MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
آمریکا هیچ غلتی نمیتواند بکند :دیتوجه کنید دوستان توی کشور شیطانی آمریکا با ماهی 90 دلار ناقابل چه اینترنتی بهتون میدن :
( سرویس دهنده Comcast هستش )
مشاهده پیوست 630451
آمریکا هیچ غلتی نمیتواند بکند :دیتوجه کنید دوستان توی کشور شیطانی آمریکا با ماهی 90 دلار ناقابل چه اینترنتی بهتون میدن :
مشاهده پیوست 630451
آره... اینایی که اینو میگن خودشون 35 ساله هیچ غلطی نکردن...آمریکا هیچ غلتی نمیتواند بکند :دی![]()
توجه کنید دوستان توی کشور شیطانی آمریکا با ماهی 90 دلار ناقابل چه اینترنتی بهتون میدن :
مشاهده پیوست 630451
میخوان مردمو به خاک سیاه بشونن:general211:دوستان از امروز طرح های نامحدود مخابرات از لیست حذف شده
کسی میدونه اینا برنامشون چیه.؟
یه روز می برن یه روز میارن یه روز قیمت زیاد میشه .گیج شدیم
البته خوزستان هستم من
مخابرات خوزستان با خودش درگیره... یکی نشسته اون بالا تو اتاق ریاست، با شخماش بازی میکنه، سرویس ها رو کم و زیاد میکنه.جالبه من دیشب تست کردم دیدم دانلود شبانه که یک ماهی بود حذف شده بود برگشته
قانون پایستگی مخابرات : طرح های اینترنت حذف نمی شود فقط از استانی به استان دیگر منتقل می گردد . :general710:
http://bazresi.telecom.irکسی میدونه کجا باید بریم اعتراض کنیم ؟
چند روز پیش اینترنت منو قطع کردن زنگ زدم 2020 گفتش که اصلا روی خط شما سرویس اینترنتی وجود نداره در صورتی که هنوز 10-12 روز از سرویسم مونده بعد هم میگفت که باید با یکی از این چهار شرکتی که ما میگیم قرارداد ببندید. اسم یکیشون اکسین بود اسم یکی دیگشون هم پردیس اون دوتای دیگه رو هم یادم نیست. ظاهرا بعد از این دوره دیگه تمدیدی در کار نیست و باید با یکی از این چهار شرکت زیرمجموعه مخابرات قراداد ببندیم.مخابرات خوزستان با خودش درگیره... یکی نشسته اون بالا تو اتاق ریاست، با شخماش بازی میکنه، سرویس ها رو کم و زیاد میکنه.
من خودم از اکسین دارم... یکی از بدترین اپراتورهای مخابراته.چند روز پیش اینترنت منو قطع کردن زنگ زدم 2020 گفتش که اصلا روی خط شما سرویس اینترنتی وجود نداره در صورتی که هنوز 10-12 روز از سرویسم مونده بعد هم میگفت که باید با یکی از این چهار شرکتی که ما میگیم قرارداد ببندید. اسم یکیشون اکسین بود اسم یکی دیگشون هم پردیس اون دوتای دیگه رو هم یادم نیست. ظاهرا بعد از این دوره دیگه تمدیدی در کار نیست و باید با یکی از این چهار شرکت زیرمجموعه مخابرات قراداد ببندیم.
من خودم از اکسین دارم... یکی از بدترین اپراتورهای مخابراته.
اکسین
ضحی
کیش اوآسیس
پاس ماناماد
و ...
یه مخابرات خوزستان چنتا اسم میخواد؟
امسال از بدترین وضعیت های اینترنت رو داشتم. قبلا اگر اتفاقی میفتاد، میگفتن درست میشه و بالاخره درست میشد، اینجا اصلا انگار نه انگار، میاد میگه: همینه که هست، میخوای بخواه میخوای نخواه... :general211:
دوستان میشه لطف کنید بگید رو اینترنت مخابرات ( 1 مگ ) کدوم DNS ها بهتر جواب میدن ؟
دوستان میشه لطف کنید بگید رو اینترنت مخابرات ( 1 مگ ) کدوم DNS ها بهتر جواب میدن ؟
نرم افزار DNS.Jumper رو دانلود و اجرا کنیدبهترین وجود نداره ! باید دنبال اونهایی باشی که پایداری بیشتری داشته باشند.
مخصوصا اینکه وقتی نت مخابرات دچار قطعی و تداخل dns و ..... میشه بدون اینترنت نمونیم
هرکی و هرجا گفتن یا نوشته بودن اولی 4.2.2.4 و یا 8.8.8.8 و .... کاملا اشتباه میکنن و نشان از بیتجربگی اونهاست
(((( همیشه آدرس اول رو از سرورهای اروپا یا امریکا انتخاب کنید دومی هم باید از ایران باشه))))
در ضمن اونطور که خودم میدونم در شهرهای مختلف هر ادرسی جواب معکوس میده و شاید هم درست کار کنه اصلا مشخص نمیکنه
خودم میخواستم دوتا آدرس بنویسم ولی پشیمان شدم از بقیه بپرس![]()
8 ثانیه ، های وب 8mbpsمال من 512 نامحدود، 3 دقیقه طول کشید![]()