جيگر 10جاي همين تايپيك اصلا همين بالاي همين صفحه نوشته شده چرا نميخوني
مخابرات بيش از128 به احمد...اد هم نميده
چرا به اون میدن چون دوست اسفندیاره
جيگر 10جاي همين تايپيك اصلا همين بالاي همين صفحه نوشته شده چرا نميخوني
مخابرات بيش از128 به احمد...اد هم نميده
سلام میخواستم ببیتم کسی خبر داره چجوری میشه سرعت اینترنتو به 256 یا 512 ارتقا داد مثل اینکه نامه از دانشگاه ببری میشه
چرا من شنیدم به دانشجویان فوق لیسانس
بالاتر از 128 هم می دهند ولی یه مقدار دوندگی داره
البته تا چند ماه دیگر قراره که محدودیت سرعت اینترنت برداشته بشود
به همه حداقل 512 بدهند
لول ! مث این قضیه وام های مهر رضا میمونه ! شرایطی داره که هیشکی نمیتونه جور کنه ! :دیتو تهران ازیک دانشجوی ارشد . کی اش یادم نیست چند ماه پیش
ولی یاباید از وزیر نامه بگیری یا از رییس کل مخابرات
من تا الن سه ماهی هست دارم . اوایل 13 بود الان 14 15 شد . این چشمک زدن مداوم adsl هم دیگه قطع شده درست شد . در کل نسبت به اول بهتر شد دیروزم قطعی نداشتم . مخابرات ایت الله کاشانی . در کل میگم نسبت به شرکتهای دیگه خیلی بهتر .
راهی وجود داره که بفهمم مثلا فلان پورت رو بلاک می کنن که برم بگم اینو باز کنین!؟
این 2 پورت رو forward کردم به کامپیوترم. جالب اینکه تقریبا 10 شب تا 6 صبح می تونستم بازی کنم...پورت های World of Warcraft برای گیم و دانلود Patch اینها هست: 3724 TCP 6112 - TCP
منم وقتي كانكت ميشم ويندوز چند بار ارور ميده كه با همين آي پي كاربر ديگري مشغول استفاده هست و هي اين ارور رو ميده !
فكر كنم دليل قيمت پايينش يكيش همين باشه كه شرينگش بالاست. همينطور يك آي پي مخصوص يك نفر نيست وقتي كانكت ميشه. لابد بين 20 نفر شرينگ كردم سرويسمون رو !!
م ويندوز چند بار ارور ميده كه با همين آي پي كاربر ديگري مشغول استفاده هست و هي اين ارور رو ميده