نامحدودهدوستان ، آیا این ADSL که مخابرات داره میده محدودیت حجمی داره؟؟ یا نا محدوده؟
از افرادی که گرفتند کسی هست که راضی باشه؟
اما با سرعت دانلود 14-15 همچین هم نمیشه دانلود کرد!
نامحدودهدوستان ، آیا این ADSL که مخابرات داره میده محدودیت حجمی داره؟؟ یا نا محدوده؟
از افرادی که گرفتند کسی هست که راضی باشه؟
نامحدوده
ممنون از پاسختون.
به نظرم برای سرعت 128 ، دانلود 14-15 خیلی هم بد نیست . البته برای من بیشتر سرعت براوز مهمه و دانلود به صورت موردی انجام میدم . فعلا همین که سرعت براوز خوب باشه و سرویس قطعی نداشته باشه برام تقریبا راضی کنندست.
برای ثبت نام باید مستقیما مراجعه کنم به مرکز مخابراتی؟
راستی لینکی هست که بشه از طریقش چک کنم ببینم تو منطقه ما سرویس میدن یا نه؟ قربونش برم تو سایت مخابرات همه بود جز این.
ممنون از پاسختون.
راستی لینکی هست که بشه از طریقش چک کنم ببینم تو منطقه ما سرویس میدن یا نه؟ قربونش برم تو سایت مخابرات همه بود جز این.
بلاخره adsl منم دیروز وصل شد (مرکز قدوسی) واقعا سرعتش مزخرفه سرعت تورنت بین 8 - 10 و سرعت دانلود از رپید شیر هم روی 9 ثابته.کسی سایت برای تست سراغ داره ؟
چی میگه؟شما هنوز این تهران شهر رو نمیشناسین من هرچی میکشم از این تهران شهره:blink:
نامحدوده
ip این مودم های مخابرات چیه ؟
دوم اینکه چند روز پس از تحویل مودم خط رو راه میندازن ؟ امروز صبح قطعات رو تحویل دادن ( 25 تومن تو مرکز اسدی ) ولی زمان اتصال مینویسه : error 678: the remote computer didnot respond
هنوز زوده خط راه بی افته ؟
مگه میشه با linksys کار نکنه؟
کجای سایت tct.ir نوشته ساپورت میشه یا نه؟