تو ایران اینه وقتی همه چیت خوبه به هیچ کس نگو ، اگه خراب شد زمین و زمون رو بهم بدوز
نمی دونمدرود..
مخابرات اصلاً سرعت بالاتر از 128 نمیده ؟ حتی به شرکت ها ؟اگه نمیده چرا پس قیمت زده ؟ !