• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
پرتال جدید مخابرات تهران هم راه اندازی شده
http://217.218.190.237/pasna/systems/services/html/Index.shtm
فقط نمیدونم چرا همچنان امکان تغییر تعرفه به حجمی نداره؟:general609:
اره خیلی جالب شده حداق از قبلی خیلی بهتره :D
اقا برید بق بزنید مصرف توی تقریبا :confused:2.5 ماه :D :general707::general406::general208:

Untitled.jpg

بقیه دوستان هم بزارن ببینیم کی بیشتر مصرف داره بگیم شیرشو ببندن :general307::general705::general307:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اره خیلی جالب شده حداق از قبلی خیلی بهتره :D
اقا برید بق بزنید مصرف توی تقریبا :confused:2.5 ماه :D :general707::general406::general208:

مشاهده پیوست 633425

بقیه دوستان هم بزارن ببینیم کی بیشتر مصرف داره بگیم شیرشو ببندن :general307::general705::general307:
جسارتا چه اشتراکی داری شما و چقدر هزینه ش میشه ماهانه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
512 نامحدود ماهیانه 24 هزار تومن :general206:
والله من هم 256 دارم هم 512 نزدیک به نصف شما هم نمیرسه هیچ کدوم.
چی کار میکنید که ما بلد نیستیم؟ ☺

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
والله من هم 256 دارم هم 512 نزدیک به نصف شما هم نمیرسه هیچ کدوم.
چی کار میکنید که ما بلد نیستیم؟ ☺

والا کار خاصی نمیکنم، فقط دانلود میکنم :D

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
حدودا روزی ده گیگ دانلود واسه پونصد و دوازده خیلیه

روزی ده گیگ که نه بابا :| خیلی خیلی دانلود کنه دیگه روزی 4 گیگ اونم بالا گفتم که این امار مال تقریبا 2 ماه تا 3 ماه میشه که خودمم خیلی تعجب کردم، ولی یه روزیایی که 24 ساعت دانلود کرده 6 گیگ بوده :|

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
اره اتفاقا ... گفت دیگه هیچ طرح نامحدود و شبانه دیگه نداریم ... اونایی ام که رو این طرحان باید عوض کنن .. یعنی باید پول کامله یه طرح دیگه داده شه ... واقعا دزدن دزززززد ... من که حجمم تموم شد تخلیه میکنم .. از آسیا تک میگیرم ..سگش شرف داره به این بی همه چیزا...

کسی میدونه کجا باید بریم اعتراض کنیم ؟
راستش تا اونجایی که میدونم چون در ایران زندگی میکنیم احتمال شکایت کردن از یه اورگان دولتی به دولت غیر امکان پذیر میباشد فقط یه راهی میتونی بکنی وقتی رفتی جمکران نامه شکایتتو بنداز تو چاه بلکه اقا یه کاری کنه.

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
قبلا هم تو این تاپیک اعلام کرده بودم که اینتر نت 10 مگ گرفتم از مخابرات ولی سرعت بیشتر از 2 مگ نتونستم بگیرم
با کلی پیگیری و زنگ زدن به اینور و اونور بالاخره فهمیدم که کل پهنای باند که به مخابرات روستا اختصاص داده شده 2 مگ ناقابله:general208: و تازه یه قانون مسخره هم گزاشتن که دیگه سرعت بیشتر از 1 مگ نمی دن چون به حق یوزرهای دیگه اجهاف (اجحاف؟) میشه:general208:
2 مگ بودنش رو هم اینجوری تست کردیم که وقتی من تنهایی دانلود میکنم سرعتم 200-220 هست ولی وقتی دوستم دانلود رو شروع می کنه سرعت نصف میشه و جمع سرعت دوتامون 200 میشه
سایت بازرسی در این مورد هم کاری انجام میده؟

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
مخابرات 10 مگ با 2 مگ سرعتشون یه چیزه ولی تنها خوبیش قطعی کمه نسبت به باقی مخصوصا های وب

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
سلام
بچه ها مخابرات واسه تهران ، سرویس های حجمیش دانلود رایگان هم داره ؟
و اگر داره چه ساعت هایی هست ؟ و مصرف منصفانه داره یا نه ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام

خیر، مخابرات تهران نه شبانه رایگان داره و نه Burst بالاتر از پهنای باند خریداری شده.

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
خیر ، همانطور که دوستمون گفتند سرویس های حجمی مخابرات دانلود شبانه رایگان نداره و در ضمن عین سرعت خریداری شده را به شما می دهد نه بالاتر.
ولی سرویس های نامحدود مخابرات نامحدود واقعی با سرعت خریداری شده هستند و چیزی مانند کم کردن سرعت برای دانلود زیاد وجود ندارد و شما میتوانید کل ماه دانلود کنید . برای مثال من 1 مگ نامحدود داشتم و در یک ماه چیزی حدود 135 گیگ دانلود کردم .( البته با این سرویس مقدار بیشتری هم میشود دانلود کرد ولی برای مثال گفتم )

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
خیر ، همانطور که دوستمون گفتند سرویس های حجمی مخابرات دانلود شبانه رایگان نداره و در ضمن عین سرعت خریداری شده را به شما می دهد نه بالاتر.
ولی سرویس های نامحدود مخابرات نامحدود واقعی با سرعت خریداری شده هستند و چیزی مانند کم کردن سرعت برای دانلود زیاد وجود ندارد و شما میتوانید کل ماه دانلود کنید . برای مثال من 1 مگ نامحدود داشتم و در یک ماه چیزی حدود 135 گیگ دانلود کردم .( البته با این سرویس مقدار بیشتری هم میشود دانلود کرد ولی برای مثال گفتم )
امکان تغییر تعرفه هم داره ؟
به عنوان مثال ، من الان یه دونه 1 مگ یا 512 بگیرم و بعد از مدتی تبدیلش بکنم به 2 مگ ؟ دردسری که نداره ؟

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
به عنوان مثال ، من الان یه دونه 1 مگ یا 512 بگیرم و بعد از مدتی تبدیلش بکنم به 2 مگ ؟ دردسری که نداره ؟
بله میتوند به هر سرویسی تغییر بدید

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

تنها محدودیتش اینه که ماهی یک بار میتونی تغییر پهنای باند بدی، پس از تغییر پهنای باند تا ماه آینده اجازه تغییر نداری. بسیار هم راحت و سریع این تغییر انجام میشه و به صورت آنلاین از سیستم اکانتینگ.

بالا