پچه ها این پیش پرداخت چطوری هست یعنی اگر یک ماه پرداخت کنم و اینترنت بگیرم سپس 1 ماه بعد را که احتیاج ندارم اینترنت نگیرم و دوباره مثلا بعد از 2ماهبخواهم اینترنت بگیرم دوباره باید برم مخابرات تا برامون وصلش کنند؟
اشتباه تایپی بود...نه من خط جدا ندارم ولي سرويس پيش پرداخت هست نه پرداخت روي قبض!
دوستمون نوشته:
من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
الان قبض برام آمده 114 ...
در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
...
اولا بايد 89 بياد طبق اون جمعي كه خودشون زدن!!!
دوما طوري كه ايشون نوشتن آدم فكر ميكنه روي قبض 114 تومن پول Adsl اومده نه كل هزينه قبض تلفن خونه شون!!!
كه اگه حرف شما درست باشه، يه خسته نباشيد بايد به اون دوستمون بگيم كه خودش چطور متوجه اين موضوع نشده؟!!!
شما چون سرويس پرداخت روي قبض فعال كرديد، بيشتر از سقف ترافيك ، حجم مصرف كرديد و براي اضافه حجمي كه مصرف كرديد هزينه ش اومده روي قبض
دوست عزیز منم مخابرات داشتماقا این چه وضعیه مخابرات درست کرده؟من اینترنت مخابرات کرمانشاه دارم چندین ساله.یه کلمه خلاصش میکنم البته وضعیت یک سال اخریشه:افتضاح
نمیدونم من که یک مگ گرفتم دانلود به درک یه 4 تا صفحه میخوام باز کنم یه ساعت عین دیال اپ قدیم باید لود بشن اخه این درسته این نون حلاله؟به اسم یک مگ میدن ولی کجای دنیا یک مگ اینجوریه؟این ماه میرم عوضش میکنم مثل دوستام نه پینگش خوبه نه سرعتش نه پاسخگوییشون که صفره فقط تنها کاری که میشه کرد زنگ بزنی بهشون فحش بدی همین
به نظرتون از کی بگیرم 4تا صفحه عین ادم باز کنه های وب میخوام بگیرم اوکی هست؟
نه پایین تصویر قبض هم درخواست های تغییر پهنای باند ماهیانه ام هست..خب پس حدس من درست بوده ،114 تومن هزينه adsl اومده
شما قرارداد 1ساله بسته بوديد با مخابرات؟
اقا جون خودت به مام یاد بده چجور dns عوض کنیم این لامصب درست شه؟پدمون دراومد از دست این اینترنت مخابرات بابا من اصلا دانلود نمیکنم دانلود بخوره تو سرشون 4تا سایت عین بشر باز نمیکنه من محدود یک مگ دارم مثلا باید محدود سرعتش خوب باشه این محدودشه بیچاره به نامحدودا۴ روزه درگير وصل کردن کنسولم به اينترنتم ! آخرم امروز برداشتم دستگاهم رو بردم خونه دوستم و تست کردم ! لعنت به مخابرات , ۴ روزه زنگ زدم براى خرابى انگار نه انگار ! هر بارم که ميزنگى پى گيرى کنى ميگه در حال بررسى هست !
دوستم پارس آنلاىن ٢ مگ داره سرعت دانلودش ٣٥٥ اينا بود
مال من که تا ديروز صفحه باز نميکرد ! DNS , رو تغيير دادم اوکى شد
Sent from my HUAWEI G510-0010 using Tapatalk 4
منم واسه همون ميگمنه پایین تصویر قبض هم درخواست های تغییر پهنای باند ماهیانه ام هست..
اقا جون خودت به مام یاد بده چجور dns عوض کنیم این لامصب درست شه؟پدمون دراومد از دست این اینترنت مخابرات بابا من اصلا دانلود نمیکنم دانلود بخوره تو سرشون 4تا سایت عین بشر باز نمیکنه من محدود یک مگ دارم مثلا باید محدود سرعتش خوب باشه این محدودشه بیچاره به نامحدودا
احتمال زياد، همونطور باقي خواهد موند و دوباره PCM نميشهسلام دوستان خواهشا جواب بدید
خط تلفن ما پی سی ام بود دو ماه پیش رفتم از مخابرات سرویس گرفتم به ناچار سرویس گرفتم تا خط تلفنمون رو عادی کنند.
حالا می خوام تخلیه کنم به نظرتون دوباره خطم پی سی ام میشه؟ اصلا امکانش وجود داره ؟ خواهشا جواب بدید.