• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

AHG737

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ای گند بزنم این مخابرات فردیس رو 512 نامحدود داشتم کردمش 1024 ولی انگار نه انگار دانلود همش روی 60 تا 70 80 نوسان داره! این دیگه چه وضعیه؟ صد رحمت به همون 512 بیخودی دارم ماهی 43 تومن پول میدم.
تا پارسال آسیا تک داشتم باور نمیکنید پینگ رسیده بوه به بالای 700 800!!! جمعش کردم رفت...
دوستان فردیسی کسی شرکتی داره بگه چطوره راضیه ؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کدوم منطقه هستین؟

منم فیبر نوری دارم تو منطقه شهید کلانتری ولی میگن به فیبر نوری نمی تونن بدن شما چطور گرفتین؟

زنگ بزنید 2020 ببنید چی بهتون میگن درخواستتون رو ارسال میکنن برای مرکز مخابراتی اگه امکانات داشته باشن راه اندازی میکنن براتون اگه نداشته باشن باید برید سراغ مبین نت . مرکز پیام نور
در کل سرویس هاش در حد متوسط و پشتیبانی در حد بسیار پایین هست مثل مبین نت وقتی مشکلی دارید یه 24 ساعتی باید صبر کنید تا یکی وقت کنه بهتون زنگ بزنه

Cinema24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان من انترنت 2 مگ دارم ولی سرعت خیلی نوسان داره چه از سرور ایران و چه خارج.
شما هم همین وضعیت را دارید؟
Ma2iL5.jpg

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
دوستان امروز طرح طلایی سه ماهه و سه گیگ مخابرات گرفتم 56000 تومن ( سرعتش دو مگ هست دانلود هم 450 کیلو بایت )
قبلا شبانه رایگان داشتم که الان مثل اینکه برداشتن
مخابرات نامحدود نداره ؟ یا شبانه رایگان ؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
آدرس و نام فایل رو خوب مخفی کردی اما اون لوگوی سافت پدیا رو رید*!!:general601:
بنده خدا رو از ریشه نابود کردی :D
فک کنم دیگه اصلا پی تی نیاد :دی

پ.ن: اصلا توجه نکرده بودم به اون قسمت :|

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
عجب وضعیتی بود امروز:general304:
مخابرات الان چند ساله که میخواد ipv6 راه اندازی کنه ولی......:general404: بقیه هم همینطور...نه تجربشو دارن نه سوادشو
نت ملی هم وقتی روی شرکتهایی مثل مخابرات ازمایش میکنن نتیجش میشه عکس زیر:general304:
چند ساعت دسترسی به اینترنت نبود ! منکه داشتم ولی خیلیها نداشتن :D
خودتون آدرس آیپی توی عکسو امار بگیرید ببینید چی میگه این چیکار میکنن با کی کاردارن ؟ بوی نت ملی میاد :general304:

NONSEC_ARISU.JPG

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
من همدان هستم و اینجا یه طرحه تابستانه جدید آوردن از سرعت 128 کیلو تا 5 مگ با دانلود شبانه رایگان. من نمیدونستم 5 مگش رو آوردن برای همین 2 مگش رو گرفتم که سرعت شبانش میتونم بگم از همه شرکتا بهتره و ثابت روی 250 هست. فکر کن سرعت شبانه 5 مگش چنده! :general707: بدجوری سوختم متوجهش نشدم.:general208:

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
سرویس شبانه مخابرات خوزستان داره برمیگرده، دم همه ی افرادی که تخلیه کردن گرم.
نامحدود هم بزونی ارزون میشه و نزدیک میشه به قیمت قبلیش 90%

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان امروز طرح طلایی سه ماهه و سه گیگ مخابرات گرفتم 56000 تومن ( سرعتش دو مگ هست دانلود هم 450 کیلو بایت )
قبلا شبانه رایگان داشتم که الان مثل اینکه برداشتن
مخابرات نامحدود نداره ؟ یا شبانه رایگان ؟
مخابرات خراسان رضوی فقط دو طرح شبانه داشت که هر دو طرحو برداشتن ... ولی من الان از قبل طرح نقره ای یک مگ دارم با شبانه رایگان .. سرعت دانلودم الان تو ساعت رایگان از 30 کیلوبایت بالا نمیره ... دو هفتس همینطوره ... کلا متنفر شدم از مخابرات ...

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
مخابرات خراسان رضوی فقط دو طرح شبانه داشت که هر دو طرحو برداشتن ... ولی من الان از قبل طرح نقره ای یک مگ دارم با شبانه رایگان .. سرعت دانلودم الان تو ساعت رایگان از 30 کیلوبایت بالا نمیره ... دو هفتس همینطوره ... کلا متنفر شدم از مخابرات ...

