Chainsaw1994
Registered User
من يه مگ مخابرات دارم هم انلاين بازي ميكنم هم از فيس استفاده ميكنم مشكلي ندارم
فكر كنم به منطقه هم ربط داره بعضي از مناطق قطعي زياد داره
فكر كنم به منطقه هم ربط داره بعضي از مناطق قطعي زياد داره
والا برای مشترکان قدیمی ظاهرا با همون قیمت قدیم حساب میکنن که برای 512 ، 20480 تومنه. دو ماهش میشه 40960 ........ اما در این دو قبض اخیر، یه عدد دلخواه فرستادن حتی به میزان مصرف هم ربطی نداره، برای من در اون تاریخی که بیشتر استفاده کردم، مبلغ کمتری آمده. من هم فعلا استفاده نمیکنم تا اینا تکلیفشون با خودشون روشن بشه. مخابرات و همراه اول تهران، از 40 دزد بغداد بدترن. چند بار تا الان تعرفه ها رو بدون اعلام قبلی تغییر دادن و قبض ها رو طبق تعرفه جدید حساب کردن. همراه اول، یبار از من تعرفه رومینگی که توی سایتشون دقیقه ای 500 تومن بود رو دقیقه ای 12000 تومن گرفت، بعدا توی سایت اصلاحش کردن! مخابرات ثابت هم تعرفه های مکالمه خارج از کشورش رو 3 برابر کرد بدون اینکه به خودش زحمت بده و اعلام کنه ... خلاصه خیلی مواظب باشید، یهو میگه مصرف مجاز، 1 گیگ در ماه بوده و هر گیگ اضافی هم 50 هزار تومن... این قانون جدید هم از 6 ماه قبل از تصویب، قابل اجراست:general304: .... عطف بما سبق اینجوری دیگه نوبره واقعا ...:general210:مگه 512 نامحدود 23500 تومن نیست؟ لطفا بگید چرا قبض بالای 40 تومن اومده؟ میخوام سرویس نامحدود 512 بگیرم و تلفنی هم پرسیدم گفتن 23500، پس قضیه 49 تومن چیه؟
برای ISP های دیگه چطور؟ من میخوام امروز اینترنتم رو کنسل کنم و فردا مخابرات بگیرم. چقدر طول میکشه خالی بشه؟ چقدر طول میکشه مخابرات رانژه کنه؟ با تشکر.
نه طرف میاد یوزر و پسورد رو وارد مودم میکنه، بعد یه برگه میده که رمز توش نوشته شدهدوستان خُبره لطفا راهنمایی کنند:
میخوام اینترنت مخابرات بگیرم میخواستم بپرسم برای نصب و تنظیمات مودم و برقراری اینترنت توسط تکنسین مخابرات که میاد منزل، آیا کامپیوتر من الزاما باید DVD-Rom یا CD-Rom داشته باشه یا نه؟ منظورم مشخصا اینه که برای نصب مودم و راهانداختن اینترنت , تکنسین مربوطه از CD یا DVD استفاده میکنه؟ اگه لازم نیست من دیگه خرج اضافه بابت خرید DVD-CD-Rom نکنم!چون این قطعه کامپیوترم خرابه و لازمش هم ندارم. ممنون!.
دوستان خُبره لطفا راهنمایی کنند:
میخوام اینترنت مخابرات بگیرم میخواستم بپرسم برای نصب و تنظیمات مودم و برقراری اینترنت توسط تکنسین مخابرات که میاد منزل، آیا کامپیوتر من الزاما باید DVD-Rom یا CD-Rom داشته باشه یا نه؟ منظورم مشخصا اینه که برای نصب مودم و راهانداختن اینترنت , تکنسین مربوطه از CD یا DVD استفاده میکنه؟ اگه لازم نیست من دیگه خرج اضافه بابت خرید DVD-CD-Rom نکنم!چون این قطعه کامپیوترم خرابه و لازمش هم ندارم. ممنون!.
نه عزیز هیچ نیازی نیستدوستان خُبره لطفا راهنمایی کنند:
میخوام اینترنت مخابرات بگیرم میخواستم بپرسم برای نصب و تنظیمات مودم و برقراری اینترنت توسط تکنسین مخابرات که میاد منزل، آیا کامپیوتر من الزاما باید DVD-Rom یا CD-Rom داشته باشه یا نه؟ ( آخه هر مودم یه CD یا همون درایور راهانداز همراهشه)
منظورم مشخصا اینه که برای نصب مودم و راهانداختن اینترنت , تکنسین مربوطه از CD یا DVD استفاده میکنه؟ اگه لازم نیست من دیگه خرج اضافه بابت خرید DVD-CD-Rom نکنم!چون این قطعه کامپیوترم خرابه و لازمش هم ندارم. ممنون!
دوستان چندوقتی هست هر سایتی سر میزنم یک صفحه پاپ آپ فیلترینگ هم بلاک میشه. بررسی کردم دیدم به کلیه صفحات پاپ آپ این سایت اضافه میشه adultubeus . info آیا شما هم این مشکل رو دارید؟
نه ویروس نیست چون هم ویندوز مجدد نصب کردم هم با یک لینوکس لایو تست کردم.browser hijacker سیستم آلوده کرده بروزر ریست کن در بعضی مواقع جایی توی سیستم خودش پنهان میکنه مجبوری سیستم عامل دوباره نصب کنی.
http://fixpcmalware.com/adultubeus-...mpletely-get-rid-of-adultubeus-info-redirect/نه ویروس نیست چون هم ویندوز مجدد نصب کردم هم با یک لینوکس لایو تست کردم.
نه اینها نیست من 48 ساعت روی این موضوع دست به هرکاری زدم. یکیش همین لینک بود ولی آخرسر متوجه شدم DNS ها تغییر می کنن. دیگه روی لینوکس لایو که من ویروسی ندارم.
نه اینها نیست من 48 ساعت روی این موضوع دست به هرکاری زدم. یکیش همین لینک بود ولی آخرسر متوجه شدم DNS ها تغییر می کنن. دیگه روی لینوکس لایو که من ویروسی ندارم.
DNS های مخابرات IP اشتباه برای google-analytics می فرستن که برای یک سرور دیگه هست. بعد یک کد به google-analytics.com/ga.js اضافه میشه اگر توی کدش سرچ کنید adult پیدا می کنید. این کد جاوا توی هر سایتی که گوگل آنالیتیک داره لود میشه. DNS سرورهای مخابرات ویروسی شده و عین خیالشون نیست. با فیلترشکن مشکل نیست ولی بدون فیلترشکن http://www.google-analytics.com/ga.js رو دانلود و کدش رو سرچ کنید. البته همیشه adulttube نیست بعضی مواقع یک کد IP سرور ایرانی تزریق میشه!
اینی که شما فرستادید آلوده نیست. چیزی که من فهمیدم اینه که با یکسری IP ها مشکل هست با یکسری نیست. مثلا IP الان مودم من با 93. شروع میشه مشکلی نداره. قبلی با 188 بود مشکل داشت.سرویس مخابرات دارم DNS روی گوگل ست شده 8.8.4.4 اینجوری که شما میگی اگر سرور مخابرات آلوده شده باشه مشکل سراسری میشه
http://pastebin.com/raw.php?i=KWyNzbQM
دوستان خُبره لطفا راهنمایی کنند:
دوستان چندوقتی هست هر سایتی سر میزنم یک صفحه پاپ آپ فیلترینگ هم بلاک میشه. بررسی کردم دیدم به کلیه صفحات پاپ آپ این سایت اضافه میشه adultubeus . info آیا شما هم این مشکل رو دارید؟