میشه بگی چه مشخصاتی با دادن adsl میتونه داشته باشه که همین الان نمی تونه؟
درسته ، الآن هم میتونه ولی با واسطه . اونجوری دیگه مستقیما زیر نظر خودشونه .
میشه بگی چه مشخصاتی با دادن adsl میتونه داشته باشه که همین الان نمی تونه؟
جانم ؟ چی فرمودید ؟ مگه با دایل آپ چیزی به اسم دانلود هم داریم ؟
یک صفحه وب خشک و خالی رو زورکی باز میکنه اون وقت شما از سرعت دانلود می پرسید مزاح نفرمایید
اون ور خیلی چیزا ی دیگه هم هست ولی اینور خیلی از چیزایی که باید باشه هم نیست
مقایسه مع الفارغ نفرمایید
ضمنا سرعت دایل آپ روی فیبر حتی از سرعت اون روی سیم مسی هم کمتره البته در اینجا وگرنه الان در کشورهای پیشرفته خطوط پر سرعت دقیقا روی فیبره
حالا گذشته از این حرفا دوستان تهرانی پیگیر قضیه هستند؟ سراغ مرکز مخابراتیتون رفتید ببینیم چی میگن؟
بویژه فیبری ها ؟
منظور تون رو خوب متوجه نشدم اینکه گفتم تا پایان آذرما adsl میدهد یعنی :
تا پایان آذر وقط داریم یا اینکه از دی تازه شروع میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور تون رو خوب متوجه نشدم اینکه گفتم تا پایان آذرما adsl میدهد یعنی :
تا پایان آذر وقط داریم یا اینکه از دی تازه شروع میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جزو او دسته ازون بدبختام که لنگ اینترنت پرسرعت هست !!!
آخر نفهمیدیم این مخابرات داره بازیمون میده !!!!
شیتونه میگه برم مرکز مخابرات شهید مفتح رو بریزم بهم !!!!
الان به اشخاص حقیقی سرویس می دن یا فعلا باید صبر کنیم ؟
کسی تا حالا رفته منطقه مخابراتی محلشو سوال کنه ؟
پست 67 رو مطالعه کنین
/
اولش گفتن نه دیگه این تن بمیره شهریور بعد شد آذر حالا بهمن .... ، بعدم میگن شرمنده مشاغل خاص نیستی برو پی کارت
همه مراکز پزشکی خط های حداقل 5-6 مگابیتی دارن مراکز دولتی رو نگم بهتره تا تونستن محدودیت 128 رو برای کاربر خونگی بدبخت گذاشتن خودشون زیر 50 مگابیت نیستن تمام وزرات خونه ها بلا استثنا زیر 50 نیستن :hmm: درست میگم برادر xms ؟
حالا 600 هزار پیش کش روزی 100 تا راه بندازین مشکل تهران حل میشه
50mg که فکر نکنم adsl باشه . بالترین مقدار پهنای باند 2mg adsl هستش البته 4 mg هم شنیدم.
اما مال دانشگاه ها وجاهایی که اینترنت رو بستر فیبرنوری دارن مثل دانشگاه شریف ممکنه.
در مورد اشخاص هم منظور همون اشخاص حقیقی هستش الان هم بعضی مرکزها مخابرات دارن adsl می دن.
ولی چون تعداش کمه حدود 80 هزا ر تا اعلام عمومی نکردند.
محدودیت 128 هم مایه خجالته.
البته این چیزی که من خبر دارم ازش تا سرعت 24mb رو این مدم های adsl 2 معمولی مثل asus am602 ساپرت میکنه !!!! شایدم هم من اشتباه کنم !!! یکی که اطلاعاتش کاملتره بیاد توضیح بده !!!که فکر نکنم adsl باشه . بالترین مقدار پهنای باند 2mg adsl هستش البته 4 mg هم شنیدم.
اما مال دانشگاه ها وجاهایی که اینترنت رو بستر فیبرنوری دارن مثل دانشگاه شریف ممکنه.
در مورد اشخاص هم منظور همون اشخاص حقیقی هستش الان هم بعضی مرکزها مخابرات دارن adsl می دن.
ولی چون تعداش کمه حدود 80 هزا ر تا اعلام عمومی نکردند.
محدودیت 128 هم مایه خجالته.