MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
تغییر بده به 10 مگدوستان بنده یک مگ نامحدود دارم. دانلود هم ندارم فقط سرعت میخوام به نظرتون تغیرش بدم به دومگ محدود سرعتش چقدر بالاتر میره؟
تغییر بده به 10 مگدوستان بنده یک مگ نامحدود دارم. دانلود هم ندارم فقط سرعت میخوام به نظرتون تغیرش بدم به دومگ محدود سرعتش چقدر بالاتر میره؟
مگه ده مگ میدن؟ سرعت دانلودش چنده؟تغییر بده به 10 مگ
بله سرویس جدید هست، ولی سرعتش توی رنج 400 تا 600 هستش که خیلی کمه برای سرعت 10 مگ (لینک)مگه ده مگ میدن؟ سرعت دانلودش چنده؟
اگه اشتباه نکنم ماهی 24 بودمگه ده مگ میدن؟ سرعت دانلودش چنده؟
فک کنم سرعت دان اش 1 مگ باشه ها ؟بله سرویس جدید هست، ولی سرعتش توی رنج 400 تا 600 هستش که خیلی کمه برای سرعت 10 مگ (لینک)
تو سایت مخابرات تهران رفتم قسمت تغییر سرعت از دومگ بیشتر نداره؟ باید 2020 زنگ بزنم یا مرکز مخابرات؟بله سرویس جدید هست، ولی سرعتش توی رنج 400 تا 600 هستش که خیلی کمه برای سرعت 10 مگ (لینک)
اره باید اصلش 1مگ سرعت دانلود بده ولی دوستانی که گرفتن گفتن توی این رنج هستش (تاپیک)فک کنم سرعت دان اش 1 مگ باشه ها ؟
چون شما قبلا نامحدود داشتید فقط میتونید توی رنج نامحدود تغییر بدید، باید به 2020 زنگ بزنید و بپرسید که چجوری باید سرویس 10مگ رو بگیرید !تو سایت مخابرات تهران رفتم قسمت تغییر سرعت از دومگ بیشتر نداره؟ باید 2020 زنگ بزنم یا مرکز مخابرات؟
احتمالا اسپلیترتون خراب شده وگرنه نباید قطع بشه. عوض کنید با یه مطمئن احتمالا درست بشهدوستان من 512 نا محدود دارم وقتی از تلفن خونه استفاده کنم اینترنتم قطع میشه میخواستم بدونم واسه همه اینجوریه یا من باید یه کاری بکنم
مخابرات 128 سرعتش دور و بر 20 میده. ببین اگه تفاوت قیمتش میصرفه برات بیا. و اگرنه به نظر من نیا.دوستان سرعت دانلود سرویس های نامحدود مخابرات چطوره؟
من الان از یک شرکت دیگه دارم سرعت 128 کیلوبایت نامحدود سرعت دانلودش 35-40 !!! ارزش داره تغییر بدم مخابرات بگیرم؟
این کارو نکن که مثل من پشیمون میشیدوستان سرعت دانلود سرویس های نامحدود مخابرات چطوره؟
من الان از یک شرکت دیگه دارم سرعت 128 کیلوبایت نامحدود سرعت دانلودش 35-40 !!! ارزش داره تغییر بدم مخابرات بگیرم؟
بله منم سوال کردم همچنین باید هزینه یکساله رو پیش پرداخت بدین .اقا ما زنگ زدیم 2020 میگه پنج مگ و ده مگ رو فقط به شرکت ها میدن ؟!
چند تا از بچه ها گفته بودند خانگی هم میدن! حالا نمیدونم چجوری گرفتن!بله منم سوال کردم همچنین باید هزینه یکساله رو پیش پرداخت بدین .