اونهایی که از مخابرات اشتراک نگرفتند یا اینکه تازه درخواست دادند بهتره از شرکتهای خصوصی معتبر اشتراک بگیرند
میدانستیدشهر تهران از نظر سرعت اپلود رتبه اخر را دارد ؟!
کاملا درسته
اونهایی که از مخابرات اشتراک نگرفتند یا اینکه تازه درخواست دادند بهتره از شرکتهای خصوصی معتبر اشتراک بگیرند
میدانستیدشهر تهران از نظر سرعت اپلود رتبه اخر را دارد ؟!
هر مرکز مخابراتی یه تعداد محدودی پورت برای ارائه اینترنت هر شرکت داره اگه پورت های یک شرکت پر بشن دیگه توی اون مرکز مخابراتی نمی شه مشترک جدید گرفت مگر اینکه یک نفر تخلیه کنهداستان این پورت خالی چیه؟؟؟؟ اسر شدیم به خدااااا
دوست عزیز به شما سرویسهای حجمی رو پیشنهاد دادن. بهشون بگین که 1 مگ نامحدود میخواین. البته نامحدودها رو کلا گرون کردن.آقا من میخوام نامحدود مخابرات با سرعت 1mb رو بگیرم من بیشتر هدفم آینه نامحدود باشه بعد نوشته ترافیک ماهیانه 40 گیگ یعنی ما در یک ماه 40گیگ اگه دانلود کنیم تموم میشه؟؟؟
انشاءالله که مثل بقیه اینترنت نامحدود استان شما هم حذف بشود که ببینید مخابرات چ چیز عاشغالی هست!من 4 ساله که 512 نامحدود مخابرات دارم. سرعت دانلودم 64 هست و نیاز منو کاملا برآورده میکنه. در مقایسه با سرویسهای نامحدود شرکت های دیگه که واقعا گرونن مخابرات قیمتای نامحدودش خیلی بهتره. همین! پس اگر دنبال اینترنت نامحدود هستین و سرعت دانلود 64 هم راضیتون میکنه مخابرات بگیرین در غیر اینصورت اگه نامحدود بودن براتون مهم نیست و سرعت میخواین شرکتهای دیگه.
اگر شهرتون خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ(صرفا تهران) باشه، از مخابرات خیر و برکت می بینید!دوست عزیز جسارتا سعی کنین برای دیگران آرزوی بد نکنین چونکه امکانی از خودتون سلب کردن. حقمون رو باید بریم بگیریم نه اینکه بگیم حالا که ما بدبختیم ایشالا همه بدبخت باشن!
تا تعریف شما از آشغال چی باشه. عرض کردم که بنده که از سال 90 همین اینترنتو دارم (و انصافا قطعی خیلی خیلی کمی هم داشته) کاملا راضیم. حالا اگه کسی مخابراتو نمیپسنده بره از یه شکت دیگه بگیره. اینکه ناراحتی نداره.
اگر شهرتون خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ(صرفا تهران) باشه، از مخابرات خیر و برکت می بینید!
من از سال 91 تا 93 نامحدود داشتم و بیشتر برای بازی میخواستم! چون بازی که من انجام میدم، ساعتی حدود 50مگ حجم میبره!
اول نامحدود رو حذف کرد و یه سرویس گذاشت 40 گیگ در ماه، با قیمت 67 تومن، بعد دید همه ی اونایی که مصرفشون بالاتره نسبتا، میرن اون سرویس 40 گیگی رو میخرن، بعدش اومد اونو حذفش کرد، نامحدود 512 برگردوند با قیمت 70 تومن ماهانه (یعنی 3 برابر قیمت اولیه سرویس نامحدود 512) بعد ناچارا عده ای باز رفتن خریدن، اونم حذف کرد!
الان داره سرویس گرون با ترافیک گرون میده، ضارت و ضورت هم قطعی و مشکلات! زنگ هم بزنی 2020، یا مشغوله(از عمد - یعنی صف نوبت دهی کار نمیکنه) یا میگن مشکل مرکز شماس، یا مثلا مشکل سراسریه!
