• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
احتمالا این مال قبلا اخه الان همین 3-4 روز پیش من خواستم تمدید کنم قیمتا فضایی رفته بودن بالا 512 شده بود 53 تومن 256 شده بود 33 تومن
اون لیست قیمت مخابرات تهران است. شهرهای دیگه و شهرستان ها پیمانکار ها سرویس میدند برای همین سایت/قیمت/تعرفه ها و بسته ها و سرعت ها هم کلاً فرق میکنه.

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
اون لیست قیمت مخابرات تهران است. شهرهای دیگه و شهرستان ها پیمانکار ها سرویس میدند برای همین سایت/قیمت/تعرفه ها و بسته ها و سرعت ها هم کلاً فرق میکنه.
اخه تا همين چند وقت پيش ما هم به همين قيمت تمديد ميكرديم بعدشم مگه ميشه هر جا يه قيمت بدن قيمتا طبق تعرفه كلى ارسال ميشه نميشه كه مثلا مشهد تهران يا اهواز نرخ هاشون فرق كنن

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اخه تا همين چند وقت پيش ما هم به همين قيمت تمديد ميكرديم بعدشم مگه ميشه هر جا يه قيمت بدن قيمتا طبق تعرفه كلى ارسال ميشه نميشه كه مثلا مشهد تهران يا اهواز نرخ هاشون فرق كنن

وقتی یه واسطه بیاد وسط و سرویس رو بفروشه، سودش رو از شما به هر طریقی که بخواد میگیره، قانون و قاعده و غیره هم که تو کشور ما کشکه دوست من. شما در حقیقت در مشهد سرویس مخابرات رو از یک شرکت خصوصی دیگه ای میخرید و نه خود مخابرات،. اون شرکت هست که نوع سرویس دهی و قیمت سرویس رو تصویب میکنه و نه مخابرات.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دانلود با 1024 مخابرات بین 7 تا 29 kb/s واقعا باید به دانشمندان کیک زردی و آغاشون :general502: تبریک گفت وزیر جدیدم هیچ غلطی نکرد زر زیاد زد اومد نشست رو صندلی وا رفت دید توی این مملکت رئیس جمهور و وزراش برگ چغندرن هر 4 سال یکبار تخمشون مردم میکارن به هوای گل دادن یک چیز دیگه میرویه :general502:

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان عزیز کسی کرج ( فردیس ) یا حومه اینترنت از پارس انلاین گرفته اینترنتتون سرعتش چند و با چند دانلود میکنین و روزا چند سرعتتون و تو دانلود شبانه به چند میرسه .

من مخابرات 512 دارم که همیشه سرعتم 65 کیلو بایته من راضیم ولی چون پیجو دیر باز میکنه میخام تعویض کنم نتمو دوستان . ایا به نظرتون تعویض کنم پار بخرم یا نه ارزش نداره ممنون میشم از رو تعصب یا ... نظر ندین تشکر .

دوستان من مودمم دلینک 2750 u هستش و نتمم که گفتم 512 مخابرات حالا میخام بدونم کدوم قسمت تنظیمات مودمم برم یا کجا برم که دقیق بدونم نویز خطم چطوری زیاد یا کمه ممنون میشم قدم به قدم بگین چون مبتدیم در این امر اولین بارمه میخام انجام بدم .
بعد دوستان من از کجا بدونم سیم کشی منطقه یا خونمون در حدی هست که ایا 9 مگ بستن شاتلو قبول کنه یا نه چون من با مسئول فروشش حرف میزدم میگفت بسته به منطقه و نویز خطتتون امکان بالا پایین باشه خوب من از کجا بدونم دقیق خوبه میشه مثلا 2 مگ گرفت گه میگن 9 مگ بسته میشه . چون دوستم تهران طرح 1 مگ 6 ماهه خریده راحت براش 9 مگ بستن و با 1 مگ راحت و بی دردسر دانلود میکنه افتو خیزم نداره اصلا خطش .

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
دوستان عزیز کسی کرج ( فردیس ) یا حومه اینترنت از پارس انلاین گرفته اینترنتتون سرعتش چند و با چند دانلود میکنین و روزا چند سرعتتون و تو دانلود شبانه به چند میرسه .

من مخابرات 512 دارم که همیشه سرعتم 65 کیلو بایته من راضیم ولی چون پیجو دیر باز میکنه میخام تعویض کنم نتمو دوستان . ایا به نظرتون تعویض کنم پار بخرم یا نه ارزش نداره ممنون میشم از رو تعصب یا ... نظر ندین تشکر .

