MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
آره
واسه منم جالب بود
امروز رفتم سایت مخابرات برای خط جدید یه سرویس سفارش بدم
دیدم نامحدود ها برگشته
آره
احتمالا این مال قبلا اخه الان همین 3-4 روز پیش من خواستم تمدید کنم قیمتا فضایی رفته بودن بالا 512 شده بود 53 تومن 256 شده بود 33 تومن
اون لیست قیمت مخابرات تهران است. شهرهای دیگه و شهرستان ها پیمانکار ها سرویس میدند برای همین سایت/قیمت/تعرفه ها و بسته ها و سرعت ها هم کلاً فرق میکنه.احتمالا این مال قبلا اخه الان همین 3-4 روز پیش من خواستم تمدید کنم قیمتا فضایی رفته بودن بالا 512 شده بود 53 تومن 256 شده بود 33 تومن
اخه تا همين چند وقت پيش ما هم به همين قيمت تمديد ميكرديم بعدشم مگه ميشه هر جا يه قيمت بدن قيمتا طبق تعرفه كلى ارسال ميشه نميشه كه مثلا مشهد تهران يا اهواز نرخ هاشون فرق كنناون لیست قیمت مخابرات تهران است. شهرهای دیگه و شهرستان ها پیمانکار ها سرویس میدند برای همین سایت/قیمت/تعرفه ها و بسته ها و سرعت ها هم کلاً فرق میکنه.
اخه تا همين چند وقت پيش ما هم به همين قيمت تمديد ميكرديم بعدشم مگه ميشه هر جا يه قيمت بدن قيمتا طبق تعرفه كلى ارسال ميشه نميشه كه مثلا مشهد تهران يا اهواز نرخ هاشون فرق كنن
سلام دوست عزیزدوستان عزیز کسی کرج ( فردیس ) یا حومه اینترنت از پارس انلاین گرفته اینترنتتون سرعتش چند و با چند دانلود میکنین و روزا چند سرعتتون و تو دانلود شبانه به چند میرسه .
من مخابرات 512 دارم که همیشه سرعتم 65 کیلو بایته من راضیم ولی چون پیجو دیر باز میکنه میخام تعویض کنم نتمو دوستان . ایا به نظرتون تعویض کنم پار بخرم یا نه ارزش نداره ممنون میشم از رو تعصب یا ... نظر ندین تشکر .
دوستان من مودمم دلینک 2750 u هستش و نتمم که گفتم 512 مخابرات حالا میخام بدونم کدوم قسمت تنظیمات مودمم برم یا کجا برم که دقیق بدونم نویز خطم چطوری زیاد یا کمه ممنون میشم قدم به قدم بگین چون مبتدیم در این امر اولین بارمه میخام انجام بدم .
بعد دوستان من از کجا بدونم سیم کشی منطقه یا خونمون در حدی هست که ایا 9 مگ بستن شاتلو قبول کنه یا نه چون من با مسئول فروشش حرف میزدم میگفت بسته به منطقه و نویز خطتتون امکان بالا پایین باشه خوب من از کجا بدونم دقیق خوبه میشه مثلا 2 مگ گرفت گه میگن 9 مگ بسته میشه . چون دوستم تهران طرح 1 مگ 6 ماهه خریده راحت براش 9 مگ بستن و با 1 مگ راحت و بی دردسر دانلود میکنه افتو خیزم نداره اصلا خطش .
دانلود با 1024 مخابرات بین 7 تا 29 kb/s واقعا باید به دانشمندان ...
http://bazresi.telecom.irالان همه چيز من خوبه جز قيمتاش كه خيلى بردنش بالا بى پدرا بنظرتون جايى ميشه شكايت نوشت كه چرا اينا خود جوش قيمتارو بالا ميبرن
کرج مهرشهر - صفحه باز کردن که معضلی شده کلا مثل اصحاب کهف انگار 35 سال توی غار موندیمکدوم منطقه هستی ؟
منطقه ما (الان 512 نامحدود مخابرات تهران ) :
- سرعت دانلود 63 تا 65 دارم ، بدون افت
- صفحه باز کردن بعضی اوقات افتضاحه :general208:
کلا این روال مخابرات هست
اتچ از جیمیل فروارد میکنم به ایمیل سرور بعد از اونجا دانلود میکنم چون با جیمیل چند دفعه نصفه fail میشه سرعتم که نجومی از حدود 20-25 روز پیش اینقدر افتضاح شده
![]()
اصفهانه داداشنت مخابرات تهران به dns حساسه مخصوصا به 4.2.2.4 معمولا خودت باید بهترینش رو پیدا کنی و بصورت دستی ست کنی از namebench کمک بگیر اینطوری وب گردی هم بهتر میشه
خودم پینگ از 4.2.2.4 میگیرم تایم اوت نمیده ولی tracert که میزنم معمولا 1-2 تا ادرس اول تایم اوت میده خیلی عجیبه!
ولی نسبت بقبل بهتر شده یادمه قبلا پینگ با 4.2.2.4 همش تایم اوت بود !
محل سرورهای دقیقشون معلوم نیست کجاست فقط میدونم یدونش سمت نیروهواییه
میتونی از نرم افزار DNS.Jumper استفاده کنینت مخابرات تهران به dns حساسه مخصوصا به 4.2.2.4 معمولا خودت باید بهترینش رو پیدا کنی و بصورت دستی ست کنی از namebench کمک بگیر اینطوری وب گردی هم بهتر میشه
خودم پینگ از 4.2.2.4 میگیرم تایم اوت نمیده ولی tracert که میزنم معمولا 1-2 تا ادرس اول تایم اوت میده خیلی عجیبه!
ولی نسبت بقبل بهتر شده یادمه قبلا پینگ با 4.2.2.4 همش تایم اوت بود !
محل سرورهای دقیقشون معلوم نیست کجاست فقط میدونم یدونش سمت نیروهواییه
نرم افزاره ؟میتونی از نرم افزار DNS.Jumper استفاده کنی
خودش خودکار دی ان اس هارو جستجو میکنه و هر کدوم برات بهتر پینگ و... داشته باشه، خودکار ست میکنه![]()