• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
توجه کنید دوستان توی کشور شیطانی آمریکا با ماهی 90 دلار ناقابل چه اینترنتی بهتون میدن :
( سرویس دهنده Comcast هستش )

مشاهده پیوست 630451

دیگه مبدا اینترنت و تولید کننده اصلی پهنای باند کشور آمریکاست غیر از این بود باید شک میکردیم!:D
وضعیت وارد کردن و فروش پهنای باند تو کشور هیچ وقت و برای همیشه درست نمیشه ! نمیدونید چه سودی بجیب میزنن که;)
حرف از سود چندین میلیاردی در ماه است عزیز من
شرکت غیرمعتبر زیرساخت هم واسه همین سودشه که اجازه ورود و فروش پهنای باند در کشور رو به هیچ شرکت دیگه نمیده
هر موقع بحث ورود و فروش پهنای باندمیشه بعضیا (اسمش یادم نیست ولی میدونم طرف درجه داره 3پا.:D) کاسه داغتر از آش میشن و صحبت از
امنیت ملی و دفاع از حملات هکرها میزنند که واقعا خنده داره بتمام معنا احمقانست !
دیگه دوست دارن و عادت کردن به مانیتورینگ و کنترل مردم وISP ها که ببینن کی چیکار میکنه و هروقت مسئله مهمی بخیال خودشون پیش میاد سریع اقدام کنن
و رد طرف رو 2 سوت بزنن
بستن پرتهای رمزنگاری شده و امن هم کاملا دستشون رو باز گذاشته:D کلا امنیت رو درشو گل گرفتند !
از اول هم این بنده خداها عقده داشتن و دارن که همه چیز اول از زیر دست خوشون رد بشه بعد برسه دست مردم!
حالا بماند خود اینا در کل چقدر پهنای باند و با چه قیمتهایی در اختیار دارن !

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان از امروز طرح های نامحدود مخابرات از لیست حذف شده
کسی میدونه اینا برنامشون چیه.؟
یه روز می برن یه روز میارن یه روز قیمت زیاد میشه .گیج شدیم
البته خوزستان هستم من

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دوستان از امروز طرح های نامحدود مخابرات از لیست حذف شده
کسی میدونه اینا برنامشون چیه.؟
یه روز می برن یه روز میارن یه روز قیمت زیاد میشه .گیج شدیم
البته خوزستان هستم من
میخوان مردمو به خاک سیاه بشونن:general211:
خراسان رضوی خیلی وقته برداشته .دیشب رفتم طرحمو تمدید کنم دیدم حتی دانلود شبانه رو هم برداشتن:mad:

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
جالبه من دیشب تست کردم دیدم دانلود شبانه که یک ماهی بود حذف شده بود برگشته
قانون پایستگی مخابرات : طرح های اینترنت حذف نمی شود فقط از استانی به استان دیگر منتقل می گردد . :general710:

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
جالبه من دیشب تست کردم دیدم دانلود شبانه که یک ماهی بود حذف شده بود برگشته
قانون پایستگی مخابرات : طرح های اینترنت حذف نمی شود فقط از استانی به استان دیگر منتقل می گردد . :general710:
مخابرات خوزستان با خودش درگیره... یکی نشسته اون بالا تو اتاق ریاست، با شخماش بازی میکنه، سرویس ها رو کم و زیاد میکنه.

amin1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای باب یبار نامحدود رو گرون می کنن حالا دوباری برداشتنش. این مملکت ما صاحب نداره؟؟؟؟ 512 نامحدود می گرفتیم ماهی 25 تومن خیلیم خوب بود تازه فکر می کردم قرار امسال بشه زیر 20 تومن اماااا کاملا برعکس شد من از خوزستانم

amin1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه کجا باید بریم اعتراض کنیم ؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
مخابرات خوزستان با خودش درگیره... یکی نشسته اون بالا تو اتاق ریاست، با شخماش بازی میکنه، سرویس ها رو کم و زیاد میکنه.
چند روز پیش اینترنت منو قطع کردن زنگ زدم 2020 گفتش که اصلا روی خط شما سرویس اینترنتی وجود نداره در صورتی که هنوز 10-12 روز از سرویسم مونده بعد هم میگفت که باید با یکی از این چهار شرکتی که ما میگیم قرارداد ببندید. اسم یکیشون اکسین بود اسم یکی دیگشون هم پردیس اون دوتای دیگه رو هم یادم نیست. ظاهرا بعد از این دوره دیگه تمدیدی در کار نیست و باید با یکی از این چهار شرکت زیرمجموعه مخابرات قراداد ببندیم.