یه مشکل خاص پیش بیاد باید باش بسازی! من یه مشکل دارم هر چند وقت یه بار برام اتفاق میفته، اونم اینه که پورتمو دستکاری میکنن، بافرش خراب میشه! هر 10 ثانیه یکبار، 1 ثانیه کاملا اطلاعاتم میپره! این تو بازی فاجعه اس! هر دو ماه این مشکل رو پیش میارن، هر بار هم 2 هفته طول میکشه تا درستش کنن! پشتیبانی کارمو راه ننداخت، شکایت کردم 195، پشتیبانی زنگ زده میگه چرا شکایت کردی!
در ضمن، من خودم تا حالا 5 تا ISP عوض کردم، دلیل نمیشه که! من مث میمون باید از شاخه ی این ISP به شاخه ی اون ISP بپرم چون مخابرات گشادیش میشه سیستمشو درست کنه؟ کاری هم نداره رفع اکثر مشکلاتشون!
شاتل که از همه دزدتره!فقط شاتل رتبه 1 کشور .
مخابرات داشتم اصلا قاطی میکرد حسابی جالب بود 2 هفته بود که رفتیم مسافرت 10 گیگ داشتم اومدم 2 گیگ بود رفتم مخابرات گفتن ثابت کنین خونه نبودین هیچی دیگه برگشتیم.
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
شما این رو از تجربه شخصی داری میگی که بعد از ... گیگ ... میشه؟ یا از روی حدس و گمان؟سلام مخابرات سرویس های نامحدود رو تقریباً حذف کرده براشون یه هجمی در نظر گرفته 1mb 20gb بعد هم اگر بیشتر دانلود کنید طبقه اون جدول تعرفه به هزینه هاتون اضافه میشه دوستانی که 512 دارن اگر اشتباه نکنم 9gb بیشتر نمیتونند دانلود کنند !
این روش یکی دو تا از ISP های دیگه هست، فعلا مخابرات اجرا نکرده.شما این رو از تجربه شخصی داری میگی که بعد از ... گیگ ... میشه؟ یا از روی حدس و گمان؟
اگر شهرتون خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ(صرفا تهران) باشه، از مخابرات خیر و برکت می بینید!
من از سال 91 تا 93 نامحدود داشتم و بیشتر برای بازی میخواستم! چون بازی که من انجام میدم، ساعتی حدود 50مگ حجم میبره!
اول نامحدود رو حذف کرد و یه سرویس گذاشت 40 گیگ در ماه، با قیمت 67 تومن، بعد دید همه ی اونایی که مصرفشون بالاتره نسبتا، میرن اون سرویس 40 گیگی رو میخرن، بعدش اومد اونو حذفش کرد، نامحدود 512 برگردوند با قیمت 70 تومن ماهانه (یعنی 3 برابر قیمت اولیه سرویس نامحدود 512) بعد ناچارا عده ای باز رفتن خریدن، اونم حذف کرد!
الان داره سرویس گرون با ترافیک گرون میده، ضارت و ضورت هم قطعی و مشکلات! زنگ هم بزنی 2020، یا مشغوله(از عمد - یعنی صف نوبت دهی کار نمیکنه) یا میگن مشکل مرکز شماس، یا مثلا مشکل سراسریه!
یه مشکل خاص پیش بیاد باید باش بسازی! من یه مشکل دارم هر چند وقت یه بار برام اتفاق میفته، اونم اینه که پورتمو دستکاری میکنن، بافرش خراب میشه! هر 10 ثانیه یکبار، 1 ثانیه کاملا اطلاعاتم میپره! این تو بازی فاجعه اس! هر دو ماه این مشکل رو پیش میارن، هر بار هم 2 هفته طول میکشه تا درستش کنن! پشتیبانی کارمو راه ننداخت، شکایت کردم 195، پشتیبانی زنگ زده میگه چرا شکایت کردی!
در ضمن، من خودم تا حالا 5 تا ISP عوض کردم، دلیل نمیشه که! من مث میمون باید از شاخه ی این ISP به شاخه ی اون ISP بپرم چون مخابرات گشادیش میشه سیستمشو درست کنه؟ کاری هم نداره رفع اکثر مشکلاتشون!
فقط از روی اجبار تو مخابرات موندم