• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

parsapersian

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
مگه مخابراتم 1 به 1 میده؟ مال ما که 1 به 8 میده و اصلا قابل تغیر نیست
یعنی الان تو داری با سرعت 120 تا دانلود میکنی؟

نه عزیز ، از یک شرکت دیگ ، داشتم میپرسیدم اگه مخابرات خوبه تغییر بدم بیام مخابرات اشتراک بگیرم

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
خوب دوباره شروع شد (:) جاتون خالي دارم زنگ ميزنم ٢٠٢٠ سرعت دانلودم ١٢كيلو بايته
من اخر فلسفه این 2020 رو نفهمیدم. هر موقع ما زنگ میزنیم به اینا میگن به ما مربوط نیست باید بری مرکز مخابراتتون.!

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
اره منم قبول دارم شكايت از همه بهتره سرعتمم يه روزه درست شد الان راضيم خدارو شكر

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
من یه خط تلفن دیگه سفارش دادم از سایت
تا چند روز دیگه سیم کشی میشه
میخوام روش اینترنت بگیرم
الان موندم از آسیاتک بگیرم یا مخابرات :(
در حال حاضر از مخابرات دارم. اما اصلا راضی نیستم :(
نامحدود مورد نیازم هست
فک کنم فرقی بینشون نباشه؟
دوستان شما کدوم ISP رو پیشنهاد میدید؟ :)

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
میخوام روش اینترنت بگیرم
نامحدود مورد نیازم هست
اینترانت 1 مگ آسیاتک بگیر 37500 تومن با یک اکانت iDownload و سایتهای خارجی رو هم باز کن!

تاپیک فروش اکانت iDownload.

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
میخوام روش اینترنت بگیرم
نامحدود مورد نیازم هست
اینترانت 1 مگ آسیاتک بگیر 37500 تومن با یک اکانت iDownload و از سایتهای خارجی رو هم باز کن!

تاپیک فروش اکانت iDownload.
این سرویس های اینترانت محدودیتی ندارند که؟ بعد سرعتشون چه جوریه؟ و شرکت دیگه ای هم هست که ارائه بده یا صرفاً آسیا است؟
من تا الان نداشتم اما سرعتش شنیدم محدود نیست مثلا 1 مگش قابت روی 120 هستو محدودیت حجمی هم نداره اما فقط سایتهای ایرانی رو باز میکنه که اونم فروشنده اکانت میگن که با خرید اکانتی که گفتم درست میشه. شرکت های دیگه هم مثه صبانت، شاتل و مخابرات هم نوشتن که اینترانت میدن اما تو سایتشون تعرفشون رو نزده.

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
سرعت دانلود سرویس 1 مگ 30 کیلوبایته بله درست شنیدید 30 کیلوبایت ناقابل که تا 20 هم میره بر میگرده پیج هم با 1000 صلوات اینجارو باز کرد
هم باز فکر کنم یه سیم تو کانال سوئز قطع شده نت ایران ریده ما که شانس نداریم
فردا هم زنگ میزنیم پیشتیبان همش فقط بلدن بگن مشکل از ما نیست و این حرفا بله میدونم کار کار امریکاست o_O

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
حدود یک ماهی میشه که روز به روز سرویس مخابرات بدتر میشه کلا جیمیل و یاهو روی بیسیک سایتهای ssl که سنگ قبر آغا میاد جلوی چشات تا باز بشن یکی از دعاهای من شده کی این یارو بختک بمیره یک ملت از دستش راحت بشن خودمون که چپیدیم تو خونه شاید عزرائیل کاری بکنه

laleh1380

Registered User
لایک‌ها
19
برای منم این مشکل وجود داره
هر کاری هم کردم درست نشد که نشد
منم میخوام از مخابرات برم یه شرکت دیگه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
اینترنت مخابرات بدک هم نیست سرویس 2 مگ گرفتم روی خط فیبر نوری دانلود روی 200 کیلو بایت هم میره

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
حدود یک ماهی میشه که روز به روز سرویس مخابرات بدتر میشه کلا جیمیل و یاهو روی بیسیک سایتهای ssl که سنگ قبر آغا میاد جلوی چشات تا باز بشن یکی از دعاهای من شده کی این یارو بختک بمیره یک ملت از دستش راحت بشن خودمون که چپیدیم تو خونه شاید عزرائیل کاری بکنه
دوست عزیز پس چرا ما با SSL مشکل نداریم، یاهو و جیمیل رو برای من مثل تمامی سایت دیگه باز میکنه (512 نامحدود)

اینترنت مخابرات بدک هم نیست سرویس 2 مگ گرفتم روی خط فیبر نوری دانلود روی 200 کیلو بایت هم میره
سرویس 2 مگ و 512 مخابرات از بقیه سرویساش از همه بهتره

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوست عزیز پس چرا ما با SSL مشکل نداریم، یاهو و جیمیل رو برای من مثل تمامی سایت دیگه باز میکنه (512 نامحدود)

سرویس 2 مگ و 512 مخابرات از بقیه سرویساش از همه بهتره
شما شاید نزدیکتون بیتی چیزی هست اینی که شما مشکل نداری خدارو شکر کن امثال شمام سرچ کنی توی همین تاپیک پیدا میشن بعد مدتی فحش کشیدن به مخابرات (همه سرویسهای موجود به غیر رایتل تا حالا تست کردم همشون آشغالن چون سرویس اینترنت همش از زیر سبیل یه الاغی رد میشه که اصلا با تکنولوژی مشکل خانوادگی داره و از خداش ملت از همسایه بغلشون خبر نداشته باشن درست مثل کره شمالی منتها این بدبخت اونقدر گنده نیست و عمرشم کفاف نمیده)

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
میگم کسی جدیدا 256 نامحدود گرفته؟ چجوریه سرعت دانلود چقدر میده؟ پیج خوب باز میکنه؟ کیفیتش بهتر شده یا فقط الکی قیمتشو بردن بالا کلا میارزه پاش 33 تومن بدیم؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116

کدوم منطقه هستین؟

منم فیبر نوری دارم تو منطقه شهید کلانتری ولی میگن به فیبر نوری نمی تونن بدن شما چطور گرفتین؟

roswell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و عرض ادب

بنده سرویس 1024kb/s نامحدود دارم و کاملا راضی هستم! پینگ تایم عالی و بدون تایم اوت... قطعی بسیار کم! در حد 5 دقیق در این دو ماه که گذشت...

کلا کیفیت سرویس مخابرات شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! به دوری و نزدیکی شما تا پست مخابراتی و کیفیت و وضع کابل کشی و... بستگی دارد!

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
به نظر من هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت مخابرات بهترینه تازه برا من قطعی نداشه:)سرعتش خوبه

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
کدوم منطقه هستین؟

منم فیبر نوری دارم تو منطقه شهید کلانتری ولی میگن به فیبر نوری نمی تونن بدن شما چطور گرفتین؟
دوست عزیز، برید مرکز مخابراتی اونجا صحبت کنید اگر بهتون سرویس رو دادن که هیچ اگرهم گفتن نمیدیم، شکایت کنی مشکلتون 100% حل میشه
http://bazresi.telecom.ir

بالا