دوستان من مودمم دلینک 2750 u هستش و نتمم که گفتم 512 مخابرات حالا میخام بدونم کدوم قسمت تنظیمات مودمم برم یا کجا برم که دقیق بدونم نویز خطم چطوری زیاد یا کمه ممنون میشم قدم به قدم بگین چون مبتدیم در این امر اولین بارمه میخام انجام بدم .
بعد دوستان من از کجا بدونم سیم کشی منطقه یا خونمون در حدی هست که ایا 9 مگ بستن شاتلو قبول کنه یا نه چون من با مسئول فروشش حرف میزدم میگفت بسته به منطقه و نویز خطتتون امکان بالا پایین باشه خوب من از کجا بدونم دقیق خوبه میشه مثلا 2 مگ گرفت گه میگن 9 مگ بسته میشه . چون دوستم تهران طرح 1 مگ 6 ماهه خریده راحت براش 9 مگ بستن و با 1 مگ راحت و بی دردسر دانلود میکنه افتو خیزم نداره اصلا خطش .
سلام دوست عزیز
اینترنت مخابرات به درد کسایی میخوره که دانلوده بالایی دارن، چون هیچ گونه محدودیتی روی دانلود کاربران در مخابرات نیست، مثلا خودم که 512 نامحدود رو دارم روزی دست کم 4 گیگ دانلود میکنم بدون حتی یه ذره افت سرعت، اینترنت بقیه شرکتا هم همون جور که از تاپیک های پی تی معلومه به درد دانلودرها نمیخوره، پیج باز کردن مخابرات هم مدتیه برای منم بد شده نمیدونم شاید همگانی باشه، ولی در کل اگه میخواید وبگردی کنید و چند تا فایل کوچیک دانلود کنید، شرکت هایی مثل پارس آنلاین یا شاتل و... براتون خوب باشه.
برای دیدن نویز خط یا کلا اطلاعات خط خودتون از این طریق عمل کنید :
وارد 192.168.1.1 بشید، یوزرنیم و پسوورد admin رو بزنید و وارد بشید، وارد منوی status بشید، وارد بخش statistics بشید. در بخش ADSL کلیه اطلاعات خط موجوده از جمله نویز خط و میزان کشش خط، SNR Margin نویزه خط هستش و Attainable Rate نیز میزان در دسترس بود خط هستش که میتونید از اون میزان کشش خط رو بسنجید.
کمکی خواستید بگید :D

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
دانلود با 1024 مخابرات بین 7 تا 29 kb/s واقعا باید به دانشمندان ...

کدوم منطقه هستی ؟
منطقه ما (الان 512 نامحدود مخابرات تهران ) :
- سرعت دانلود 63 تا 65 دارم ، بدون افت :)
- صفحه باز کردن بعضی اوقات افتضاحه :general208:

کلا این روال مخابرات هست

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
الان همه چيز من خوبه جز قيمتاش كه خيلى بردنش بالا بى پدرا بنظرتون جايى ميشه شكايت نوشت كه چرا اينا خود جوش قيمتارو بالا ميبرن

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
کدوم منطقه هستی ؟
منطقه ما (الان 512 نامحدود مخابرات تهران ) :
- سرعت دانلود 63 تا 65 دارم ، بدون افت :)
- صفحه باز کردن بعضی اوقات افتضاحه :general208:

کلا این روال مخابرات هست
کرج مهرشهر - صفحه باز کردن که معضلی شده کلا مثل اصحاب کهف انگار 35 سال توی غار موندیم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اتچ از جیمیل فروارد میکنم به ایمیل سرور بعد از اونجا دانلود میکنم چون با جیمیل چند دفعه نصفه fail میشه سرعتم که نجومی از حدود 20-25 روز پیش اینقدر افتضاح شده
scr.png

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
اتچ از جیمیل فروارد میکنم به ایمیل سرور بعد از اونجا دانلود میکنم چون با جیمیل چند دفعه نصفه fail میشه سرعتم که نجومی از حدود 20-25 روز پیش اینقدر افتضاح شده
scr.png

دانلود همین الان من

Mokhaberat-512k.jpg

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
نت مخابرات تهران به dns حساسه مخصوصا به 4.2.2.4 معمولا خودت باید بهترینش رو پیدا کنی و بصورت دستی ست کنی از namebench کمک بگیر اینطوری وب گردی هم بهتر میشه
خودم پینگ از 4.2.2.4 میگیرم تایم اوت نمیده ولی tracert که میزنم معمولا 1-2 تا ادرس اول تایم اوت میده خیلی عجیبه!
ولی نسبت بقبل بهتر شده یادمه قبلا پینگ با 4.2.2.4 همش تایم اوت بود !
محل سرورهای دقیقشون معلوم نیست کجاست فقط میدونم یدونش سمت نیروهواییه

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
نت مخابرات تهران به dns حساسه مخصوصا به 4.2.2.4 معمولا خودت باید بهترینش رو پیدا کنی و بصورت دستی ست کنی از namebench کمک بگیر اینطوری وب گردی هم بهتر میشه
خودم پینگ از 4.2.2.4 میگیرم تایم اوت نمیده ولی tracert که میزنم معمولا 1-2 تا ادرس اول تایم اوت میده خیلی عجیبه!
اصفهانه داداش :D

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
اقا اینم میزان دانلود ما از ساعت 2 دیشب تا الان ساعت 12
2.43 گیگ دانلود کرده، 512 نامحدود مخابرات
11-07-2014 13-01-18.jpg

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
میتونی از نرم افزار DNS.Jumper استفاده کنی
خودش خودکار دی ان اس هارو جستجو میکنه و هر کدوم برات بهتر پینگ و... داشته باشه، خودکار ست میکنه :)

بالا