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
چند روز پیش اینترنت منو قطع کردن زنگ زدم 2020 گفتش که اصلا روی خط شما سرویس اینترنتی وجود نداره در صورتی که هنوز 10-12 روز از سرویسم مونده بعد هم میگفت که باید با یکی از این چهار شرکتی که ما میگیم قرارداد ببندید. اسم یکیشون اکسین بود اسم یکی دیگشون هم پردیس اون دوتای دیگه رو هم یادم نیست. ظاهرا بعد از این دوره دیگه تمدیدی در کار نیست و باید با یکی از این چهار شرکت زیرمجموعه مخابرات قراداد ببندیم.
من خودم از اکسین دارم... یکی از بدترین اپراتورهای مخابراته.
اکسین
ضحی
کیش اوآسیس
پاس ماناماد
و ...
یه مخابرات خوزستان چنتا اسم میخواد؟
امسال از بدترین وضعیت های اینترنت رو داشتم. قبلا اگر اتفاقی میفتاد، میگفتن درست میشه و بالاخره درست میشد، اینجا اصلا انگار نه انگار، میاد میگه: همینه که هست، میخوای بخواه میخوای نخواه... :general211:

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
راستی پست قبلیمو زیاد جدی نگیرید:D
همین خطوط مسی و بدرد نخورشون سرعتهای چند 10 مگی رو هم جواب میده:general208: وایرلس و این حرفا هم بماند....
اینکه پهنای باند و سرعت بالا بمردم نمیدن بخدا ربطی به امنیت نداره ها ! شما باور نکنید .....
میگن برای امنیت خود مردم هست.......
بماند که الان چند وقته میشه از بعضی ادرسهای Private بخود من حمله شده ! لاگ هم گرفتم واسه روز مبادا :D از اسکن پورت شروع شد تا .....:D
خوب الان این اسمش امنیته ؟
عکس زیر هم یکی از این ادرسهاست بقیش هم بوقتش میزارم
private.JPG

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
من خودم از اکسین دارم... یکی از بدترین اپراتورهای مخابراته.
اکسین
ضحی
کیش اوآسیس
پاس ماناماد
و ...
یه مخابرات خوزستان چنتا اسم میخواد؟
امسال از بدترین وضعیت های اینترنت رو داشتم. قبلا اگر اتفاقی میفتاد، میگفتن درست میشه و بالاخره درست میشد، اینجا اصلا انگار نه انگار، میاد میگه: همینه که هست، میخوای بخواه میخوای نخواه... :general211:

از شرکتهای واسطه اشتراک نباید گرفت !!! معمولا اکثر ISP ها در بیشتر شهرها نمایندگی دارن لااقل از اونها بگیرید !!!

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان میشه لطف کنید بگید رو اینترنت مخابرات ( 1 مگ ) کدوم DNS ها بهتر جواب میدن ؟

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان میشه لطف کنید بگید رو اینترنت مخابرات ( 1 مگ ) کدوم DNS ها بهتر جواب میدن ؟

بهترین وجود نداره ! باید دنبال اونهایی باشی که پایداری بیشتری داشته باشند.
مخصوصا اینکه وقتی نت مخابرات دچار قطعی و تداخل dns و ..... میشه بدون اینترنت نمونیم :D
هرکی و هرجا گفتن یا نوشته بودن اولی 4.2.2.4 و یا 8.8.8.8 و .... کاملا اشتباه میکنن و نشان از بیتجربگی اونهاست :D
(((( همیشه آدرس اول رو از سرورهای اروپا یا امریکا انتخاب کنید دومی هم باید از ایران باشه:D))))
در ضمن اونطور که خودم میدونم در شهرهای مختلف هر ادرسی جواب معکوس میده و شاید هم درست کار کنه اصلا مشخص نمیکنه
خودم میخواستم دوتا آدرس بنویسم ولی پشیمان شدم از بقیه بپرس:D

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بهترین وجود نداره ! باید دنبال اونهایی باشی که پایداری بیشتری داشته باشند.
مخصوصا اینکه وقتی نت مخابرات دچار قطعی و تداخل dns و ..... میشه بدون اینترنت نمونیم :D
هرکی و هرجا گفتن یا نوشته بودن اولی 4.2.2.4 و یا 8.8.8.8 و .... کاملا اشتباه میکنن و نشان از بیتجربگی اونهاست :D
(((( همیشه آدرس اول رو از سرورهای اروپا یا امریکا انتخاب کنید دومی هم باید از ایران باشه:D))))
در ضمن اونطور که خودم میدونم در شهرهای مختلف هر ادرسی جواب معکوس میده و شاید هم درست کار کنه اصلا مشخص نمیکنه
خودم میخواستم دوتا آدرس بنویسم ولی پشیمان شدم از بقیه بپرس:D
نرم افزار DNS.Jumper رو دانلود و اجرا کنید
کلیه DNS های سرتاسر جهان رو براتون اسکن و پینگ میگیره
هر کدوم بهتر باشه، خودکار براتون تنظیم میکنه :)
به شدت توصیه میشه. من خودم استفاده میکنم. بسیار عالی هست :)

*#S@eeD#*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا راهی هست که بفهمیم چقدر از شارژمون مصرف شده؟

بالا