Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
داداش قابلی نداره! :دیآخ که من همیشه جیز جیز میکنم وقتی این خطِ تمیز تورو میبینم. attenuation 3.0 من هم میخوام![]()
اینطرفا چون نوسازه همه کابلا نو هه
داداش قابلی نداره! :دیآخ که من همیشه جیز جیز میکنم وقتی این خطِ تمیز تورو میبینم. attenuation 3.0 من هم میخوام![]()
اتفاقا خیلی هم خوبه!مشاهده پیوست 551798 دوستان
کسی میدونه این line attenuation من چرا اینقدر زیاده؟
درسته خط فیبره و این مقدار ۳ تضعیف خط از خونه ما تا تبدیل کننده سیم به فیبره که نزدیکه به اینجا.اون 3.0 هم به احتمال خیلی زیاد بخاطر اینه که خط فیبر هست
سلام
کسی نامحدود داره ؟چطوره وضعش؟
این طرحی که مودم رایگان داشت شبا رایگان داره ؟
Sent from my LG-E455 using Tapatalk 2
من ADSL مخابرات دارم . البته از ISP گرفتم ولی پورت مخابرات هست. یه مدت هست که یه مشکل خیلی عجیب دارم . در طول این 7-8 سال همچین چیزی ندیدم
اینترنت من 1 مگ 1به 10 هست. البته اسمش 1 به 10 هست ولی سرعتش بیشتر مواقع بالای 90 هست . نکته جالبه اینه که بر خلاف تمام سرویس ها که شب داغون میشن این شب سرعتش فیکس تر میشه !
مشکل عجیب من این هست که از هر لینکی که دانلود میکنم بعد از یه مدت سرعتش میوفته زیر 50 و اکثر مواقع روی 20-30.
اینکه میگم یه مدت مثلا یه روز از اون لینک با سرعت 90 تا 120 میزنه بعد یهو از روز دوم دیگه سرعت بیشتر از 20-30 نمیشه . درواقع یه جورایی با سرور فکر کنم مشکل پیدا میکنه .
چندتا سایت رو تست زدم همه همینجوری هستن . کسی نظری داره ؟
سلام
1. خلاصه مطلب این سرویس اینترنت مخابرات چطوره؟ در مقایسه با پارس آنلاین و داتک و سپنتا و آسیاتک و شاتل و های وب و غیره؟
2. هر مرکز مخابراتی فرق میکنه سرعتش؟ شما بگین راضی هستین یا نه؟
3. اینکه میگن مخابرات یعنی دولتی هست دیگه؟ یعنی نظارت خیلی بیشتره؟ چون میگن مخابرات آدم میترسه یکم. یعنی فیلترشکن و اینا میشه استفاده کرد؟ یا هر کاری بکنی زیر نظارت هستی؟
4. برای سرویس 1 مگ و 512 نامه مخابرات میخواد یا نه همینطوری میدن؟
5. سرویس نامحدودش واقعا نامحدود هست؟ اگر 10 ترابایت هم تو یه ماه دانلود کنی چیزی نمیگن؟ یا از اوناست که بعد از یکم دانلود قطع میکنن؟
6. چند روز طول میکشه راه بیفته؟
7. مودم حتما از خودشون باید بگیریم یا میشه از مودم قبلی استفاده کرد؟ با مودم tplink مشکلی ندارن؟
8. قطعی و کندی داره یا واقعا خوبه؟
9. نامحدود که میگن همیشه نامحدوده دیگه؟ یا فقط شب هاست؟
10. تو سایت نامحدود رو زده 108. این یعنی 1 به 8؟ معنیش دقیقا چیه؟ فرض کنید سرویس 512 هست. 1/8 یعنی چی دقیقا؟
خیلی مخلصم.