خودم قبلش 512 شبانه رایگان داشتم سرعت حدودا 60 70 بود
شما زنگ زدید ؟ به هیچ وجه نامحدود نمیدن ؟
من فردا زنگ میزنم ببینم چی میگن

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
روی خط فیبر سرویس بالای 2مگ نمیدن؟؟

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
خودم قبلش 512 شبانه رایگان داشتم سرعت حدودا 60 70 بود
شما زنگ زدید ؟ به هیچ وجه نامحدود نمیدن ؟
من فردا زنگ میزنم ببینم چی میگن
اره اتفاقا ... گفت دیگه هیچ طرح نامحدود و شبانه دیگه نداریم ... اونایی ام که رو این طرحان باید عوض کنن .. یعنی باید پول کامله یه طرح دیگه داده شه ... واقعا دزدن دزززززد ... من که حجمم تموم شد تخلیه میکنم .. از آسیا تک میگیرم ..سگش شرف داره به این بی همه چیزا...

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
برای شهر ما که قیمتهاش خیلی خوبه بنا به شرکتای دیگه. مقلا 2 مگ 5 گیگ 14 تمون یا 10 گیگش 27 تومن! سرعتای شبانه ها هم واقعی هست یعنی مثلا 2 مگ 250 تا تمیز سرعت میده یا 1 مگ 120 تا. 5 مگشو که گرفنم اینجا میگم شبانش چه سرعتی داره.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خودشون که میگن نمیدیم ولی شما انتخاب کنید راحت سرویس رو میتونید بگیرید.
آخه رفتیم با صاحب خط اونجا که نامحدود رو محدود کنیم گفت نمیشه و جواز و نامه میخواد آخرشم گفت رو فیبر نمیشه
درصورتیکه فیبر تا 24مگ میکشه. کجا باید انتخاب کنم؟

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
من هم 512 مخابرات رو دارم ، توی تنظیمات مودمم Downstream رو 2048 کیلوبیت ست شده و اتفاقا وقتی شروع به دانلود می کنم سرعتم حدود 220 کیلوبایت بر ثانیه ست اما بعد از 5 6 ثانیه سرعت به 110 120 تا کاهش پیدا میکنه ، چندین بار هم رفتم مخابرات نتونستن کاری کنن آخرم گفتن بعضی خط ها از یه سرعتی بالاتر پشتیبانی نمی کنه !!
آخه یعنی چی ؟
فک کنم نویز خطم بالاست که اونم باید از جانب مخابرات درست شه

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
من هم 512 مخابرات رو دارم ، توی تنظیمات مودمم Downstream رو 2048 کیلوبیت ست شده و اتفاقا وقتی شروع به دانلود می کنم سرعتم حدود 220 کیلوبایت بر ثانیه ست اما بعد از 5 6 ثانیه سرعت به 110 120 تا کاهش پیدا میکنه ، چندین بار هم رفتم مخابرات نتونستن کاری کنن آخرم گفتن بعضی خط ها از یه سرعتی بالاتر پشتیبانی نمی کنه !!
آخه یعنی چی ؟
فک کنم نویز خطم بالاست که اونم باید از جانب مخابرات درست شه
سلام
اینکه میگن خط نمیتونه بیشتر از این سرعت رو بگیره یعنی اینکه سیم تلفنی که برای شما از مرکز مخابرات یا کافو ها تا درب منزل شما کشیده شده، تا حدی توان دریافت و ارسال دیتا رو داره و اگر بیشتر از اون بخوایم ازش دریافت و ارسال کنیم باعث فرسودگی و خراب شدن کابل میشه و با ایجاد زویز زیاد روی کیفیت اصلی خط هم تاثیر میزاره
برای اینکار هم باید مخابرات سیم های قدیمی که مال 10 20 سال پیش هستش رو عوض کنه که عمرا اینکارو بکنه چون هزینه ی بالایی داره، فیبر نوری هم میتونن استفاده کنند که هم با صرفه تره هم راحتتره ولی از اون ور باید سخت افزار انتقال از طریق فیبر نوری رو تهیه کنند که بازم اونها خیلی گرون هستند :|
پس باید منتظر بمونیم :D

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
سلام
اینکه میگن خط نمیتونه بیشتر از این سرعت رو بگیره یعنی اینکه سیم تلفنی که برای شما از مرکز مخابرات یا کافو ها تا درب منزل شما کشیده شده، تا حدی توان دریافت و ارسال دیتا رو داره و اگر بیشتر از اون بخوایم ازش دریافت و ارسال کنیم باعث فرسودگی و خراب شدن کابل میشه و با ایجاد زویز زیاد روی کیفیت اصلی خط هم تاثیر میزاره
برای اینکار هم باید مخابرات سیم های قدیمی که مال 10 20 سال پیش هستش رو عوض کنه که عمرا اینکارو بکنه چون هزینه ی بالایی داره، فیبر نوری هم میتونن استفاده کنند که هم با صرفه تره هم راحتتره ولی از اون ور باید سخت افزار انتقال از طریق فیبر نوری رو تهیه کنند که بازم اونها خیلی گرون هستند :|
پس باید منتظر بمونیم :D

بله باید انقد منظر بمونیم تا بلکه نوه هامون بتونن طعم 1 اینترنت درست حسابی رو بچشن :general208:

به اندازه فیبر نوری کشورهای پیشرفته ازمون هزینه اینترنت می گیرن به اندازه دایال آپ 20 سال پیش همون کشورا بهمون سرویس میدن :general708: ( مفهوم مردم سالاری اینه )

بالا