xms
Registered User
تاييد ميشه به همه ميدهند .
در قبض تلفن ثابت مهرماه اگر نگاه كنيد مي بينيد كه يك فيلد اضافه كردند
بالاش نوشته adsl
در قبض تلفن ثابت مهرماه اگر نگاه كنيد مي بينيد كه يك فيلد اضافه كردند
بالاش نوشته adsl
کسی میدونه الان مخابرات تو چه منطقه هایی سرویس میده تو منطقه ما میرداماد و ظفر که خبری نیست.
سلام
محدودیت حجم دانلود هم مثل پارس آنلاین داره یا نامحدوده ؟
من امروز رفتم از مرکز مخابراتیمون(نصراللهی) گرفتم-هیچ مشکلیم نبود.نه محدودیت داشت نه کار خاصی میخواست.قیمتشم ماهی 10 تومن بود
ضمنا دوستان بپرسند که سرویس روی زوج مسی میدن یا روی فیبر هم ارائه میشه؟
چون الان مشکل ما در تهران خطوط فیبر هست اگر مخابرات هم بخواد مثل آی اس پی ها فقط روی خطوط مسی سرویس بده
که به حال ما فیبری ها فرقی نمی کنه
میشه بگی چه مشخصاتی با دادن adsl میتونه داشته باشه که همین الان نمی تونه؟من فکر میکنم این قضیه یک کم مشکوک میزنه . با توجه به اینکه سهام مخابرات رو سپ اه خریده و حالا میخواد با یک سوم قیمت بقیه شرکتها سرویس بده . اینجوری میتونند تمام مشخصات مشتری ها رو داشته باشند و هر وقت هم که اراده کردند کل اینترنت رو قطع کنند .
شما سرعت دانلود آپلد دتون با دیال آپ چقد هست !!!؟؟؟؟ راستی برای اینکه بتونی سرویس بگیری باید بری مخابرات بگی خط رو درست کنن !!! اونوری ها با فیبر نوری هم دارن با adsl کار میکنن تازه پهنای باند بیشتری داره ولی نمیدونم چرا توی ایران تجهیزاتش رو نمیارن !!!!!
راستی چرا مخابرات اعلام نمیکنه کی این adsl کوفتیش رو اراعه میده !!!!!؟؟؟؟؟؟؟
شما سرعت دانلود آپلد دتون با دیال آپ چقد هست !!!؟؟؟؟ راستی برای اینکه بتونی سرویس بگیری باید بری مخابرات بگی خط رو درست کنن !!! اونوری ها با فیبر نوری هم دارن با adsl کار میکنن تازه پهنای باند بیشتری داره ولی نمیدونم چرا توی ایران تجهیزاتش رو نمیارن !!!!!
راستی چرا مخابرات اعلام نمیکنه کی این adsl کوفتیش رو اراعه میده !!!!!؟؟؟؟؟؟؟