به من هم گفتن به اشخاص عادی نمیدن، یه هیات علمی و خانواده شاهد میدن.
دوس عزیز شما می تونید با یکم زبون بازی کارتون رو راه بندازید مطمئن باشید
به من هم گفتن به اشخاص عادی نمیدن، یه هیات علمی و خانواده شاهد میدن.
سلام
کسی امتحان کرده ببینه تورنت و سایت های دانلود دیگه باز هستن یا سرعتشون رو آوردن پایین؟
مخابرات...نامحدود...اونم با این قیمت...مشکوکم مشکوکم به تو!
دوست عزیز من پرسیدم رو فیبر نوری هم می دن فقط یه تبدیل لازم داره
پ ن : شما با مراجعه به مراکز دولتی چند نکته رو باید مورد توجه قرار بدین
....
ولش کن!
shervin_siemens
اينا ديگه کين. چقدر مسخره بازي در ميارن. ميگن بايد جزو خانواده شهدا باشين و حالا اگه کسي بگه جزو خانواده شهدا هستم لابد ميگن نه بايد جزو خانواده جانباز باشه و ... و قص علي هذا
منطقيه مخبراتی و نامه مسئولی که اين حرف رو هم زده لطف کن ، چون تا اينجا که من شنيدم اين يه
طرح کلی هستش و مؤظفن به هر کی مرجه کرد خدمات بدان ، اگه پيش رييس مخابرات هم
بری ضرری ندار اگه آشنا باشين و از اين حرفا ، ولی بد نيست که نامه مخبراتی رو که ماله شماست بگين چيه منم آماری جم کنم
ببينم کدوم قسمت ها دارن بامبل در ميرن ، آخه خير سرشون اين شامل همه بايد بش!
حاجی من منطقه پیروزی مراجعه کردم . خطم هم فیبره . اسم یارو یادم نیست . ولی من قبلاً هم برای موضوع فیبر مراجعه کردم اصلاً برخورد مناسب نبوده جواب ها کلا ســـــــــــــــر بالا
حاجی من منطقه پیروزی مراجعه کردم . خطم هم فیبره . اسم یارو یادم نیست . ولی من قبلاً هم برای موضوع فیبر مراجعه کردم اصلاً برخورد مناسب نبوده جواب ها کلا ســـــــــــــــر بالا
من که با مرکز مخابراتی محله مون تماس گرفتم کسی گوشی رو بر نداشت
لول عذر خواهی بر آف تاپيک از انجمن پيشاپيش ،،
آخه نبيدم جواب شما رو بدان ^.^ 5 شنبه ساعت ادری ديگه نهايتش تا 12 ظهر هست دفيه قبل که
من مراجه کردم ،، شنبه تا 4شنب هم تا 4 بعد از ظهر ،، چه خوبه شما زودی بری بگيری تا پر نشده ، اگه
البت اپرتی تا الان تو محل شما مونده باشه ،،، فقت 1 کارت ملی + آخرين قبض پرداختی تلفنی که
ميخوای روش نصب بشه + اصل سند مالکيت خط + کپی از کارت ملی+صاحب خط اگه خودتی هم خوب ديگه لازم نيست کسی رو ببری
ديگه شنبه ميشه برا شما مگر اينکه برا شما جمعه هم پاسخگو باشن
اين نکته رو هم بگم برا افرادی که اجاره نشين هستن هم با شرايط مشابه واگزار ميکنن وقتی من
پرسيدم ، و فقت شامل مالکين نيست
کرج کی میاد ؟