اقا اینو شک نکنید خرید نت مخابرات یه حماقت بزرگه اقا ما از 256 نامحدود تغییر سرویس دادیم به 5 مگ محدود سرعت دانلود بزور به 110 میرسه یعنی هیچ فرقی تقریبا بین 256 تا 5 مگ نداره خیلی مسخره / هفته دیگه میرم های وب میگیرم یا آسیاتک![]()
بعضی شهر ها هنوز نامحدود دارنآقا ما الان نا محدود داریم. مخابرات دیدم تعرفه هاش همه محدود هستن و نامحدود تو تعرفه جدیدش نیست. حالا تکلیف چیه؟ یعنی به زودی ما هم محدود می شیم؟ و اگه کسی بخواد سرویس جدید بگیره دیگه راهی نیست که نامحدود بگیره؟
اره داداش اینجوری که بوش میاد باید از دوره بعدی محدود بگیریمآقا ما الان نا محدود داریم. مخابرات دیدم تعرفه هاش همه محدود هستن و نامحدود تو تعرفه جدیدش نیست. حالا تکلیف چیه؟ یعنی به زودی ما هم محدود می شیم؟ و اگه کسی بخواد سرویس جدید بگیره دیگه راهی نیست که نامحدود بگیره؟
بله سرویس شما هم بزودی به لقاا... می پیونده .آقا ما الان نا محدود داریم. مخابرات دیدم تعرفه هاش همه محدود هستن و نامحدود تو تعرفه جدیدش نیست. حالا تکلیف چیه؟ یعنی به زودی ما هم محدود می شیم؟ و اگه کسی بخواد سرویس جدید بگیره دیگه راهی نیست که نامحدود بگیره؟
8 گیگ مال 3 روز منهبله سرویس شما هم بزودی به لقاا... می پیونده .
امروز رفتم مخابرات میگم سرویس من رو منتقل کردن اینجا و شما هم نامحدود نمیدید حالا تکلیف من چیه ؟ دختره میگه ببینید شما ماهی 80 تومن میدادی بیا من بهت 2 مگ با ترافیک 8 گیگ میدم ماهی 18 تومن . در ماه 62 تومن کمتر میدید !!
بعد بهش میگم خوب خانم 8 گیگ شما مصرف 8 ساعته منه , 29 روز بعدی رو چکار کنم ؟ دختر اینجوری شده :general507:
والا تلوزیون با یکی از این مسئولین مخابرات صحبت میکرد . گفت این قانون فقط مخصوص مشترکین جدیده و قبلیا تا وقتی خودشون کنسل نکنن روی نامحدود میموننآقا ما الان نا محدود داریم. مخابرات دیدم تعرفه هاش همه محدود هستن و نامحدود تو تعرفه جدیدش نیست. حالا تکلیف چیه؟ یعنی به زودی ما هم محدود می شیم؟ و اگه کسی بخواد سرویس جدید بگیره دیگه راهی نیست که نامحدود بگیره؟
همش حرفهوالا تلوزیون با یکی از این مسئولین مخابرات صحبت میکرد . گفت این قانون فقط مخصوص مشترکین جدیده و قبلیا تا وقتی خودشون کنسل نکنن روی نامحدود میمونن
تا وقتی کنسل نکردن که نمیشه اینقدر مطمئن گفت که دروغ میگنهمش حرفه
والا ما الان موندیم قسم حضرت ابلفضل رو باور کنیم یا دم خروس رو، ما اولین روزی که اون جدول تغییر کرده زنگ زدیم پرسیدیم گفتن کاربران قدیمی همون سرویس رو دارن الانم میگن که دیگه نمیدنوالا تلوزیون با یکی از این مسئولین مخابرات صحبت میکرد . گفت این قانون فقط مخصوص مشترکین جدیده و قبلیا تا وقتی خودشون کنسل نکنن روی نامحدود میمونن
مث سگ دروغ میگه بی شرفوالا تلوزیون با یکی از این مسئولین مخابرات صحبت میکرد . گفت این قانون فقط مخصوص مشترکین جدیده و قبلیا تا وقتی خودشون کنسل نکنن روی نامحدود میمونن
خب شما درواقع سرویستونو کنسل کردید حالا میخواید دوباره بگیریدوالا ما الان موندیم قسم حضرت ابلفضل رو باور کنیم یا دم خروس رو، ما اولین روزی که اون جدول تغییر کرده زنگ زدیم پرسیدیم گفتن کاربران قدیمی همون سرویس رو دارن الانم میگن که دیگه نمیدنالان تکلیف ما چیه ؟
مخابرات مگه تمدید کردنیه ؟مث سگ دروغ میگه بی شرف
من نامحدود داشتم اولا تو طرح هاش نامحدود دیگه نداشت ک بخوام تمدید کنم
دوما تماس گرفتم 2020 گفتم نامحدود نمیدین گف نه گفتم حتی واسه مشترکینی که از قبل نامحدود داشتن گفت آره
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
خب داداش من الان 512 نامحدود دارم، از دوره جدید باید محدود بگیرم اینجوری که میگن یا همون قبلی هست ؟! ما الان تو این موندیم :Oخب شما درواقع سرویستونو کنسل کردید حالا میخواید دوباره بگیرید
دیگه کاربر قدیمی حساب نمیشید .
منظور از مشترکین قدیمی شخص شما نیست که قدیمی باشین
منظور شماره هاییه که روش این سرویسو داره
تا وقتی کنسل نکنن
دادا منم باش حال میکردم اون موقع ک محدود بودمخابرات مگه تمدید کردنیه ؟
سرویسو که گرفتی دیگه هست . تمدید واسه چی ؟
مگه قبلا کنسل کرده بودی حالا میخواستی دوباره دایر بشه
البته من قصد طرفداری از مخابراتو ندارم
ولی در کل تقریبا من همه اطرافیام از مخابرات دارن خودمم همینطور
هیچکدوم تا حالا مشکل نداشتیم با این قضیه
خودشونم که گفتن کنسل نمیکنن
متوجه نمیشم .خب داداش من الان 512 نامحدود دارم، از دوره جدید باید محدود بگیرم اینجوری که میگن یا همون قبلی هست ؟! ما الان تو این موندیم :O
حاجی واسه شما فرق میکنه ما نت گرفتیم ی مدت بعدش این طرح اومدن رو قبض اومدمتوجه نمیشم .
دوره جدید چیه ؟ مگه شما هر دفه تمدید میکنید ؟
والا من 2 سال پیش زنگ زدم 2020 گفتم اینترنت میخوام
یه 512 نامحدود گرفتم
دیگه نه تمدیدی کردم نه هیچی
همیشه دایر هست و پولش میاد رو قبض