رفیق ربطی به افت سرعت و این چیزا نداره , اگر دقت کنی نوشتم روی یک لینک اینطور هست , یعنی من همون لحظه یه سرور دیگه رو چک میکنم سرعت روی 100-120 هست. اگر مشکل افت سرعت باشه کلا هر لینکی که میزارم باید سرعت 20 باشه .دو سه روز گزشته زیرساخت باز داشت با روت ها و روترها یه وری میرفت، من هم مشکل شدید تغییر و افت سرعت داشتم. امروز یکم بهتره ولی پکت لاست دارم ولی باز سرعت اونقدر افت نمیکنه. ببین اگه مشکلت تو یه دو روز دیگه حل نشد با پشتیبانی تماس بگیر ببین اونا چی میگند.
.
پشتیبانی !! ؟ دلت خوشه برادر , یه مشت شومپت بی سواد اونجا نشستن به اسم پشتیبانی :angrybirds8:ببین اگه مشکلت تو یه دو روز دیگه حل نشد با پشتیبانی تماس بگیر ببین اونا چی میگند.
.
کدوم سرویسش رو داری؟من مخابرات سرویسم زیر 6 ماه هست ( طبق تعریفشون!! و به من شبانه تعلق نمیگیره!)
راهی برای دور زدنش نیست؟؟!
جداً اگه همون موقع میدونستم این سرویس اینطوریه از مخابرات بیرون میومدم (تا دیروز نامحدود داشتم و تاریخش تموم شد، رفتم که تمدید کنم دیدم نامحدود به غیر از ارائه، تمدید هم نمیشه!! و اینطوری شد که رکب زدن...)
کدوم سرویسش رو داری؟
من سرویس دانشجویی علوم پزشکی رو داشتم گفتن شبانه نداره کردمش نوروزی گفتن قعلا شبانه داره. الان هم با شبانه دارم جواب میدم. (ولی مخابرات واقعا دزده الان 60 درصدی داره میدوزده قرارداد یکساله هم دارم نمیدونم چکار کنم؟)
یعنی شما قرار داد 3 ماهه داری و قکر کردی که شبانه داره ولی وقتی اومدی خونه دیدی نداره؟1024، 5 گیگ 1 ماهه... ولی موقع انتخاب توی برگه جدید اصلا ننوشتن که طرحاش اینطوریه!!! به امید اینکه شبانه داره همه سرویساش اومدم خونه، حالا زنگ زدم 2020 میگه فقط برا 6 ماهها به بالاست
من کلا بیشتر از 3 ماه نمیبندم چون میدونم اینجا هیچچیز اعتبارش بالای 2-3 ماه نیست!
البته منظورم از سه ماهه این بود که به هیچ وجه بالای 3 ماه نمیگیرم،ولی باز خوبه این دفعه رو 1 ماهه گرفتمیعنی شما قرار داد 3 ماهه داری و قکر کردی که شبانه داره ولی وقتی اومدی خونه دیدی نداره؟
منم 1024 5 گیگ یکساله دارم .
ساعت 1:10 شب یا 6 صبح مودم رو خاموش روشن کن بعد یه چند مگ دانلود کن بعد دوباره دیسکانکت شو و مجدد کانکت شو برو حسابت رو چک کن ببین از اعتبارت کم شده یا حجم دانلود شده رو تو شبانه زده.
شاید شبانه داشته باشه تست کن.
من یه دو هفته ای هست که از مخابرات adsl گرفتم نسبتا بد نیست ولی بیشتر از همه این دزدیشونه که شنیده بودم اما باور نمیکردم تا خودم الان دیدم.البته منظورم از سه ماهه این بود که به هیچ وجه بالای 3 ماه نمیگیرم،ولی باز خوبه این دفعه رو 1 ماهه گرفتم( چون اصلا راضی نبودم از تمدید نشدن نامحدود! و طرحای فعلی واقعا چرته!)
اون کارو کردم دو شب ولی پول کم شد.
حالا فردا میرم مخابرات ببینم میشه کاری کرد یا نه، ولی احتمالا از مخابرات تخلیه کنم برم آی اس پی دیگه (فعلا تصمیم نگرفتم کدومش)... فقط نگرانیم اینه تخلیه خط طول بکشه یا از اون ور رانژه شدن طول بکشه و بیفته بعدِ تعطیلات عید!