چی میگه؟
سلام .
من امروز پا رو حرف خودم گذاشتم (به خودم گفته بودم من دیگه گ.. بخورم پامو تو مخابرات بزارم ) و رفتم مخابرات از مسوول امور مشترکین که حتی ظاهراً هم متشخص به نظر نمیرسید پرسیدم کجا میتونم درخواست ADSL بدم ایشون هم با کمال پررویی فرمودند که "ADSL به شرکت ها میدیم" :blink::blink::blink::blink: و تازه یه چیز دیگه فرمودند که واقعا منو به وجد آورد گفت که شمــــــا باید از شرکت ها بگیرید . یکی نیست بگه آخه آدم حسابی بلانسبت من خودم ...خلم شرکت ها رو ول کنم بیام از تو اینترنت بگیرم حتما یه مشکلی تو کارم هست دیگه . بهش گفتم خب شرکت ها میگن فیبر نوریه باز هم یه جواب دندان شکن دیگه تا حالا نشنیده بودم گفت که خب پس نمیشه یگه . ما هم خب با توجه به قانون مجازات اسلامی ادارات دولتی گفتیم الان به یارو یه چیزی بگیم میان شلاق میزنن و 50 تومنم جریممون میکنن . اومدم بیرون از هوای آزاد لذت بردم .
خلاصش اینکه آقا ADSL کلا چیز خاصیه که به درد ملت عادی نمیخوره .
----------
پ.ن : مرکز مخابرات مورد نظر من : پیروزی .
با D-Link هم چند دقیقه طول میکشه وصل بشه ولی کانکشن پایداره.از قرار معلوم تجهیزان مخابرات با لینکسیس خیلی مچ نیست ..من با مودم 602 ایسوس سر 15 ثانیه کانکت می شدم ولی با لینکسیس بالای 3 دقیقه طول میکشید تا چراغ اینترنت اش روشن بشه ..و خیلی هم ناپایدار بود ..و سریع هم دی سی میشد ..
**
این خودشه این همونیه که منو 4 ساله پیش معتاد کرد:blink:
منو اغفال کردی رفتم داتک 512 گرفتم الان 4 ساله از کارو زندگی افتادم
حالا یادت اومد تایپیک داتک رو اون اوایل:lol:
دیگه دارم کلافه میشم سرعت دانلودم ار تورنت به 1 kb/s رسیده از دایل آپ هم کمتر شده.بهتون پیشنهاد میکنم adsl مخابرات رو اگه مجانی دادن نرید سراغش.
ارور 678 يعني نميتونه به كامپيوتر مركزي وصل شهدوستان error 678 به نظر شما از چی میتونه باشه ؟
error 678 : the remote computer did not respond
چراغ های act چند تا چشمک میزنه و این ارور رو میده . receive هم روی شبکه صفر بایت نوشته .
یک هفته هست قطعات رو گرفتیم هیچی به هیچی .
میکگم
شما ها جی میل باز هست براتون؟
نمیتونم مودم رو پینگ کنم . ip رو روی 192.168.1.2 دستی میدم ولی به مودم دسترسی ندارم .ارور 678 يعني نميتونه به كامپيوتر مركزي وصل شه
ببينم چرا status مودمت اومده؟
يوزر و پسورد رو بهت دادن؟
vpi,vci رو تنظيم كردي سر 0 و 35؟
سلام ip هارو به صورت اتوماتیک بزار بهتره اینتری به مودم هم دسترسی داره بعد که تغییر دادی سیستمت رو با مودم رو خاموش روشن کن درست میشه بعد توی مودمت یه کانکش بساز تا هر وقط که مودمت رو روشن میکنی 1 2 3 میری توی اینترنت و دیگه نمیخواد همی از طریق ویندز خود رو کانکت کنی انیترری سیستمت هم که خواموش باشه توی اینترنتی !!!!نمیتونم مودم رو پینگ کنم . ip رو روی 192.168.1.2 دستی میدم ولی به مودم دسترسی ندارم .
بله user & pass رو بهم دادن ولی زمان اتصال این error رو میده
سلام ip هارو به صورت اتوماتیک بزار بهتره اینتری به مودم هم دسترسی داره بعد که تغییر دادی سیستمت رو با مودم رو خاموش روشن کن درست میشه بعد توی مودمت یه کانکش بساز تا هر وقط که مودمت رو روشن میکنی 1 2 3 میری توی اینترنت و دیگه نمیخواد همی از طریق ویندز خود رو کانکت کنی انیترری سیستمت هم که خواموش باشه توی اینترنتی !!!!