داستان ما و گرفتن سرویس اینترنت ADSL واسه خط جدیدمون
2ماه پیش رفتیم سرویس ADSL جدیدی سفارش بدیم ک فهمیدیم آب مخابرات منطقه ما قطعه!!!!!!چرا ؟؟ چون کلا تو منطقه ما سرویس ارائه نمیشه !!!! های وب گفت کلن نمیدیم !!! آسیاتک گفت حداقلش 40-50 روز باید صبر کنید شاید براتون وصل کنیم!! یکی از این 2 تا رو میخواستیم ک نشد گفتیم حالا ک نمیشه بریم از خود مخابرات سرویس بگیریم مخابرات دوستم گرفت کلا 2 روز شد ک وصل شد ولی اونا هم گفتن حداقل 21 روز صبر کنید ک این 21 روز شد 1 هفته پیش کلافه هم شده بودیم رفتیم ازشون پرسیدیم چیکار کنیم گفتن اواسط مرداد بیایید!!!!!!! خلاصه 4شنبه هفته پیش دیدیم ک اینجوری نمیشه تازه یادمون افتاد یکی از فامیلای دورمون تو مخابرات کار میکنه رفتیم به اون گفتیم قضیه چیه و رفتیم پیش رئیس مخابرات اون منطقه و گفتیم از طرف فلانی اومدیم ک نتیجه چی شد 5 شنبه ساعت 18-19 زنگ زدن گفتن زنگ بزنین 2020 یوزر پسوردتونو بگیرید ک نمیدونیم چی شد ندادن (فکر کنم میخواستن یکی رو بفرستن بیاد وصل کنن ک گفتیم نمیخوایم واسه همون ندادن)
دیروز صبح زنگ زدیم یوزر پس رو گرفتیم و وصل شدیم الانم با نت مخابرات اومدیم
-------------------------------------
نقد و بررسی من از سرویس adsl مخابرات:
سرویسی ک گرفتیم 1024 نامحدوده ک من بیشتر واسه دانلود ازش استفاده میکنم داداشم بازی میکنه اون ک از پینگش راضیه منم دارم با سرعت حداقل 120-130 دان میکنم ک خیلی خوبه باز به گرد پای اون یکی خط ADSL امون ک اسما 512 ئه ولی با سرعت 800-900 دانلود میده نمیرسه ولی خوبیش اینه ک نامحدوده. تا الان فقط یه بدی داشته اونم بعضی ساعات مخصوصا ساعات شبانه سرعت افتضاح میشه ک من بزور دیشب تونستم با 30-40 دانلود کنم این یه قسمتش حل شه سرویس عالی هست