کدوم منطقه هستین؟
منم فیبر نوری دارم تو منطقه شهید کلانتری ولی میگن به فیبر نوری نمی تونن بدن شما چطور گرفتین؟
بنده خدا رو از ریشه نابود کردیآدرس و نام فایل رو خوب مخفی کردی اما اون لوگوی سافت پدیا رو رید*!!:general601:
مخابرات خراسان رضوی فقط دو طرح شبانه داشت که هر دو طرحو برداشتن ... ولی من الان از قبل طرح نقره ای یک مگ دارم با شبانه رایگان .. سرعت دانلودم الان تو ساعت رایگان از 30 کیلوبایت بالا نمیره ... دو هفتس همینطوره ... کلا متنفر شدم از مخابرات ...دوستان امروز طرح طلایی سه ماهه و سه گیگ مخابرات گرفتم 56000 تومن ( سرعتش دو مگ هست دانلود هم 450 کیلو بایت )
قبلا شبانه رایگان داشتم که الان مثل اینکه برداشتن
مخابرات نامحدود نداره ؟ یا شبانه رایگان ؟
مخابرات خراسان رضوی فقط دو طرح شبانه داشت که هر دو طرحو برداشتن ... ولی من الان از قبل طرح نقره ای یک مگ دارم با شبانه رایگان .. سرعت دانلودم الان تو ساعت رایگان از 30 کیلوبایت بالا نمیره ... دو هفتس همینطوره ... کلا متنفر شدم از مخابرات ...
اره اتفاقا ... گفت دیگه هیچ طرح نامحدود و شبانه دیگه نداریم ... اونایی ام که رو این طرحان باید عوض کنن .. یعنی باید پول کامله یه طرح دیگه داده شه ... واقعا دزدن دزززززد ... من که حجمم تموم شد تخلیه میکنم .. از آسیا تک میگیرم ..سگش شرف داره به این بی همه چیزا...خودم قبلش 512 شبانه رایگان داشتم سرعت حدودا 60 70 بود
شما زنگ زدید ؟ به هیچ وجه نامحدود نمیدن ؟
من فردا زنگ میزنم ببینم چی میگن
خودشون که میگن نمیدیم ولی شما انتخاب کنید راحت سرویس رو میتونید بگیرید.روی خط فیبر سرویس بالای 2مگ نمیدن؟؟
آخه رفتیم با صاحب خط اونجا که نامحدود رو محدود کنیم گفت نمیشه و جواز و نامه میخواد آخرشم گفت رو فیبر نمیشهخودشون که میگن نمیدیم ولی شما انتخاب کنید راحت سرویس رو میتونید بگیرید.
سلاممن هم 512 مخابرات رو دارم ، توی تنظیمات مودمم Downstream رو 2048 کیلوبیت ست شده و اتفاقا وقتی شروع به دانلود می کنم سرعتم حدود 220 کیلوبایت بر ثانیه ست اما بعد از 5 6 ثانیه سرعت به 110 120 تا کاهش پیدا میکنه ، چندین بار هم رفتم مخابرات نتونستن کاری کنن آخرم گفتن بعضی خط ها از یه سرعتی بالاتر پشتیبانی نمی کنه !!
آخه یعنی چی ؟
فک کنم نویز خطم بالاست که اونم باید از جانب مخابرات درست شه
سلام
اینکه میگن خط نمیتونه بیشتر از این سرعت رو بگیره یعنی اینکه سیم تلفنی که برای شما از مرکز مخابرات یا کافو ها تا درب منزل شما کشیده شده، تا حدی توان دریافت و ارسال دیتا رو داره و اگر بیشتر از اون بخوایم ازش دریافت و ارسال کنیم باعث فرسودگی و خراب شدن کابل میشه و با ایجاد زویز زیاد روی کیفیت اصلی خط هم تاثیر میزاره
برای اینکار هم باید مخابرات سیم های قدیمی که مال 10 20 سال پیش هستش رو عوض کنه که عمرا اینکارو بکنه چون هزینه ی بالایی داره، فیبر نوری هم میتونن استفاده کنند که هم با صرفه تره هم راحتتره ولی از اون ور باید سخت افزار انتقال از طریق فیبر نوری رو تهیه کنند که بازم اونها خیلی گرون هستند :|
پس باید منتظر بمونیم![]()