• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

mohaddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید دید در ادامه چه میکنه... چه خوب منطقه ما هم میده (منطقه 8 ) . دوستان اگر از منطقه شهید آیت تهران گرفت بگه که کیفیت داره یا نه...
من یکی از فامیلامون که تو مخابراته برا داداشش به اسم خودش گرفت... درسته خط حتما باید با نام خودتون باشه... سرعت دانلود هم همونیه که باید باشه... 16 هست... چون یه بار ازش استفاده کردم میگم...

128 رو تازه با شرایط میدن ؟ اینهمه گفتن خط ارائه میدیم تازه برا عده ای خاص بود ؟ عجب داستانی داره این ای دی اس ال ایران!!!!!!!!
آخ از یه چیز دیگم زورم میگیره!!!دکتر باید ماهی 10 تومن بده من دانشجو باید ماهی 30 تومن بدم... واقعا کاملا عدالت رعایت میشه!!!

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اين امر در حال حاضر در سه منطقه 2 و 6 و 8 كه از نظر امكانات آمادگي داشته‌اند صورت مي‌گيرد.

منظورشون از این 3 منطقه ! مناطق مخابراتی هست یا مناطق شهرداری !!!!؟؟؟؟ فک کنم منطقه مخابراتی باشه منظورشون ؟؟؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
مخابرات تو کرج هم ADSL ارائه میده ؟
من شاتل رو میخوام فسخ کنم. کیفیتش افت کرده.
از دوستان کرجی کسی از مخابرات گرفته ؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
منظورشون از این 3 منطقه ! مناطق مخابراتی هست یا مناطق شهرداری !!!!؟؟؟؟ فک کنم منطقه مخابراتی باشه منظورشون ؟؟؟

منظورشون مناطق مخابراتي بايد باشه.
راستي يكي از دوستانم در سعادت آباد از مخابرات سرويس ADSL گرفته و خيلي هم راضيه.

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یعنی من باید با بابام برم مخابرات ؟ :blink:
چون خط به نامه بابامه :D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خیلی مسخرست که هنوز یه سایت نزدن !!!!! حالا بعد یک سال سایت میزنن ! سایتشونم همش down :دی

اصلا سیستم پشتیبانی یا مرکز فروش داره ؟

demon hunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی منم باید دست صاحاب خونمون رو بگیرم بهش بگم آقا جون من پاشو بیابریم مخابرات ؟؟؟
پس چرا برای شرکت های pop این محدودیت وجود نداره ؟؟؟ به اجار نشین ها هم adsl میدن ولی خوب پرت خالی ندارن !!!!
اگه مخابرات اینتری باشه من فقطمیتون دست پسرش رو بگیرم ببرم مخابراتتا بهم adsl بدن ولی اگه خودش رو بخام نمیشه چون یارو خیلی عصبیه !!!!!

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
به مرکز مخابراتی 8 سرعت 1 مگ میدن؟؟ من برای خونه میخوام؟ اگه میدن چه شرایطی باید داشته باشی؟
ممنون

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
یعنی منم باید دست صاحاب خونمون رو بگیرم بهش بگم آقا جون من پاشو بیابریم مخابرات ؟؟؟
پس چرا برای شرکت های pop این محدودیت وجود نداره ؟؟؟ به اجار نشین ها هم adsl میدن ولی خوب پرت خالی ندارن !!!!
اگه مخابرات اینتری باشه من فقطمیتون دست پسرش رو بگیرم ببرم مخابراتتا بهم adsl بدن ولی اگه خودش رو بخام نمیشه چون یارو خیلی عصبیه !!!!!

به نظر من چون اولشه و زياد پورت ندارند براي اينكه بقول خودشون يه افراديكه واجد شرايط هستند سرويس بدن اين شرايط را گذاشتن.بعدا كه تجهيزات كافي نصب كردند و جاي خالي زياد پيدا كردن اين شرايط هم كم كم برداشته ميشه.

xms

Registered User
لایک‌ها
387

lمنظور از منطقه : منطقه مخابراتی هستش منطقه مخابراتی هم همون اولین شماره تلفونتون هست مثلا" اگر
شماره شما با3 شروع بشه منطقه مخابراتی هم 3 هست

xms

Registered User
لایک‌ها
387
مخابرات تو کرج هم ADSL ارائه میده ؟
من شاتل رو میخوام فسخ کنم. کیفیتش افت کرده.
از دوستان کرجی کسی از مخابرات گرفته ؟

کرج هم adsl میدن یه توک پا برید مرکز مخابراتی منطقتون

demon hunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم با این خبری که مخابرات داده مثل این میمونه که با چاقو رفته باشه تو قلب شرکت های pop
به نظر من چون اولشه و زياد پورت ندارند براي اينكه بقول خودشون يه افراديكه واجد شرايط هستند سرويس بدن اين شرايط را گذاشتن.بعدا كه تجهيزات كافي نصب كردند و جاي خالي زياد پيدا كردن اين شرايط هم كم كم برداشته ميشه.
مردشور مخابرات رو ببرم اگه اینتر باشه چرا چون ما باید تا بعد سال جدید وای سیم ببینیم چه اتفاقی برای ما اجاره نشینها میفته !!!! بعدهم که میخوایم بگیریم میگن پرت نداریم !!!!!!!!!!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
فکر کنم با این خبری که مخابرات داده مثل این میمونه که با چاقو رفته باشه تو قلب شرکت های pop

