MOHAMMAD026
Registered User
@ehsanmodyاقا محمد این نرم افزارو بریز بعد یه عکس از میزان دانلود با اون سرعت خدات بزار ما ببینیم فیض ببریم :general206::general208::general210::general304::general307:
@ehsanmodyاقا محمد این نرم افزارو بریز بعد یه عکس از میزان دانلود با اون سرعت خدات بزار ما ببینیم فیض ببریم :general206::general208::general210::general304::general307:
خوش به حالت داداش، ما فک نکنم تا 10 20 سال دیگه هم به این سرعت برسیم !! نفرینت کنم سرعتت بشه دیال آپ ؟ :android02::general703::general307::general306::general404:البته تاریخ سیستم من درست نیست
تنظیمش نکردم
خوب اگه قابل توضیح نیست چرا هی زِرت و زورت تست میزاری !!عزیزم گفتم قابل توضیح نیست !
راست میگه دیگهخوب اگه قابل توضیح نیست چرا هی زِرت و زورت تست میزاری !!
اینترنت ماست پاره ای یک طرفه اصلا خطر نداره , اونی که خطر داره دوطرفه هست.راست میگه دیگه
اینترنت ماهواره این بله خیلی ها توی ایران دارند ولی خب خیلی خطر داره
بله افلاین مشکلی نداره ولی انلاین مشکل داره ولی بدون داداش ما شانس ندارم هر کدومو بزاریم میان میگیرن میبرنموناینترنت ماست پاره ای یک طرفه اصلا خطر نداره , اونی که خطر داره دوطرفه هست.
منظورشون آفلاین نبود .بله افلاین مشکلی نداره ولی انلاین مشکل داره ولی بدون داداش ما شانس ندارم هر کدومو بزاریم میان میگیرن میبرنمون
یعنی یه طرفه مشکل نداره ؟!منظورشون آفلاین نبود .
همون آنلاین دو نوعه یک طرفه و دوطرفه .
نه مشکلی نداره . فقط چون یک طرفس شما باید یه خط ای دی اس ال برای سند داشته باشی کنارش .منظورشون آفلاین نبود .
همون آنلاین دو نوعه یک طرفه و دوطرفه .
چه ربطی داره؟خوب اگه قابل توضیح نیست چرا هی زِرت و زورت تست میزاری !!
ماهواره یک طرفه بیشترهراست میگه دیگه
اینترنت ماهواره این بله خیلی ها توی ایران دارند ولی خب خیلی خطر داره
همین که روشن کنی، 5 دقیقه دیگه برادران ا.ط جلوی درتون ان !اینترنت ماست پاره ای یک طرفه اصلا خطر نداره , اونی که خطر داره دوطرفه هست.
ربطش اینه که وقتی شما میزاری و نمیگی که سرویست چیه هیچ فایده ای برای دیگران نداره , این تاپیک برای این هست که اگر سرویس بهتری وجود داره دیگران مطلع بشن و بتونن از اون استفاده کنند .چه ربطی داره؟
همین که روشن کنی، 5 دقیقه دیگه برادران ا.ط جلوی درتون ان !
خب چرا عصبی میشیربطش اینه که وقتی شما میزاری و نمیگی که سرویست چیه هیچ فایده ای برای دیگران نداره , این تاپیک برای این هست که اگر سرویس بهتری وجود داره دیگران مطلع بشن و بتونن از اون استفاده کنند .
حالا شما هی زِرت و زورت تست سرعت بزار , وقتی نمیتونی بگی چی داری پس چرا هی تست میزاری ؟
در مورد ماست پاره هم اونی که وصل شی سه سوت میان میبرنت اینترنت دوطرفه هست نه یک طرفه استاد . شما یکمی در موردش تحقیق کنی بدک نیست
عصبی نیستم , خیلی هم ریلکس هستم :general406:خب چرا عصبی میشی
آخه سرویس من تو لیست آسیاتک نیست که بگم :|ربطش اینه که وقتی شما میزاری و نمیگی که سرویست چیه هیچ فایده ای برای دیگران نداره , این تاپیک برای این هست که اگر سرویس بهتری وجود داره دیگران مطلع بشن و بتونن از اون استفاده کنند .
حالا شما هی زِرت و زورت تست سرعت بزار , وقتی نمیتونی بگی چی داری پس چرا هی تست میزاری ؟
در مورد ماست پاره هم اونی که وصل شی سه سوت میان میبرنت اینترنت دوطرفه هست نه یک طرفه استاد . شما یکمی در موردش تحقیق کنی بدک نیست
خوب من دو طرفه رو رو گفتن دیه عمودر مورد ماست پاره هم اونی که وصل شی سه سوت میان میبرنت اینترنت دوطرفه هست نه یک طرفه استاد . شما یکمی در موردش تحقیق کنی بدک نیست
قبول کن از اول تقصیر خودت بود اصلا نباید لوش میدادی :general105::general307:آخه سرویس من تو لیست آسیاتک نیست که بگم :|