کدوم سرویس هستید ؟منم مخابرات دارم خونه
ولی حالا که بحث سرعت و ایناس
فقط محض پز دادن یه تست سرعت میزارم براتون از یه سرویس دیگه
ضمنا نا محدوده .مادر آی اس پیرو به عزاش نشوندم :general606:
مشاهده پیوست 601709
والا fast line عراقهکدوم سرویس هستید ؟
بیشتر توضیح میدید ؟والا fast line عراقه
توضیح خاصی نداره . عراقم . اینم یه سرویس دهنده عراقیه . گفتم فقط خواستم یه پزی داده باشمو بسبیشتر توضیح میدید ؟
خب من حرف شما رو قبول دارم، توی ایران هم سرعت های فوق بالایی وجود داره، ولی هزینه های میلیونی داره که افراد معمولی نمیتونن از اون استفاده کنن، از یه طرف دیگه شرکت های خدماتی اینترنت سرعت واقعی رو ارائه نمیدن، از طرف دیگه سرعت برای خانگی 128 باید باشه :| داشتن اینترنت ماهواره ای هم گاهی اوقات جرمه :| پهنای پاند 25 برابر گرونتر فروخته میشه :| یک باند به 10 نفر یا بیشتر فروخته میشه که اصلا به نظر من قانونی نیست :| فی**ر هم جای خود داره، بازم بگمنه عزیز دلم اینطوریام نیست که میگی من خودم انلاین میخرم
هزینش نسبت به بقیه زیاده و کارایی نداره اکثر سرعت که میتونی بگیری 10 مگ هست
اینرتنت ایران هم سرعتش خوبه کابلی رو میگم
ولی همین ایران من خودم برای یک دیتاسنتری 860 مگ استیبل بستیم دانلود از سورس فورج 194 مگ درثانیه بود :| دانلود از سایت هایی که تست زدیم از جمله گوگل درایو بعضی وقت ها روی 500 مگ استیبل داشتیم
نه بابا پیشرفت کجا بود .اهان از اون لحاظ :general406: حیف عراقی ها اونقدر پیشرفت کردن ما هنوز کجاییم :general107::general111::general208::general503:
آب در کوزه و ما دور جهان میگردیماگه 2مگ بشه خوبه اما در عوض کیفیت هم بالاتر ببرن والا 2مگ بشه ولی روی همین کیفیت باشه بدرد نمیخوره، داداش اون دو خط اخرو بیشتر توضیح بده ما نفهمیدی :general705: خب من الان 512 نامحدود مخابراتو دارمالان چی میشه ؟ :general711:
از نطرات فیض میبرم :general707:MOHAMMAD026 تو هم توی بحث همکاری کنفقط تشکر میکنی :general208: :general406:
ببین ولش کن اون مبحث رو یه کار خلافی دوستان کردن اونم این بود پهنای باند فشار زیاد اورده تو تهران خط نت رو وصل کردن به اینترنت ماهواره ای تا دوروز تمام سایت ها باز میشد :|
الانم به همون وصله فقط صفحه فیلترینگ رو نیگاه کنی میخندی صفحه الکیه از کادر صفحه معلومه
<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256"><title>B4-8
</title></head><body><iframe src="http://10.10.34.34?type=Invalid Site&policy=MainPolicy " style="width: 100%; height: 100%" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" vspace="0" hspace="0"></iframe></body></html>
پس به بچه ها بگیم فشار رو بیشتر کنن :general711::general711::general711:ببین ولش کن اون مبحث رو یه کار خلافی دوستان کردن اونم این بود پهنای باند فشار زیاد اورده تو تهران خط نت رو وصل کردن به اینترنت ماهواره ای تا دوروز تمام سایت ها باز میشد :|
الانم به همون وصله فقط صفحه فیلترینگ رو نیگاه کنی میخندی صفحه الکیه از کادر صفحه معلومه
vps رو درست کردی ؟از نطرات فیض میبرم :general707: