تست همین الان
![]()
امروز سرعت خیلی داغونه
سرور: DOM.RU
![]()
شهدا شرمنده ایم ... :general107:
من که واسش پول نمیدمحالا فهمیدی چه چیزی رو ب اسم نت ب ما فرو میکنن!
اوج فاجعه زمونی ـــــه که خیلی ها که نت 2مگ هم دارن میخوان برن با pS3 تو pSN آنلاین بزنن ب علت پینگ پایین ایران تایم اوت میشه و بازی 3-0 ب نفع عربا میشه که 50دلار برنده میشن
از آنجا که pSN ایران رو نداره همه پاکستان رو انتخاب میکنن![]()
نه باوا ، من دارم روزی 4 گیگ دان میکنم :| مگه میشه :Oتازه افتخارم میکنن که مودم رایگان میدن!
یه نت رو ب 4نفر دارن میفروشن ماهی 30تومن بره هیچ میگیرن!
من خودم تست کردم که در ماه اگه بیشتر از 1گیگ (با نت نامحدود مخابرات) دان کنی ماه بعدی یه کاری میکنن که سرعت دانت بیاد زیر 10! یَک کرم هایی میریزن تو این مخابرات . . . .
جک قشنگی بود :|یه نت رو ب 4نفر دارن میفروشن ماهی 30تومن بره هیچ میگیرن!
نه باوا ، من دارم روزی 4 گیگ دان میکنم :| مگه میشه :O
جک قشنگی بود :|
همه سرویس هاشون 1 به 8 هست
خودشون ک*** شعر میگن که 1 به 4 هست
نامحدود ها که همشون 1به 10 هست :|
سند دارم دادا :general406:دادا دادی دستمون؟روزی 4گیگ با نتی که سرعت دانش در بهترین حالت 47 ـــــــــــه!
یعنی برای هر گیگ نزدیک 2ساعت زمان صرف میکنی و برای 4گیگ 8الی 10ساعت زمان میذاری
قول میدم که اگه از سرورهای خارجی دان میکنی این زمان میره بالای 15ساعت . . .
مثلا من یه درایور گرافیک میخوام دان کنم یا دان اسپید 30 اولش میزنه تایم لفت 2ساعت بعد 1ساعت میری میای میبینی 2ساعت تازه شد 1ساعت و نیم دیگه!
TwinkBoy دان کن ببین اگه کرم نریختن![]()
از کدوم نرم افزار استفاده میکنی؟سند دارم دادا :general406:
مشاهده پیوست 601143
این فقط مال این چند روزه که این نرم افزار رو ریختم، اون یک ماه قبلش رو نمیدونم چقدر دان کرد :general206:
میانگین سرعت هم 62سرور های دانلود هم خارجیه :general601:
فک کنم من بهترین اینترنت مخابرات رو دارم
اینم مال دانلود امروز صبح مشاهده پیوست 601145
نه نرم افزار خیلی خوبیه تاثیر اصلا توی سرعت من نداشته ! (لینک)از کدوم نرم افزار استفاده میکنی؟
نرم افزار مشکل یا دخالتی تو سرعت اینترنت خودت پیش نمیاره؟
دانلود گیگی رو تو چند دقیقه میکنم :|اقا محمد این نرم افزارو بریز بعد یه عکس از میزان دانلود با اون سرعت خدات بزار ما ببینیم فیض ببریم :general206::general208::general210::general304::general307:
سلام دوست عزیزدانلود گیگی رو تو چند دقیقه میکنم :|
چشم
امروز مینصبم
چند روز دیگه میزارم
سرعت من بستگی به سرور های داره که ازشون دانلود میکنمسلام دوست عزیز
سرویستون نا محدوده؟ دقیقا چه سرویسی دارین؟
فقط از سرورهای داخل ایران با سرعت بالا دانلود میکنید یا از سرور های خارج هم می تونین با هون سرعت دانلود کنید
سلام داداشدوستان اطلاعی از سرویس اینترنت مخابرات روی خطوط فیبر نوری ندارن . متاسفانه خط های تلفن ما رو فیبر هست و به غیر ار مخابرات از جایی نمیتونیم سرویس بگیریم مبین نت دارم ولی قطعی زیاد داره یکبار از مخابرات گرفتم سرعت در حد دیال اپ 20سال پیش بود زنگ زدم گفتن مشکل داریم گفتم کی برطرف میشه گفتن نمیدونیم گفتم بی زحمت خط رو جمع کنید هر موقع فهمدید کی درست میشه دوباره وصلش کنید :general602:
میخوام بدونم سرعت 512 نا محدود روی خط فیبر نوری حداقل سرعت دانلودش چقدره و اصلا گوگل رو باز میکنه یا نه
با تشکر