همیشه همینو میگن، شما برید مرکز مخابراتتون میتونید بگیرید، فقط باید یه ذره پول خرج کنیداقا ما زنگ زدیم 2020 میگه پنج مگ و ده مگ رو فقط به شرکت ها میدن ؟!
همیشه همینو میگن، شما برید مرکز مخابراتتون میتونید بگیرید، فقط باید یه ذره پول خرج کنیداقا ما زنگ زدیم 2020 میگه پنج مگ و ده مگ رو فقط به شرکت ها میدن ؟!
مخابرات 128 سرعتش دور و بر 20 میده. ببین اگه تفاوت قیمتش میصرفه برات بیا. و اگرنه به نظر من نیا.
فک نکنما، اخه مگه میشه 0گیگ نامحدود باشه اونم 2مگش 12500 تومن :general107:آقا مخابرات نامحدودها رو تو سایت به صورت 0GB زده؟ اگه همینه الان سرعت 1 مگ رو زده 7500 تومان...!!!!
من الان 128 نامحدود رو دارم 27500 میدم! البته ضریب اشتراک 1 به 1
قیمتش هم یه مقدار عجیبه دو مگ 31 هزار تومان 10 مگ 33 تومان ماهی هشت گیگ در صورتی که باید اختلاف قیمت بیشتر از این باشه! به نظر دو مگ و ده زیاد فرقی ندارند!چه جلب!
کسی جواب ما رو نداده
خودم مشکل رو یافتم البته.
من دو تا خط 10 مگ دارم...دوستانی که میخوان 10 مگ بگیرن ، پشیمون میشین اولا که سرعتش UP TO 10 هست یعنی پایه دو مگه!
ثانیا دانلود رایگان نداره(بهم نگفتن بی انصافا) که این دیگه فاجعه اس.
یکیش رو برگردوندم به دو مگو گفتم نخواستیم بابا....با همین دو مگ شبی 4 گیگ دانلود دارم.
یه خط دیگه م در هاله ای از ابهامه فعلا.
10 و 5 مگ رو کلا بیخیال شید.
قیمتش هم یه مقدار عجیبه دو مگ 31 هزار تومان 10 مگ 33 تومان ماهی هشت گیگ در صورتی که باید اختلاف قیمت بیشتر از این باشه! به نظر دو مگ و ده زیاد فرقی ندارند!
خب خدا رو شکر مشکلتون حل شد:general503:دم اون دوستمون كه گفت شكايت كن گرم جواب داد امروز زنگ زدن رفتم پيش رئيس مركز كليم تحويل گرفت گفت زنگ زدم برو دوباره درخواست بده وصل ميكنن
ميزنن چند روز طول ميكشه منم فكر نميكردم كاري كنن ولي جواب ميدهمن شکایت نوشتم، هنوز زنگ نزدن
تقریبا همزمان با شما شکایت نوشتم و فرستادمميزنن چند روز طول ميكشه منم فكر نميكردم كاري كنن ولي جواب ميده
ثارالله - کرجكدوم مركزي شما؟؟؟
سلامآقا مخابرات نامحدودها رو تو سایت به صورت 0GB زده؟ اگه همینه الان سرعت 1 مگ رو زده 7500 تومان...!!!!
من الان 128 نامحدود رو دارم 27500 میدم! البته ضریب اشتراک 1 به 1