مردشور مخابرات رو ببرم اگه اینتر باشه چرا چون ما باید تا بعد سال جدید وای سیم ببینیم چه اتفاقی برای ما اجاره نشینها میفته !!!! بعدهم که میخوایم بگیریم میگن پرت نداریم !!!!!!!!!!

حالا شما قبل اینکه چاقو بکشی:D یه سر برو مخابرات بپرس شرایط واگذاری به مستأجر چیه اونچه مسلمه همه مالک نیستن و حتما مدرکی پدرکی ببرین بهتون میدن

//

در ضمن بالای 128 هم سرویس میدن! اما نمیدونم شرایطشو :دی یکی بپرسه اگه رفت :دی

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
راستي دوستان هزينه نصب و راه اندازي زوركي كه نداره؟؟؟؟؟
ببينم كسي ميدونه مركز شهيد اكبري الان ميده يا نه؟

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من امروز رفتم مرکز نهری سوال کردم اول گفتن که فقط به اساتید دانشگاه و دانشجو های کامپیوتر و دکتر ها میدیم منم گفتم من کامپیوتر میخوانم که بفهمم چی به چیه :D بعد گفت برو بالا پیشه معاون رفتم و معاون گفت هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده پرت خالی هم نداریم :blink: گفتم آخه من شنیدم دارن واگذار میکن و چند نفر هم سراغ دارم که گرفتن گفت اینا حرفهای روزنامه هاست هنوز به ما چیزی ابلاغ نشده خلاصه هیچی به هیچی همچنان باید ماهی 28000 تومان بالای 128 پول بدم :(:(

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به نقل از Bhrzk :
Hi Mahdy2021,

The following thread that you created has been made sticky

===========================================================================
Thread: بررسی وضعیت ADSL مخابرات تهران
Forum: ADSL , Wireless و ISDN
===========================================================================

If you have any questions, you can ask an administrator for assistance

Sincerely,
The PersianTools Forums staff
با تشکر از مدیریت گرامی

ولی این مخابرات هنوز که هنوزه وضعش مشخص نیست.من فکر می کردم تابستون کار تمومه .حالا بعید میدونم به این زودی ها سرویس جامع و گسترده ببینیم

آقا من امروز رفتم مرکز نهری سوال کردم اول گفتن که فقط به اساتید دانشگاه و دانشجو های کامپیوتر و دکتر ها میدیم منم گفتم من کامپیوتر میخوانم که بفهمم چی به چیه
اگر اینطور باشه که خیلی خوبه! حداقل این رشته آیتی یه جا به درد ما میخوره

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
سلام خسته نباشین دوستان

فقط میخاستم در مورد یه مسئله باهاتون صحبت کنم

دیروز وقتی رفتم اینترنتو شارژ کنم مسئول ADSl شبکه مخابرات رو دیدم که بهش گفتم چرا دانلود شبانه رایگان نمیزارین ؟؟؟ بعد طرف به من گفت که ما گفتیم ولی قبول نکردن .

حالا من منظورم از این صحبت ها این بود که یک موقع همه رفقایی که از این شبکه اینترنت گرفتن یه جا تو نت بتونم جمع کنم و بفهمم چند نفرن تا وقتی تعداد اوکی شد ، یه ایمیل مثلا به مضمون :
این که ما به صورت اجباری به خاطر خط فیبر نوری باید از این شبکه استفاده کنیم ... به همین خاطر طی در خواستی از شما میخایم که برای ما سرویس دانلود شبانه رو راه اندازی کنین ...

طبق گفته این مسئولی که عرض کردم برای ISP فرق نداره دانلود شبانه بزارن یا نه (منظورم از لحاظ حجمی و سرعتیه) ، و فقط همینجوری مخالفت میکنن با این قضیه ...

گفتم اگه تعداد زیادی جمع بشن از مشترکان و یک ایمیلی تهیه کنن و همه بفرستن به نشانی اینترنت پیشگامان که فکر کنم ارائه دهنده سرویس مخابرات اصفهان هست ، مشکل حل بشه و ما هم بتونیم سرویس دانلود شبانه رایگان رو داشته باشیم

دوستانی که از این شبکه سرویس میگیرن آمادگیشونو اعلام کنن و اگه کسی میتونه متنی در این زمینه تهیه کنه تا حدودا اگه به تعداد خوبی رسیدیم ، دو الی سه روز دیگه شروع به ارسال ایمیل میکنیم

بازم ممنونم دوستان ... دستم خسته شد بسکه تایپیدم:lol::wacko:

بالا