بله من همون کمپین رو میگم . چون نامحدود دارم میتونم برم این سرویس رو بگیرم اما خب به شدت دو دل هستم
من خودم به شخصه تجربه اش نکردم، مخابرات رو فقط به خاطر نامحدود بودنش داشتم، بعد از اینکه اومد رو قبض ها نوشت "به دلیل پر کردن جیبمون، از این به بعد اینترنت رو جیره بندی میکنیم" من هم تخلیه کردمش.
ولی بالاتر هستند تعداد زیادی از بچه ها که میگند سیستم اکانتینگش مشکل زیاد داره، حجم دزدی میکنه و برای رسیدگی بهش هم باید پاشی بری مرکز مخابراتی، تلفنی کاری برات نمیکنند. خوب این مشکل بزرگیه خودش.
از نظر قیمتی، اگه مشکل ترافیک براتون پیش نیاد، از حجمی های معمول خیلی از شرکت ها برای کاربرای پرمصرف به صرفه تر در میاد، ولی چون burst درست و حسابی نداره با عقل جور در نمیاد برید سراغ سرویس های حجمی اش با وجود سرویس دهنده هایی که روی 128 کیلو بیت تا 16 مگابیت burst میدند آخه چرا باید شما 128 حجمی مخابرات رو بگیرید که به زور تا 20 کیلوبایت در ثانیه سرعت داره؟
و مساله آخر، پینگش هست، مخابرات هنوز تو سرویس دهنده های ADSL بهترین پینگ رو داره مخصوصاً با شبکه های داخلی. اگه سمت شما پینگش بالا است و یا پینگ براتون مهم نیست که خوب این مساله رو میتونید نادیده بگیرید.