سلام دوستان....
من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
الان قبض برام آمده 114 ...
در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
چی جوی محاسبه شده....؟
اصلا روی فیبر سرویس نمیدن ولی باید برید دنبالش تا بتونید روی فیبر نوری سرویس بگیریدمخابرات روی فیبر سرویس 5 مگ میده؟
نه مخابرات تا سرعت 2 مگابیت بیشتر نداره ولی اگه شرکت داشته باشید احتمالاً برای شرکت ها بیشتر بتونن بدن.مخابرات روی فیبر سرویس 5 مگ میده؟
نه تو شهر ما همدان 5 مگ هم به خانگی میدن.:general703:نه مخابرات تا سرعت 2 مگابیت بیشتر نداره ولی اگه شرکت داشته باشید احتمالاً برای شرکت ها بیشتر بتونن بدن.
شما چون سرويس پرداخت روي قبض فعال كرديد، بيشتر از سقف ترافيك ، حجم مصرف كرديد و براي اضافه حجمي كه مصرف كرديد هزينه ش اومده روي قبضسلام دوستان....
در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
چی جوی محاسبه شده....؟
مرد مومن كجاي دنيا واسه adsl پول تلفن مياد آخه؟پول تلفن هم آمده دیگه.
5مگ و 10مگ فقط با ارائه مدارك مربوط به كسب و كار به كاربراي غيرخانگي داده ميشهمخابرات روی فیبر سرویس 5 مگ میده؟
حداقل باید تا 100 کیلوبایت سرعت بدهسلام دوستان سرعت 1 مگابیت مخابرات چند باید باشه قانونا ممنون
دوست عزیز ایشون گفتن روی قبض این قیمت اومده؟ خب حالا روی خط تلفنی که هم ADSL باشه و هم تلفن استفاده بشه پول تلفن نمیاد به نظرتون؟مرد مومن كجاي دنيا واسه adsl پول تلفن مياد آخه؟
نه من خط جدا ندارم ولي سرويس پيش پرداخت هست نه پرداخت روي قبض!دوست عزیز ایشون گفتن روی قبض این قیمت اومده؟ خب حالا روی خط تلفنی که هم ADSL باشه و هم تلفن استفاده بشه پول تلفن نمیاد به نظرتون؟
احتمالاً شما یه خط جدا برای ADSL دارید که این حرف رو میزنید.
نه من خط جدا ندارم ولي سرويس پيش پرداخت هست نه پرداخت روي قبض!
دوستمون نوشته:
...
اولا بايد 89 بياد طبق اون جمعي كه خودشون زدن!!!
دوما طوري كه ايشون نوشتن آدم فكر ميكنه روي قبض 114 تومن پول Adsl اومده نه كل هزينه قبض تلفن خونه شون!!!
كه اگه حرف شما درست باشه، يه خسته نباشيد بايد به اون دوستمون بگيم كه خودش چطور متوجه اين موضوع نشده؟!!!![]()
بله،اول هزينه سرويس رو با پرداخت آنلاين ميدم،بعد بصورت خودكار اكانتم شارژ ميشهپیش پرداخت چطوریه؟ یعنی اول هر ماه می پردازید؟ بعد تو تهران هم میشه؟ آخه من که رفته بودم مرکز مخابراتی میگفت هزینه اش فقط دو ماهه رو قبض تلفن است.
برای منم جدیداً خیلی بازی در میاره هر سایتی که دلش بخواد باز میکنه هر سایتی هم دلش نخواد الکی Server not found میده مثلاً پرشین تولز رو باز میکنه اما themeforest.net برام باز نمیشه یا از سایت های خودم با اینکه همشون روی یه آیپی هستن یکیشون باز میشه 2 تاشون باز نمیشهمنم 2 مگ دارم نا محدود الان 1 هفته ای هست که افتضاحه. سرعت خیلی کمه هر سایتی رو هم 10 بار باید ریفرش کنم تا لود شه
بله اینترنت من هم داغون شده صفحه باز نمیکنه و شب ها هم جدیدا دانلود میذترم دانلود قطع میشه در حالی که قبلا مشکلی نداشتدوستان ایترنت من شدیدا به فنا رفته ( 1 مگ تهران ) ، 3-4 روز که شب ها معمولا بعد دوازده و صبح ها معمولا تا 12 ، 30 ثانیه 30 ثانیه disconnect میشه
الان هم به زور دارم این پست رو میزارم . کسی همچین مشکلی پیدا نکرده جدیدا ؟ تو این یک هفته اخیر ؟
با تشکر