lilolil
Registered User
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان كسي كه سرعت ٥١٢ يا بالاتر داره سرعت وب گردي و بارگذاري صفحات چجور هست؟
ديسكانكت ميشه آيا ؟
Sent from my iPhone 5c using Tapatalk 2
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان كسي كه سرعت ٥١٢ يا بالاتر داره سرعت وب گردي و بارگذاري صفحات چجور هست؟
ديسكانكت ميشه آيا ؟
Sent from my iPhone 5c using Tapatalk 2
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشا به سعادتتمن با 512 سایت varzesh3.com رو با گوشی تو اوج مصرف () تقریبا 2 ثانیه ای ( حتی کمتر ) باز می کنم !
سرعت دان هم تو این 3 روزه زیر 55 نداشتم و تا 65 هم رفته
ما که هیچیخوشا به سعادتت
منم گول این وایمکس بی سیم بودنشو خوردم به چند ساله میخوام هر چه سریع تر adsl مخابرات بگیرم
مودمو البته خاموش روشن نکن .فیلمای سینمایی زیادی ساعت 1 تا 7 صبح دانلود کردم ولی تا حالاهمچین اتفاقی نیافتاده که توی این بازه از حجم کم کنه.
یه نکته هم هست مثلا ساعت 1 و یک دقیقه شب یه بار مودم رو خاموش روشن باید بکنی تا از حجم کم نکنه این رو هم امتحان کن![]()
تو تهران سرعت دانلود تکون نخورد سرعتم با 128 نامحدود همون 17 - 18 هست .خداییش این جدیدا مخابرات ترکونده ها
512 نامحدود 250 اینا میده دمشون گرم
الهی شکرت!
تو تهران سرعت دانلود تکون نخورد سرعتم با 128 نامحدود همون 17 - 18 هست .
چی بگم والا اینجا حدودا یه ماهه سرعت 5 برابر شده تقریبادقيقا همينطوره.سرعت من هم مثل قبله و هيچ افزايش سرعتي حداقل در تهران اعمال نشده.
سلامبچه ها یکی از دوستان من که تهران هستش ممکنه به دلیل فیبر نوری بودن خط تلفنش مجبور بشه از مخابرات ای دی اس ال بگیره. دو تا سوال:
1. راه دیگه ای غیر از مخابرات هست در شرایطی که خط فیبر نوریه؟ یا تنها راه حل مخابراته؟
2. یه ویژگی یی دارند بعضی شرکت ها که شما هر سرویسی ازشون بگیری سرعتش رو بالا می برند. مثل پارس آنلاین که شما اگر سرعت های بالای 128 ازشون بگیری تا 9mbs می برندش بالا و هفتصد هشتصد کیلوبایت در ثانیه دانلود میده. می خواستم ببینم مخابرات هم این جوریه؟ یعنی مثلا سرعت دانلود سرویس ها معادل سرعت اسمیه (فرضا سرویس 1mbs سرعت دانلودش 128 کیلوبایت در ثانیه باشه) یا این که نه، از سرعت اسمی بیشتره؟
فکر میکنم 2 تا 8 صبح باشهسرویسهای محدود تهران از چه ساعت تا چه ساعتی رایگانه؟
تو سایتش چیزی پیدا نکردم
سلام کرج هم نامحدود داره؟؟ اگه داره 1mb خوبه یا 2mb ؟؟؟
آره داداش برا منم همینطورهاز دوستان تاحالا کسی این مشکل رو با مخابرات داشته؟ وقتی مودمو یکی دو روز روشن میذارم بعدش دیگه تو اینترنت نمیره
چراغ dsl و اینترنت هم وصله داخل مودم هم ip دارم ولی تا خاموش روشنش نکنم نمیره تایمر هم تو مودم برای wan اصلا ست نکردم
جدا؟ خیلی عجیبه فکر کردم فقط مال من اینجوریهآره داداش برا منم همینطوره
Sent from my HTC One using Tapatalk
42 باید باشه.