hamed_1989
Registered User
دوستان کسی تا حالا سرویس بالاتر از 128 گرفته از مخابرات؟؟
كسي يه شمارهاي چيزي ازشون نداره ؟ ... وب سايت دارن ؟ ... بر اي گر فتن سرويس با كجا تماس بگيريم ؟
مودم من asus 602 هستش و مشکلی هم نداره . فکر کنم با تی پی لینک و سایر مودم ها هم مشکلی نداره. فقط باید یوزر نیم پس ورد رو تعیین کنید و بقیه پیش فرض خودشون هستند.
ضمنا قیمت هم 9700 تومن 128 نامحدود
من ديروز رفتم بگيرم گفت بايد خانواده شهدا باشي:wacko:
.رته میشود بین 40 تا 44 هزار تومان که مشترک هم میتواند مودم را از مراکز مخابراتی تهیه کند و هم میتواند با توجه به مودم مورد نظر مراکز آن را از بازار آزاد تهیه کند.
[/B]
[/SIZE]
من ديروز رفتم بگيرم گفت بايد خانواده شهدا باشي:wacko:
سلام .
من امروز پا رو حرف خودم گذاشتم (به خودم گفته بودم من دیگه گ.. بخورم پامو تو مخابرات بزارم ) و رفتم مخابرات از مسوول امور مشترکین که حتی ظاهراً هم متشخص به نظر نمیرسید پرسیدم کجا میتونم درخواست ADSL بدم ایشون هم با کمال پررویی فرمودند که "ADSL به شرکت ها میدیم" :blink::blink::blink::blink: و تازه یه چیز دیگه فرمودند که واقعا منو به وجد آورد گفت که شمــــــا باید از شرکت ها بگیرید . یکی نیست بگه آخه آدم حسابی بلانسبت من خودم ...خلم شرکت ها رو ول کنم بیام از تو اینترنت بگیرم حتما یه مشکلی تو کارم هست دیگه . بهش گفتم خب شرکت ها میگن فیبر نوریه باز هم یه جواب دندان شکن دیگه تا حالا نشنیده بودم گفت که خب پس نمیشه یگه . ما هم خب با توجه به قانون مجازات اسلامی ادارات دولتی گفتیم الان به یارو یه چیزی بگیم میان شلاق میزنن و 50 تومنم جریممون میکنن . اومدم بیرون از هوای آزاد لذت بردم .
خلاصش اینکه آقا ADSL کلا چیز خاصیه که به درد ملت عادی نمیخوره .
----------
پ.ن : مرکز مخابرات مورد نظر من : پیروزی .
اینجا کسی هست از مخابرات شهید قدوسی adsl گرفته باشه؟ من یه هفته پیش رفتم مخابرات ثبت نام کردم اما هنوز خبری نشده !
سلام .
من امروز پا رو حرف خودم گذاشتم (به خودم گفته بودم من دیگه گ.. بخورم پامو تو مخابرات بزارم ) و رفتم مخابرات از مسوول امور مشترکین که حتی ظاهراً هم متشخص به نظر نمیرسید پرسیدم کجا میتونم درخواست ADSL بدم ایشون هم با کمال پررویی فرمودند که "ADSL به شرکت ها میدیم" :blink::blink::blink::blink: و تازه یه چیز دیگه فرمودند که واقعا منو به وجد آورد گفت که شمــــــا باید از شرکت ها بگیرید . یکی نیست بگه آخه آدم حسابی بلانسبت من خودم ...خلم شرکت ها رو ول کنم بیام از تو اینترنت بگیرم حتما یه مشکلی تو کارم هست دیگه . بهش گفتم خب شرکت ها میگن فیبر نوریه باز هم یه جواب دندان شکن دیگه تا حالا نشنیده بودم گفت که خب پس نمیشه یگه . ما هم خب با توجه به قانون مجازات اسلامی ادارات دولتی گفتیم الان به یارو یه چیزی بگیم میان شلاق میزنن و 50 تومنم جریممون میکنن . اومدم بیرون از هوای آزاد لذت بردم .
خلاصش اینکه آقا ADSL کلا چیز خاصیه که به درد ملت عادی نمیخوره .
----------
پ.ن : مرکز مخابرات مورد نظر من : پیروزی .