تو سایتش یه جا نوشته بود ترافیک دوره فعلی فقط تا دوره بعد قابل استفاده هستیه مرد پست 5615 را جواب بده
Sent from my Sony Xperia™ smartphone
تو سایتش یه جا نوشته بود ترافیک دوره فعلی فقط تا دوره بعد قابل استفاده هستیه مرد پست 5615 را جواب بده
Sent from my Sony Xperia™ smartphone
یعنی چه؟تو سایتش یه جا نوشته بود ترافیک دوره فعلی فقط تا دوره بعد قابل استفاده هست
سلام دوستان.وقت به خیر.
من اگه نامحدود 1مگ از مخابرات بگیرم تا چه حجمی میتونم با سرعت 1مگ دانلود کنم؟یا محدودیتی نداره؟
http://www.tct.ir/?siteid=1&pageid=358سلام دوستان.وقت به خیر.
من اگه نامحدود 1مگ از مخابرات بگیرم تا چه حجمی میتونم با سرعت 1مگ دانلود کنم؟یا محدودیتی نداره؟
سلام
نه مثل شرکت ها گیر الکی نمیدن که نامحدودش محدود باشه ( حداقل من نشنیدم )
سرعتش هم حدودای 100-120 میشه
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.همین فردا میرم ثبت نام میکنم.!!http://www.tct.ir/?siteid=1&pageid=358
نوشته تا 108 گیگ در ماه
آره خدایی ، هم قیمتش خوبه هم مثل پارس آنلاین نیست که تچ نا محدودش 30 گیگ دلن کنی سرویست قطع بشه !اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.همین فردا میرم ثبت نام میکنم.!!
من الان از شاتل 192 نامحدود دارم سرعتش افتضاحه.
به نطرتون با شاتل فسخ کنم از مخابرات بگیرم؟
مودمم TP-Link هست.با مخابرات سازگاره؟
پشتیبانی بخوره تو سرشون بابا.الان زنگ زدم پشتیبانی شاتل دختره گوشیو ورداشته صدای گریه بچه میاد.!!!!!آره خدایی ، هم قیمتش خوبه هم مثل پارس آنلاین نیست که تچ نا محدودش 30 گیگ دلن کنی سرویست قطع بشه !
مخابرات خوبیش اینه که اصلا به مودم کاری نداره ! با تی پی هم سازگاره و مشکلی نداره
البته نا گفته نماند ، پشتیبانیش به پای شاتل نمیرسه ولی زیر سایه امکاناتش محو میشه![]()
پشتیبانی بخوره تو سرشون بابا.الان زنگ زدم پشتیبانی شاتل دختره گوشیو ورداشته صدای گریه بچه میاد.!!!!!
من اول برم مخابرات درخواست بدم بعد برم شاتل درخواست جمع آوری بدم یا برعکس؟
چرا اکانت نمیگیری که سرعتت با شاتل بره بالا؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.همین فردا میرم ثبت نام میکنم.!!
من الان از شاتل 192 نامحدود دارم سرعتش افتضاحه.
به نطرتون با شاتل فسخ کنم از مخابرات بگیرم؟
مودمم TP-Link هست.با مخابرات سازگاره؟
اون منظورش 1 به 8 هست نه 108 گیگhttp://www.tct.ir/?siteid=1&pageid=358
نوشته تا 108 گیگ در ماه
منظورت اکانت iDownload هست؟چرا اکانت نمیگیری که سرعتت با شاتل بره بالا؟
فقط دعا کن کارت به پشتیبانی مخابرات نخوره که باید فسخ کنی رو پینگ مخابراتم حساب نکن
همه مودمها با شرکتها سازگارند اگه چیپش درست حسابی باشه که چه بهتر
عجب اتفاقا منم تعجب کردماون منظورش 1 به 8 هست نه 108 گیگ
مخابرات محدودیت دانلود نداره اشتراکتون اگه نامحدود باشه
عجیبه پس برای همه جواب نمیدهمنظورت اکانت iDownload هست؟
الان با اکانت تست کانکت شدم فرقی نکرد.
با سایت speedtest هم تست از سرور ایران گرفتم پینگ 799 دانلود 0.19 و آپلود 0.48 داد
با داس هم از یاهو پینگ گرفتم 300 پینگ داد.
کلا از شاتل راضی نیستم.یه جوری برخورد میکنن که یعنی برو بشین فقط چت کن و مرورگر.اصلا دانلود نکن.!!!!
منظورت اکانت iDownload هست؟
الان با اکانت تست کانکت شدم فرقی نکرد.
با سایت speedtest هم تست از سرور ایران گرفتم پینگ 799 دانلود 0.19 و آپلود 0.48 داد
با داس هم از یاهو پینگ گرفتم 300 پینگ داد.
کلا از شاتل راضی نیستم.یه جوری برخورد میکنن که یعنی برو بشین فقط چت کن و مرورگر.اصلا دانلود نکن.!!!!
آخه زنگ زدم پشتیبانی شاتل تو سیستم نگا کرد گفت سرعت دانلودت رو 200 کیلوبیت محدود شده به خاط دانلود زیاد.!!گفتم خانوم 1ماهه اینجوری شده.اصلا شما اجازه میدی که دانلود کنم که حالا بخواد زیاد شه.!!شما ممکنه مشکل تجهیزات داشته باشید، مودم/اسپلیتر/خط تلفن/گوشی تلفن. اکثر کاربرای شاتل فعلاً راضی هستند از سرویس های شاتل. در مورد اکانت iDownload هم بگم که روی شاتل فقط با پروتوکول L2TP درست کار میکنه، و یه چیز دیگه، شاتل پروفایل گیمینگ راه انداخته برای کاهش پینگ. درخواست بده برات فعال کنند. و مساله آخر، از SNR مودم و Trace بسته هاتون هم یه تصویر قرار بدید، احتمال داره مشکل قابل رویت باشه.
معلومه که فرقی نمیکنه سرعت خطتو که رو 224 بستند عجب!